Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γκομενα λεει ο αλλος

ε δεν θελω να βρω γκομενα

αν ηθελα θα ειχα βρει

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο
γινονται αυτα... οι οικοι ανοχης τους πειραξαν?
εχουμε μια διεξοδο θα μας την γαμησουν και αυτη

γαμω το μουνι που τους γλιστραγε ?  :)

γιατι υποτιθεται οτι ψηφισαν τον καμινη επειδη καποιες περιοχες εχουν υποβαθμιστει για πολλους λογους και ο κακλαμανης δεν εδινε λυση στα προβληματα τους....ενας εκ των οποιων ειναι και οι οικοι ανοχης....εσενα που δε μενεις κεντρο πιθανον να μη σε ενδιαφερει καποιος που μενει μεταξουργειο ομως προφανως δε γουσταρει να μεγαλωνει τα παιδια του διπλα στις πουτανες....ισως να τα μετακινησουν ολα σε καποια περιοχη εκτος κεντρου....δε νομιζω να τα κλεισουν ολα και γενικως...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

ΜΟΥ  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: ΤΟ ΜΑΤΙ !!!!
δλδ εεεεεεεεελεος ..... (εχω χασει τωρα την πεταλουδα που εχω μεσα μου για λιγο γτ λεω κακιουλα  :grin: ) .....

φιληηηηηηηη εσυ ξερεις ελληνικα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ( τωρα το 'χω  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: )

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιατι υποτιθεται οτι ψηφισαν τον καμινη επειδη καποιες περιοχες εχουν υποβαθμιστει για πολλους λογους και ο κακλαμανης δεν εδινε λυση στα προβληματα τους....ενας εκ των οποιων ειναι και οι οικοι ανοχης....εσενα που δε μενεις κεντρο πιθανον να μη σε ενδιαφερει καποιος που μενει μεταξουργειο ομως προφανως δε γουσταρει να μεγαλωνει τα παιδια του διπλα στις πουτανες....ισως να τα μετακινησουν ολα σε καποια περιοχη εκτος κεντρου....δε νομιζω να τα κλεισουν ολα και γενικως...

ναι οκ αυτο σε πειραξε εσενα....

το να μεγαλωνεις τα παιδια σου διπλα σε πουτανες

ενω οταν το 50% σημερα των γαμων ειναι διαλυμενο

και φερνει η μανα τον γκομενο σπιτι και γαμιουνται μπροστα στα παιδια...

ασε μας ρε τυπισσα τωρα και εσυ ολο μαλακιες ακουω

κατι θα παθουν τα παιδια του παστρικου τωρα.... ο μεν γιος θα του πεσει η πουτσα αν δει μπουρδελο

και η μεν κορη θα γινει πουτανα?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
gl=gay lustforlife
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

κατι θα παθουν τα παιδια του παστρικου τωρα.... ο μεν γιος θα του πεσει η πουτσα αν δει μπουρδελο

και η μεν κορη θα γινει πουτανα?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

δεν μενω κεντρο οποτε δε μπορω να σου απαντησω....ξερω πολλους που μενουν κεντρο ομως....και ξερω και αρκετους που μενουν διπλα στα ρδελα...και ειναι ατομα της ηλικιας μου....και απλα δε γουσταρουν....δεν γουσταρουν τα ρδελα, δε γουσταρουν τους μεταναστες, δε γουσταρουν τα πρεζακια κτλ κτλ κτλ...εσενα και εμενα που δε μενουμε εκει προφανως δε μας νοιαζει και τοσο...το δημαρχο τους ομως τον εκλεξανε για συγκεκριμενους λογους....καθολου εντυπωση δε μου κανει που κλεινει καποια μπουρδελα...πιθανον να ανοιξουν σε αλλη περιοχη...

υγ. αν δεν σου ειναι ενοχλητικο γιατι δεν πας να μεινεις κολωνο ή μεταξουργειο? :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

σκεψου ομως να σου φερναν ολα τα ντελα στην πευκη και μαζι τα πακια ......θα σ αρεσε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν μενω κεντρο οποτε δε μπορω να σου απαντησω....ξερω πολλους που μενουν κεντρο ομως....και ξερω και αρκετους που μενουν διπλα στα ρδελα...και ειναι ατομα της ηλικιας μου....και απλα δε γουσταρουν....δεν γουσταρουν τα ρδελα, δε γουσταρουν τους μεταναστες, δε γουσταρουν τα πρεζακια κτλ κτλ κτλ...εσενα και εμενα που δε μενουμε εκει προφανως δε μας νοιαζει και τοσο...το δημαρχο τους ομως τον εκλεξανε για συγκεκριμενους λογους....καθολου εντυπωση δε μου κανει που κλεινει καποια μπουρδελα...πιθανον να ανοιξουν σε αλλη περιοχη...

υγ. αν δεν σου ειναι ενοχλητικο γιατι δεν πας να μεινεις κολωνο ή μεταξουργειο? :)

σε ποια περιοχη θα ανοιξουν ρε τυπισσα?
Στην Εκαλη?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σκεψου ομως να σου φερναν ολα τα ντελα στην πευκη και μαζι τα πακια ......θα σ αρεσε;

τιποτα σημαντικο μωρε....απλα το σπιτι του πχ. που τωρα κοστιζει 200.000 θα πουλιοταν για 80.000...μικροπραγματα :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

δεν εχω κατι με τους πακιστανους δικιε μου.
Φυσικα και θα μου αρεσε να τα φερουν ολα εδω...

Για να πηγαινω καθε μερα και να κανω ενημερωσεις....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ενω τωρα εχω να κατεβω ενα μηνα βαριεμαι να πουμε
και καθομαι εδω μεσα και λεω μαλακιες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

τοσα γκομενακια ρε ψοφανε εξω για γαμησι,κανε καμια διαιτα κουνα και λιγο τον κωλο σου,φτιαξου λιγο να δεις πως θα βρεις γκομενα.παρε αυτο να δεις πως θα γινεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom