Λοιπον... θα το πω μια ακόμα φορά μήπως και το καταλάβουν κάποιοι (Λούκας δεν μιλάω για σένα).
Ανεξάρτητη με τιμή πάνω από 80 ευρώ - άντε 100 υπό προϋποθέσεις - ΔΕΝ υπάρχει.
Δεν μπορεί η Ανεξάρτητη να έχει τιμη γραφείου που το γραφείο πληρώνει και δύο νοματέους και διάφορα άλλα. Είναι σαν να λέμε ότι έγω έχω μαγαζί, πληρώνω ΔΕΗ, ΙΚΑ, Φόρο κτλ και πουλάω την τσάντα 150 για να βγάλω και κέρδος 10% και ο πακιστανός έξω με μηδέν έξοδα πουλάει την ίδια τσάντα και αυτός 150 ευρώ. Υπάρχει αυτό ? Και αν υπήρχε από που θα αγοραζαμε από το μαγαζί ή από τον Πακι ?
Με άλλα λόγια ότι λέει τέτοιοες τιμές εδώ είναι ή καμουφλαρισμένο γραφείο/νταβάς ή ψωνισμένη γκόμενα. Γιατί λοιπόν να μην έχει ίση αντιμετώπισει με τα γραφεία ?
Λούκας τώρα αναφέρομαι σε σένα : Δεν μου είπες ποιες κοπέλες εννοείς. Αν δεν θές δημόσια στείλε μου pm. Θα σου πω όμως το εξής. Το νήμα είναι η διαφήμιση. Από το στόμα σε στόμα δεν δουλεύει. Η δύναμη του Bou δεν είναι τόσο τα μέλη του όσο οι επισκέπτες. Αν δεν έχεις νήμα μεγάλα νούμερα σε πελατεία δεν πιάνεις. Εδώ ποστάρεις κάτι στις ανεξάρτητες και σε δύο ώρες έχει χαθεί.