TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
ρε σταματηστε να λετε μαλακιες!!!!!
Και αν είσαι και Παπάς με την αράδα σου θα πας !
ρε σταματηστε να λετε μαλακιες!!!!!
λιγα λες!!!!Να πούμε 500 το μήνα ? Πόσο πληρώνουν τα γραφεία ?
Δε ξερω για τα γραφεια αλλα ας πουμε 500 το μηνα.Για να δωσουν 500 τι τζιρο πρεπει να κανουν;Να πούμε 500 το μήνα ? Πόσο πληρώνουν τα γραφεία ?
Δε ξερω για τα γραφεια αλλα ας πουμε 500 το μηνα.Για να δωσουν 500 τι τζιρο πρεπει να κανουν;
Δε δουλευουν ολες τους σκοτωμου.Υπαρχουν καποιες που κανουν 15-20 ραντευου το μηνα για να συμπληρωσουν το εισοδημα τους με 70-80 την ωρα.Βγαινουν να δωσουν τη 500ρου καθε μηνα για το νημα τους;
πολλα τα λεφτα Αρη!!Ποιες το έχουν 70-80 την ώρα ? Εγώ ξέρω 3-4 και αυτές που ξέρω σε αυτή την τιμή κάνουν 10 ραντεβού την βδομάδα εύκολα. Αυτό σημαίνει 700-800 την βδομάδα.
Αρκετες 70-80 μη κανεις οτι δε ξερεις.Ποιες το έχουν 70-80 την ώρα ? Εγώ ξέρω 3-4 και αυτές που ξέρω σε αυτή την τιμή κάνουν 10 ραντεβού την βδομάδα εύκολα. Αυτό σημαίνει 700-800 την βδομάδα.
Και τι δλδ πρεπει να πληρωνουν καποιους ντε και καλα για να δουλευουν;Και να σου πω και κάτι... όποια το έχει στα 70-80 φίλε... δεν προλαβαίνει.
Η Ευα δεν προλαβαίνει, η Liza δεν προλαβαίνει, Izabella δεν προλαβαίνει...
Οι πιο φτηνές έχουν και πιο πολλά ραντεβού.
Αρκετες 70-80 μη κανεις οτι δε ξερεις.
Οσο για τα 10 δεν ισχυει.Παρακαλαει κοσμος για τηλεφωνο αλλα επειδη υπαρχει κανονικη δουλεια κανουν 3-4ραντεβου την εβδομαδα για να συμπληρωσουν
Απο ποτε αλλαξε κατηγορια η αγγελικη24;Φίλε... ποια το έχει 70-80 και κάνει 3-4 ραντεβού την βδομάδα ?
Την μόνη που πάει το μυαλό μου είναι η Αγγελική24 στα μασαζ που επιλέγει να κάνει λίγα.
Και τι δλδ πρεπει να πληρωνουν καποιους ντε και καλα για να δουλευουν;
Απο ποτε αλλαξε κατηγορια η αγγελικη24;
Στο μασαζ ηταν ως ελβιρα23
ΑυτεςΦίλε... ποια το έχει 70-80 και κάνει 3-4 ραντεβού την βδομάδα ?
Την μόνη που πάει το μυαλό μου είναι η Αγγελική24 στα μασαζ που επιλέγει να κάνει λίγα.
Υπαρχουν και καποιες που εχουν νηματα αλλα δε τυγχανει να εχουν τη συμπαθεια παλιων μελων εδω μεσα και κανουν 3-4 ραντεβου την εβδομαδαΦίλε... ποια το έχει 70-80 και κάνει 3-4 ραντεβού την βδομάδα ?
σωστά έχεις απόλυτο δίκιοΑλλάζεις το θέμα φίλε μου... το θέμα μας ήταν άλλο.
Εγώ σου λέω ότι θα τις ευνοήσει αυτό... γιατί κάτι νήματα με κάτι απίθανες τύπισες που ζητάνε 120-150 και βάλε θα εξαφανιστούν ή θα ρήξουν τιμές.
Ξερεις οτι δε θα εξαφανιστουν.Μπορει να μη παιζουν τα νηματα τους αλλα το τηλεφωνο τους παιζει απο στομα σε στομα.Ας ειναι καλα οι καλοθελητες που τις ανεβαζουν στα ματια πολλλωνΑλλάζεις το θέμα φίλε μου... το θέμα μας ήταν άλλο.
Εγώ σου λέω ότι θα τις ευνοήσει αυτό... γιατί κάτι νήματα με κάτι απίθανες τύπισες που ζητάνε 120-150 και βάλε θα εξαφανιστούν ή θα ρήξουν τιμές.