The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Πωωωω...
Θερίζει η προβοσκιδολαγνεία... :S
Υ.Γ
Δεν μου λέτε; Έχετε αποδείξεις για αυτά που γράφετε; Ή απλώς πετάτε περιττώματα στον ανεμιστήρα;
Πωωωω...
Θερίζει η προβοσκιδολαγνεία... :S
δεν εχεις τιποτα εναντιον μουΓιατι μωρη πουσταρα δεν παραδεχεσαι οτι εκανες πουτσομαχιες και ελευθερο τελειωτικο στοματικο "λυτρωση" με τον διμετρο τραβελο Δεσποινα; Εγω μεχρι και το γκευ πραιντ στηριξα ανοιχτα. Δεν θα σε κατακρινω. Φοβασαι τι θα πει ο γερος; ή απλα εισαι απο τις κρυφες που κανουν ο,τι κανουν και μετα το παιζουν μπιγκ νικ διωκτες των γκευ;
δεν εχεις τιποτα εναντιον μου
ολο μαλακιες γραφεις,κλασσικα
το ατομο εχει φαει κολλημα με εμενα,ειναι κλινικη περιπτωση.ντίμμιτς κάποιος ανώμαλος γείτονας θα κόπριζε κρυφά στο παιδικό του γαλατάκι, δεν εξηγείται αλλιώς
ελα ρε μαλακα ντροπη να λες ψεμματα. Το εχω σε σκρινσοτ στην Αθηνα για να μην αναγκαζομαι να ψαχνω στα ποστ σου.δεν εχεις τιποτα εναντιον μου
ολο μαλακιες γραφεις,κλασσικα
Ατομα που στηριζουν τον ντιγκγουιντ/μπεβερλυ τον πληρωμενο προμοτορα που γαμησε το σαιτ για να κονομαει εις βαρος μας. Αυτοι ειστε.
ωραια,αμα εχεις βαλτα να τα δω.ελα ρε μαλακα ντροπη να λες ψεμματα. Το εχω σε σκρινσοτ στην Αθηνα για να μην αναγκαζομαι να ψαχνω στα ποστ σου.
Βλεπεις ποσο λιγος εισαι για αντιμαχιες; Ψεμμα για κατι που αποδεικνυεται ειναι αυτογκολ.
ο ντιγκο ηταν μεγιστος στην ενημερωση,εσυ δεν εισαι τιποτα μπροστα σε αυτον.Ατομα που στηριζουν τον ντιγκγουιντ/μπεβερλυ τον πληρωμενο προμοτορα που γαμησε το σαιτ για να κονομαει εις βαρος μας. Αυτοι ειστε.
ωραια,αμα εχεις βαλτα να τα δω.
περιμενω.
αν δεν εχεις ομως ,σαλτα κ γαμησου εδω κ τωρα.
εχω κ αλλα να ανεβασω για σενα.
καλα τα ελεγε ο γλ για σενα και τις ψευτικες κριτικες σου. Ομοιος ομοιω αει πελαζει.ο ντιγκο ηταν μεγιστος στην ενημερωση,εσυ δεν εισαι τιποτα μπροστα σε αυτον.
να παρακαλας μην σε βρει σε κανα τσαρδι,τοτε θα δουμε τι μαγκας εισαι.
τα χεις κανει σαλατα στην κεφαλα σου απ οτι βλεπω.Παιδι μου εχεις παει με Δεσπω ναι ή ου;
καλα τα ελεγε ο γλ για σενα και τις ψευτικες κριτικες σου. Ομοιος ομοιω αει πελαζει.
εσυ με κατηγορεις,οποτε περιμενω τα ποστ να τα δω.Δεν απαντησες.
α θες να δεις τα ποστ για να καταλαβεις αν σου ζουλαγε με τη χερουκλα του το ξυρισμενο κωλι ο διμετρος βουλγαροςεσυ με κατηγορεις,οποτε περιμενω τα ποστ να τα δω.
ξερεις,μας διαβαζει κοσμοςα θες να δεις τα ποστ για να καταλαβεις αν σου ζουλαγε με τη χερουκλα του το ξυρισμενο κωλι ο διμετρος βουλγαρος
Ασε φιλε καταλαβαμε... τα ποστ ειναι αδγνατον να τα βρω αλλα αυτα που εγραψες αρκουν...
Θες να παρεις με το μερος σου το γερο γι αυτο του παρουσιαζεις ενα ποιον αντιθετο απο την πραγματικοτητα. Αντι να του πεις ναι εχω παει με διαφορετικα κοριτσια και περασα πολυ ομορφα. Και αν θελει να σε υποστηριξει. Οχι να τον εξαπατησεις εκμεταλλευομενος την ακραια ηλικια του.
Αλλα αυτοι ειστε οι προμοτορες που υποστηριζατε τον μπεβερλυ και εξαπατουσατε τα μελη του σαιτ που πανε και δινουν ενα ολοκληρο μεροκαματο στο μπουρδελο και τρωνε εξ αιτιας σας φολα...