dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
για τον Αβραμη δε ξερω,αλλα αυτος εδω εχει βρωμικο παρελθονΠαίζει δηλαδή να είναι μεγαλύτερος ψωλαρπάχτρας από τον Αβράμη;
Ενδιαφέρον.
για τον Αβραμη δε ξερω,αλλα αυτος εδω εχει βρωμικο παρελθονΠαίζει δηλαδή να είναι μεγαλύτερος ψωλαρπάχτρας από τον Αβράμη;
Ενδιαφέρον.
ελα μωρε ο χαζος ο Δουκας ειναι,αν καταφερεις να διαβασεις τα ποστ του θα βγαλεις εικονα περι τινος προκειται.Για λέγετε, για λέγετε...
ελα μωρε ο χαζος ο Δουκας ειναι,αν καταφερεις να διαβασεις τα ποστ του θα βγαλεις εικονα περι τινος προκειται.
Ο ντιγκος τον γλενταγε συχνα παλια,δε θυμασαι?
Γιατι τον καλυπτεις; Ρωτα τον για τη Δεσποινα και μετα αποκαλυπτω ο ιδιος τα παντα για τον εαυτο μου.Για λέγετε, για λέγετε...
εχουμε πολεμο
Γιατι τον καλυπτεις; Ρωτα τον για τη Δεσποινα και μετα αποκαλυπτω ο ιδιος τα παντα για τον εαυτο μου.
θες να βρω τα ποστ σου που ρωτας τον Δεσποινα ποσο παει η βιζιτα σπιτι?Γιατι τον καλυπτεις; Ρωτα τον για τη Δεσποινα και μετα αποκαλυπτω ο ιδιος τα παντα για τον εαυτο μου.
θα βαλω σε λιγο να γελασουμε.Γνωρίζω καλά ποιό θρασύδειλο πουστράκι είναι. Απλώς περίμενα κάνα πιο "πικάντικο" ντεσού.
εχουμε πολεμο
πρεπει να καθαρισουμε παλι τα σκατα απο το σαι
τρανσφορμερ απο Φ99.Ποιά είναι η Δεσπω;
εχουμε πολεμο
πρεπει να καθαρισουμε παλι τα σκατα απο το σαι
Γιατι μωρη πουσταρα δεν παραδεχεσαι οτι εκανες πουτσομαχιες και ελευθερο τελειωτικο στοματικο "λυτρωση" με τον διμετρο τραβελο Δεσποινα; Εγω μεχρι και το γκευ πραιντ στηριξα ανοιχτα. Δεν θα σε κατακρινω. Φοβασαι τι θα πει ο γερος; ή απλα εισαι απο τις κρυφες που κανουν ο,τι κανουν και μετα το παιζουν μπιγκ νικ διωκτες των γκευ;θες να βρω τα ποστ σου που ρωτας τον Δεσποινα ποσο παει η βιζιτα σπιτι?
θες να γινεις κ αλλο ρομπα?
Γιατι μωρη πουσταρα δεν παραδεχεσαι οτι εκανες πουτσομαχιες και ελευθερο τελειωτικο στοματικο "λυτρωση" με τον διμετρο τραβελο Δεσποινα; Εγω μεχρι και το γκευ πραιντ στηριξα ανοιχτα. Δεν θα σε κατακρινω. Φοβασαι τι θα πει ο γερος; ή απλα εισαι απο τις κρυφες που κανουν ο,τι κανουν και μετα το παιζουν μπιγκ νικ διωκτες των γκευ;
Γιατι μωρη πουσταρα δεν παραδεχεσαι οτι εκανες πουτσομαχιες και ελευθερο τελειωτικο στοματικο "λυτρωση" με τον διμετρο τραβελο Δεσποινα; Εγω μεχρι και το γκευ πραιντ στηριξα ανοιχτα. Δεν θα σε κατακρινω. Φοβασαι τι θα πει ο γερος; ή απλα εισαι απο τις κρυφες που κανουν ο,τι κανουν και μετα το παιζουν μπιγκ νικ διωκτες των γκευ;
δεν εχεις τιποτα εναντιον μου
ολο μαλακιες γραφεις,κλασσικα
Χονδρη κατηγορια για ντιμ