Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Αλλάζεις το θέμα φίλε μου... το θέμα μας ήταν άλλο.
Εγώ σου λέω ότι θα τις ευνοήσει αυτό... γιατί κάτι νήματα με κάτι απίθανες τύπισες που ζητάνε 120-150 και βάλε θα εξαφανιστούν ή θα ρήξουν τιμές.
Και σου λεω οτι δε θα τις ευνοησει γιατι οι παιχτες θα το δουν διαφορετικα και ενδεχομενος και οι κοπελες

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.555
Πόντοι
4.636
ας βγούνε στα site με {αγγελίες δωρεάν}να πιάσουν πελάτες τότε...
έξοδα διαφήμισης είναι...
άποψη μου ...
πρέπει να πληρώνει η επιχείρηση για την προβολή της

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Λοιπον... θα το πω μια ακόμα φορά μήπως και το καταλάβουν κάποιοι (Λούκας δεν μιλάω για σένα).

Ανεξάρτητη με τιμή πάνω από 80 ευρώ - άντε 100 υπό προϋποθέσεις - ΔΕΝ υπάρχει.
Δεν μπορεί η Ανεξάρτητη να έχει τιμη γραφείου που το γραφείο πληρώνει και δύο νοματέους και διάφορα άλλα. Είναι σαν να λέμε ότι έγω έχω μαγαζί, πληρώνω ΔΕΗ, ΙΚΑ, Φόρο κτλ και πουλάω την τσάντα 150 για να βγάλω και κέρδος 10% και ο πακιστανός έξω με μηδέν έξοδα πουλάει την ίδια τσάντα και αυτός 150 ευρώ. Υπάρχει αυτό ? Και αν υπήρχε από που θα αγοραζαμε από το μαγαζί ή από τον Πακι ?

Με άλλα λόγια ότι λέει τέτοιοες τιμές εδώ είναι ή καμουφλαρισμένο γραφείο/νταβάς ή ψωνισμένη γκόμενα. Γιατί λοιπόν να μην έχει ίση αντιμετώπισει με τα γραφεία ?

Λούκας τώρα αναφέρομαι σε σένα : Δεν μου είπες ποιες κοπέλες εννοείς. Αν δεν θές δημόσια στείλε μου pm. Θα σου πω όμως το εξής. Το νήμα είναι η διαφήμιση. Από το στόμα σε στόμα δεν δουλεύει. Η δύναμη του Bou δεν είναι τόσο τα μέλη του όσο οι επισκέπτες. Αν δεν έχεις νήμα μεγάλα νούμερα σε πελατεία δεν πιάνεις. Εδώ ποστάρεις κάτι στις ανεξάρτητες και σε δύο ώρες έχει χαθεί.

Επισκέπτης
ας βγούνε στα site με {αγγελίες δωρεάν}να πιάσουν πελάτες τότε...
έξοδα διαφήμισης είναι...
άποψη μου ...
πρέπει να πληρώνει η επιχείρηση για την προβολή της
Αν πληρωνεται η προβολη τοτε θα πρεπει να γραφονται μονο αληθειες και οχι ειπε ο ταδε οτι ειναι ετσι αρα τον ακουω γτ εχουμε κλαψει πολλα τετοια μεροκαματα

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Άλλο η διαφήμιση άλλο το συνεταιριλίκη... δηλαδή το Bou είναι συνέταιρος με τα γραφεία ?
Δεν νομίζω.

Και το ξαναλέω... οι κοπέλες που το έχουν φτηνά έχουν δουλειά και πολύ... Αυτές δεν θα έχουν θέμα.
Το θέμα θα το έχουν αυτές που ζητάνε αρκετά και κάνουν 5 ραντεβου την βδομάδα και αν.

Επισκέπτης
Λοιπον... θα το πω μια ακόμα φορά μήπως και το καταλάβουν κάποιοι (Λούκας δεν μιλάω για σένα).

Ανεξάρτητη με τιμή πάνω από 80 ευρώ - άντε 100 υπό προϋποθέσεις - ΔΕΝ υπάρχει.
Δεν μπορεί η Ανεξάρτητη να έχει τιμη γραφείου που το γραφείο πληρώνει και δύο νοματέους και διάφορα άλλα. Είναι σαν να λέμε ότι έγω έχω μαγαζί, πληρώνω ΔΕΗ, ΙΚΑ, Φόρο κτλ και πουλάω την τσάντα 150 για να βγάλω και κέρδος 10% και ο πακιστανός έξω με μηδέν έξοδα πουλάει την ίδια τσάντα και αυτός 150 ευρώ. Υπάρχει αυτό ? Και αν υπήρχε από που θα αγοραζαμε από το μαγαζί ή από τον Πακι ?

