ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.258
- Πόντοι
- 7.786
γεια σας
εσύ τι λες;Μπαρμπαμου αν σου δωριζε ο ντοπα την πςριουσια του σταματαγες να δουλευεις;
Αναλογως αν σου αρκει στη ζωη να εισαι ενας χοντρος τεμπελχανας που τρωει τα ετοιμα.εσύ τι λες;
φυσικα και μου αρκειΑναλογως αν σου αρκει στη ζωη να εισαι ενας χοντρος τεμπελχανας που τρωει τα ετοιμα.
τι θα κάνει τα λεφτά; δεν ξέρεις τι τα κάνουν τα λεφτά;
Το περιμενα.φυσικα και μου αρκει
δε θελω πολύ χρημα ρε φιλε, τι να το κανωΓι' αυτο δε θα βγαλεις ποτε πολυ χρημα.
Ο ντοπας μιλαει με τον αερα ανθρωπου που εχει λυσει τα προβληματα του. Τελειωσε τις σπουδες στην Αγγλια, τελειωσε τη θητεια και τωρα κάααααθεται.Στις πουτάνες, δεν πάει.
Στον τζόγο, δεν τα σπρώχνει.
Να ταξιδέψει, χλωμό πέρα από Γκάζι-Λούτον-Γκάζι.
Ακριβά αντικείμενα, δεν αγοράζει.
Θα τα μαζέψει και θα ράψει τις λίρες σε κανένα στρώμα, όπως έκανε μια ζητιάνα που πέθανε μόνη της,
και το στρώμα που πέθανε ήταν ασήκωτο από τον χρυσό... :S
Giati, και αυτός ζητιάνος είναι. Όχι κερμάτων.
Αλλά ζητιάνος φιλίας.
Αυτοί που σου δίνουν πόνο, είναι αυτοί που σου λένε και καμιά αλήθεια δοπαμίνα...
Ο ντοπας μιλαει με τον αερα ανθρωπου που εχει λυσει τα προβληματα του. Τελειωσε τις σπουδες στην Αγγλια, τελειωσε τη θητεια και τωρα κάααααθεται.
Θα ειναι το τελευταιο απο τα τωρινα μελη που θα παραμεινει στο σαιτ. Ολους μας καποια στιγμη θα μας βαλει μια τρικλοποδια η ζωη και θα μας τραβηξει μακρια. Ο ντοπας ειναι ασφαλης.
ναι ε? πες ποτε ερχεσαι να δουμε τι μπορουμε να κανουμε...ερχομαι Αθήνα υπάρχει κανα site με ανεξαρτητες?
ναι ε? πες ποτε ερχεσαι να δουμε τι μπορουμε να κανουμε...
παντως, SITE ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ...
δε σε ξεχασα....αναμενεις στο ακουστικο σου μεχρι νεοτερας!
σβηστηκε το νημα Δαναης....ΟΚ!
νομιζω εγινε και μπαν ο Σακης...Θα συνεχισω εγω τοτε...
ΥΓ Δεν θα μπω σε λεπτομερειες για αυτη την ενεργεια. Εχω απαντηση προς το μελος που το εκανε, αλλα ΜΟΝΟ αν με ρωτησει σε ΠΜ...Αντε καλες συνεχειες!