Επισκέπτης
τολμησες να μου απευθυνεις το λογο κοτα; Καλα κρυβοσουνα (αλλος ενας τραβελοφιλος φιλος του γερου)παραληρημα ενος ξεπεσμενου νικ.
τολμησες να μου απευθυνεις το λογο κοτα; Καλα κρυβοσουνα (αλλος ενας τραβελοφιλος φιλος του γερου)παραληρημα ενος ξεπεσμενου νικ.
σκασε ρε ξουφτιλατολμησες να μου απευθυνεις το λογο κοτα; Καλα κρυβοσουνα (αλλος ενας τραβελοφιλος φιλος του γερου)
τολμησες να μου απευθυνεις το λογο κοτα; Καλα κρυβοσουνα (αλλος ενας τραβελοφιλος φιλος του γερου)
πλησιαζει το ναυαγιο τον δοπα...αμα τον δουμε και αυτόν να σερνεται στα πατωματα της φυλης φωνάζοντας στον πακη "αχμετ μην με αφηνεις", θα είναι ιδιος με τον δοπα... :S :S :Sβαν πορδεν γαμιωντας θα σε παμε,κανε αλλους 10000000 κλωνους να γραφεις.
εισαι το Νο1 ναυαγιο αυτη τη στιγμη.
Ντροπη σου ρε! Μηνες ολοκληρους κανατε παρεα με τον Ανεστη. Γελουσατε, συζητουσατε, τα πινατε μαζι(εξ αποστασεως). Σου ειχε δειξει την εκτιμηση του... Το πιο σημαντικο δωρο κατα τη γνωμη μου απο ανθρωπο σε ανθρωπο. Να τολμησω να πω απο φιλο σε φιλο; Και εσυ τωρα τον φτυνεις παραληρηματικα με αδικα λογια! Ντροπη σου...
Οσο για τις αποριες σου: Με τη δυναμη της πειθους και με το gravitas που διαθετω ως προσωπικοτητα, απο τους ελαχιστους στο σαιτ, ναι θα περιαυτολογησω καθοτι η ταπεινοφροσυνη ειναι ιδιον των αδυναμων, καταφερα και επεισα τη Δωρα, τον Ανεστη και αλλα παιδια οτι αυτο το θρεντ ειναι ιδανικο για τις αναζητησεις τους, τις συναντησεις τους και τις ομορφες κατανυξεις τους.
Ναι, μια αλλη εποχη, που εγραφαν αλλα υψηλοτατα νικ εδω, θα ηταν παραταιροι. Αλλα το θρεντ ειχε περιπεσει στα αναξια χερια σκατοβλαχων, τραβελακηδων, πιρφορων, καθυστερημενων, χεβυμεταλλαδων μετα τις υπουλες μεθοδευσεις της Σαλωμης. Η μεταφυτευση αυτων των καλων παιδιων (Ντορας κλπ) εδω αποτελει σπουδαια αναβαθμιση!
Ειλικρινα πιστευω οτι οχι απλα θα ευδοκιμησουν αλλα και οτι τα θηλυκα μελη, Ντορα και Μοιχαλιδα, θα μπορεσουν να μετατρεψουν το τσατ θρεντ στο πρωτο και μοναδικο γυναικειο θρεντ του σαιτ!
Κοριτσια ηρθε η σειρα σας να λαμψετε!
μιλαμε για μεγιστο σκουπιδιπλησιαζει το ναυαγιο τον δοπα...αμα τον δουμε και αυτόν να σερνεται στα πατωματα της φυλης φωνάζοντας στον πακη "αχμετ μην με αφηνεις", θα είναι ιδιος με τον δοπα... :S :S :S
μιλαμε για μεγιστο σκουπιδι
χαχατρυπιος...αξιζει λιγοτερο και από την κουραδα που του πετας στην μαπα με το που τον βλέπεις...
τρυπιος...αξιζει λιγοτερο και από την κουραδα που του πετας στην μαπα με το που τον βλέπεις...
Ξερει ο γερος για τις επισκεψεις σου στο Φυλης99;βαν πορδεν γαμιωντας θα σε παμε,κανε αλλους 10000000 κλωνους να γραφεις.
εισαι το Νο1 ναυαγιο αυτη τη στιγμη.
γραψε με το παλιο σου νικ,μην ντρεπεσαι...χαχαΞερει ο γερος για τις επισκεψεις σου στο Φυλης99;
Εγω αποδεχομαι το δικαιωμα σου στις πουτσομαχιες (στανταρ προκαταρκτικα της δεσποινας συμφωνα με τις κριτικες), ο γερος δεν ξερω.
Δειξε και λιγο πουτσο.
μας κλανεις τα αρχιδια.Σας γαμαω ολους ευκολα οχι γιατι ειμαι φοβερος (που ειμαι) αλλα γιατι ειστε λιγοι σαν προσωπικοτητες. Οποιοδηποτε νεο μελος μπορει ευκολα να σας χορεψει στο ταψι ακολουθωντας τις τακτικες μου. ;)
γραψε με το παλιο σου νικ,μην ντρεπεσαι...χαχα
Σας γαμαω ολους ευκολα οχι γιατι ειμαι φοβερος (που ειμαι) αλλα γιατι ειστε λιγοι σαν προσωπικοτητες. Οποιοδηποτε νεο μελος μπορει ευκολα να σας χορεψει στο ταψι ακολουθωντας τις τακτικες μου. ;)
για τον Αβραμη δε ξερω,αλλα αυτος εδω εχει βρωμικο παρελθον