Με άλλα λόγια ότι λέει τέτοιοες τιμές εδώ είναι ή καμουφλαρισμένο γραφείο/νταβάς ή ψωνισμένη γκόμενα. Γιατί λοιπόν να μην έχει ίση αντιμετώπισει με τα γραφεία ?

Λούκας τώρα αναφέρομαι σε σένα : Δεν μου είπες ποιες κοπέλες εννοείς. Αν δεν θές δημόσια στείλε μου pm. Θα σου πω όμως το εξής. Το νήμα είναι η διαφήμιση. Από το στόμα σε στόμα δεν δουλεύει. Η δύναμη του Bou δεν είναι τόσο τα μέλη του όσο οι επισκέπτες. Αν δεν έχεις νήμα μεγάλα νούμερα σε πελατεία δεν πιάνεις. Εδώ ποστάρεις κάτι στις ανεξάρτητες και σε δύο ώρες έχει χαθεί.
Και ομως δουλευουν πολλες απο στομα σε στομα.Μη κανεις το κινεζο.

Επισκέπτης
Εγω αν ημουν κοπελα  προτιμουσα να μην εχω νημα παρα να πληρωνω  νταβατζιλικια παντως....

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.555
Πόντοι
4.636
Αν πληρωνεται η προβολη τοτε θα πρεπει να γραφονται μονο αληθειες και οχι ειπε ο ταδε οτι ειναι ετσι αρα τον ακουω γτ εχουμε κλαψει πολλα τετοια μεροκαματα
με αυτόν τον τρόπο θα φύγουν οι υποψίες τύπου
προμότορα νταλαβερζής νταβάς εκπτώσεις κτλ...
η κάθε μια με την άξια της να πάρει πελάτες...
άλλα η προβολή στο ξαναλέω πρέπει να πληρώνετε...

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36

Το τι έχουμε κλάψει ... άστο....
Αλλά άλλο το να κλάψεις 80 ευρώ και να λές πάει στα διαλα...
Και άλλο να κλάψεις 150-200 ... εκεί σου μένει στο λαιμό.

Επισκέπτης
Και αντι να πληρωνουν τα κοριτσια οπως λες τυπε εχω να κανω την εξης προταση.
Το φορουμ να γινει συνδρομητικο.Ενα 10αρικο το μηνα παραδειγμα.Ετσι θα αποφυγουμε τους κλωνους αλλα και ετσι θα απαιτουμε σωστη ενημερωση

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.555
Πόντοι
4.636
Και αντι να πληρωνουν τα κοριτσια οπως λες τυπε εχω να κανω την εξης προταση.
Το φορουμ να γινει συνδρομητικο.Ενα 10αρικο το μηνα παραδειγμα.Ετσι θα αποφυγουμε τους κλωνους αλλα και ετσι θα απαιτουμε σωστη ενημερωση
και αυτό σωστό είναι ...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
αντε προλαβαινω δεν προλαβαινω σημερα να προμοταρω free πραγμα....γιατι αν θα μπει συνδρομη 10 ευρω και κανα 300ρι το μουνι θα εχω θεμα και εγω αλλα και οι φιλοι μου οι νταβαδες....

αντε να βιαστω!

Επισκέπτης
αντε προλαβαινω δεν προλαβαινω σημερα να προμοταρω free πραγμα....γιατι αν θα μπει συνδρομη 10 ευρω και κανα 300ρι το μουνι θα εχω θεμα και εγω αλλα και οι φιλοι μου οι νταβαδες....

αντε να βιαστω!
Δε νομιζω οτι σε ειπε καποιος προμοτορα εσενα και νταβατζακους τους φιλους σου.

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36

αντε να βιαστω!

Οι παπαδες θα έχουν έκπτωση στην συνδρομή.
Εσύ πότε έδωσες κάτι πάνω από 100 και δεν το πήρα χαμπάρι ? Κάτι φτηνές δίνεις και συνήθως milf που βρήσκεις από τα ΚΑΠΗ που πας για μετάνιες αφού πλησιάζουν την μεταθανάτιο ζωή...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Οι παπαδες θα έχουν έκπτωση στην συνδρομή.
Εσύ πότε έδωσες κάτι πάνω από 100 και δεν το πήρα χαμπάρι ? Κάτι φτηνές δίνεις και συνήθως milf που βρήσκεις από τα ΚΑΠΗ που πας για μετάνιες αφού πλησιάζουν την μεταθανάτιο ζωή...
:2funny: :2funny: :2funny:

το μιλφονι ομως που με κοροιδευε ο αλλος πηγε και το ειδε και τρελαθηκε φιλε....να παντρευτει θελει τωρα....γαμησι τετοιο δεν του εχουν ξανακανει ειπε....

εγω πανω απο 100 δε δινω και το ξερεις καλα....δεν υπαρχει λογος αφου το τεφτερι απο μοντελες του 100ρικου ειναι γεματο, τα ξερεις αλλωστε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom