Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
βαν πορδεν γαμιωντας θα σε παμε,κανε αλλους 10000000 κλωνους να γραφεις.
εισαι το Νο1 ναυαγιο αυτη τη στιγμη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.057
Πόντοι
5.006
πλησιαζει το ναυαγιο τον δοπα...αμα τον δουμε και αυτόν να σερνεται στα πατωματα της φυλης φωνάζοντας στον πακη "αχμετ μην με αφηνεις", θα είναι ιδιος με τον δοπα... :S :S :S

Επισκέπτης
Ντροπη σου ρε! Μηνες ολοκληρους κανατε παρεα με τον Ανεστη. Γελουσατε, συζητουσατε, τα πινατε μαζι(εξ αποστασεως). Σου ειχε δειξει την εκτιμηση του... Το πιο σημαντικο δωρο κατα τη γνωμη μου απο ανθρωπο σε ανθρωπο. Να τολμησω να πω απο φιλο σε φιλο; Και εσυ τωρα τον φτυνεις παραληρηματικα με αδικα λογια! Ντροπη σου...

Οσο για τις αποριες σου: Με τη δυναμη της πειθους και με το gravitas που διαθετω ως προσωπικοτητα, απο τους ελαχιστους στο σαιτ, ναι θα περιαυτολογησω καθοτι η ταπεινοφροσυνη ειναι ιδιον των αδυναμων, καταφερα και επεισα τη Δωρα, τον Ανεστη και αλλα παιδια οτι αυτο το θρεντ ειναι ιδανικο για τις αναζητησεις τους, τις συναντησεις τους και τις ομορφες κατανυξεις τους. :)

Ναι, μια αλλη εποχη, που εγραφαν αλλα υψηλοτατα νικ εδω, θα ηταν παραταιροι. Αλλα το θρεντ ειχε περιπεσει στα αναξια χερια σκατοβλαχων, τραβελακηδων, πιρφορων, καθυστερημενων, χεβυμεταλλαδων μετα τις υπουλες μεθοδευσεις της Σαλωμης. Η μεταφυτευση αυτων των καλων παιδιων (Ντορας κλπ) εδω αποτελει σπουδαια αναβαθμιση! :) :) :)

Ειλικρινα πιστευω οτι οχι απλα θα ευδοκιμησουν αλλα και οτι τα θηλυκα μελη, Ντορα και Μοιχαλιδα, θα μπορεσουν να μετατρεψουν το τσατ θρεντ στο πρωτο και μοναδικο γυναικειο θρεντ του σαιτ!

Κοριτσια ηρθε η σειρα σας να λαμψετε!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ! Απλά να προσθέσω ότι ΔΕΝ είμαι ακόμα Μοιχαλίδα ! Απλά το νικ έχει δυναμική !   :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
πλησιαζει το ναυαγιο τον δοπα...αμα τον δουμε και αυτόν να σερνεται στα πατωματα της φυλης φωνάζοντας στον πακη "αχμετ μην με αφηνεις", θα είναι ιδιος με τον δοπα... :S :S :S
μιλαμε για μεγιστο σκουπιδι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
τρυπιος...αξιζει λιγοτερο και από την κουραδα που του πετας στην μαπα με το που τον βλέπεις... :vomit:

Μόνο η κούραση να κάνεις την κουράδα και να του την πετάξεις στη μάπα, του είναι πολύ...

Επισκέπτης
Ξερει ο γερος για τις επισκεψεις σου στο Φυλης99;
Εγω αποδεχομαι το δικαιωμα σου στις πουτσομαχιες (στανταρ προκαταρκτικα της δεσποινας συμφωνα με τις κριτικες), ο γερος δεν ξερω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ξερει ο γερος για τις επισκεψεις σου στο Φυλης99;
Εγω αποδεχομαι το δικαιωμα σου στις πουτσομαχιες (στανταρ προκαταρκτικα της δεσποινας συμφωνα με τις κριτικες), ο γερος δεν ξερω.
γραψε με το παλιο σου νικ,μην ντρεπεσαι...χαχα

Δειξε και λιγο πουτσο.

Επισκέπτης
Σας γαμαω ολους ευκολα οχι γιατι ειμαι φοβερος (που ειμαι) αλλα γιατι ειστε λιγοι σαν προσωπικοτητες. Οποιοδηποτε νεο μελος μπορει ευκολα να σας χορεψει στο ταψι ακολουθωντας τις τακτικες μου. ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Σας γαμαω ολους ευκολα οχι γιατι ειμαι φοβερος (που ειμαι) αλλα γιατι ειστε λιγοι σαν προσωπικοτητες. Οποιοδηποτε νεο μελος μπορει ευκολα να σας χορεψει στο ταψι ακολουθωντας τις τακτικες μου. ;)
μας κλανεις τα αρχιδια.
κιναιδε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.057
Πόντοι
5.006

εσυ εχεις σεμεδακι της μαμας στο παιδικο δωματιο σου όπως ο πικερ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom