zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
τι δεν καταλαβες? ρωτα να σου πω!
σβηστηκε το νημα Δαναης....ΟΚ!
νομιζω εγινε και μπαν ο Σακης...Θα συνεχισω εγω τοτε...
ΥΓ Δεν θα μπω σε λεπτομερειες για αυτη την ενεργεια. Εχω απαντηση προς το μελος που το εκανε, αλλα ΜΟΝΟ αν με ρωτησει σε ΠΜ...Αντε καλες συνεχειες!
Μα και εσεις καλοκαιριάτικα ξυπνάτε τον κόσμο !
Άντε να αρχίζουν τα ban σιγα σιγα
το πως πλασαριστηκε ιδεα δεν εχω...εγω τη Δαναη την ξερω πολυ πολυ καιρο...Ειναι ερασιτεχνης και πολυ μαλιστα. Ο κακομοιρης ο αλλος ανοιξε ενα νημα...ΟΚ! μπορει να μην το εκανε με εμπειρια αλλα το εκανε...Απο κει και περα παμε παρακατω...Θα την κανω εγω "ΙΝΤΡΟ" γιατι το χρωσταω σε μελος που δεν εχει δωσει ποτε δικαιωμα εδω μεσα και σβηστηκε ολο του το ιστορικο απο αυτη την ενεργεια....Εγω το μονο που καταλαβα (κι αν δεν καταλαβα σωστα και ειμαι λιγο χαζουλης να με διορθωσεις)..
ειναι οτι εγινε μια ΑΓΑΡΜΠΗ και προχειρα σχεδιασμενη συσταση κοπέλας... αποτέλεσμα της οποιας (ισως) ειναι ενα Μπανακι.
Η κοπελα, αν δεν υπηρχε η δικη σου μαρτυρια, ευκολα θα λεγαμε οτι ισως δεν υπαρχει.... μιας και 24 ωρες αργοτερα ακομα δεν εχω καμμια απαντηση στο email που μας πλασσαρίστικε.
Ερασιτεχνισμοι να πω? Η να μη πω καλύτερα τπτ?
θα το αναλαβω εγω προσωπικα και θα το φτιαξω εντος της ημεραςΟι φωτος φταινε..
ξεμπαρκες φωτος χωρις ναναι σε αγγελια. Και να πεις οτι σε διαφωτιζουν για το τι θα συναντησεις.. τζαμπα κι αδικα
Παλαια μοδα... μα πολυ παλιαΤα email αγαπητέ φίλε είναι η νέα μόδα.
Δεν μπορούν να πάρουν αριθμό και φτιάχνουν Gmail (γιατί αυτά δεν θέλουν επιβεβαίωση αριθμού). Αν η αγγελία μπει στο bou μαζεύουν και καμια 50ρια Mail για καλημέρα και αν η κοπέλα είναι μόνη ή δεν έχει έτοιμο μνμ κονσέρβα θα περιμένεις όχι ένα αλλά αρκετά 24ωρα. Εδώ άλλοι μεριμένουν μήνες στο site για κάποιες.
Άγαρμπη προσπάθεια δεν θα το έλεγα. Έχω δει πολύ χειρότερα.
Τωρα το τι και το πως δεν με νοιάζει και πολύ
Εγώ την λύση την έχω πει ....
Τα νήματα να πληρώνουν.
Εκεί θα σφύξουν οι κώλοι
Αν τα νηματα πληρωνουν θα εχουμε αυξηση του τιμολογιου.Εγώ την λύση την έχω πει ....
Τα νήματα να πληρώνουν.
Εκεί θα σφύξουν οι κώλοι
Ποιανων οι κώλοι...δεν ειμαι σιγουρος![]()
με λογικό τίμημα...Εγώ την λύση την έχω πει ....
Τα νήματα να πληρώνουν.
Εκεί θα σφύξουν οι κώλοι
δεν θα υπάρχει καμιά αλλαγή στο τιμολόγιο...Αν τα νηματα πληρωνουν θα εχουμε αυξηση του τιμολογιου.
Αν τα νηματα πληρωνουν θα εχουμε αυξηση του τιμολογιου.
Ετσι τα ριχνω τα γκομενακια!duke οφειλω να ομολογησω οτι εχεις χιουμορ !!
Να στο πω αλλιως.Ποιο θα ειναι το τιμημα για να ανοιξουν νημα;Λες ε ? Δηλαδή τι θα ζητήσουν ρε φίλε... γιατί τώρα οι "ανεξάρτητες" κοστίζουν όσο οι "εξαρτημένες"... έχουν δηλαδή τιμές γραφείων... θα πάνε σε τιμές city tour ?
Δηλαδή πιστεύεις... ότι τ έξοδα τους θα είναι πολλά ... και δεν θα βιαίνουν ?
Να στο πω αλλιως.Ποιο θα ειναι το τιμημα για να ανοιξουν νημα;