mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑΑΑΑΑ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
αγχωθηκες?
ΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑΑΑΑΑ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
φυσικα.....απλα δεν την βλεπω πολυτυπε εσυ εχεις γκομενα ?
για κοιτα λιγο την παλαμη σουφυσικα.....απλα δεν την βλεπω πολυ
δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο
γινονται αυτα... οι οικοι ανοχης τους πειραξαν?
εχουμε μια διεξοδο θα μας την γαμησουν και αυτη
γαμω το μουνι που τους γλιστραγε ?
αγχωθηκες?
τωρα που την κοιταω καλα κατι γραφειγια κοιτα λιγο την παλαμη σου
γιατι υποτιθεται οτι ψηφισαν τον καμινη επειδη καποιες περιοχες εχουν υποβαθμιστει για πολλους λογους και ο κακλαμανης δεν εδινε λυση στα προβληματα τους....ενας εκ των οποιων ειναι και οι οικοι ανοχης....εσενα που δε μενεις κεντρο πιθανον να μη σε ενδιαφερει καποιος που μενει μεταξουργειο ομως προφανως δε γουσταρει να μεγαλωνει τα παιδια του διπλα στις πουτανες....ισως να τα μετακινησουν ολα σε καποια περιοχη εκτος κεντρου....δε νομιζω να τα κλεισουν ολα και γενικως...
τωρα που την κοιταω καλα κατι γραφει
[size=1pt]ο μπαρος ειναι μαλαξ[/size]
:o :o
οχι ρε μλκ εγω κοιταω τ'αρχιδια μου και κατι γραφουντωρα που την κοιταω καλα κατι γραφει
[size=1pt]ο μπαρος ειναι μαλαξ[/size]
:o :o
μηπως ειχες φαει και παγωτο στη μαπα το γνωστο αστειακιαυτο το λεγανε οταν ειμασταν μικρα....κοιτα τι γραφει εδω....
μου το χαν πει στο σχολειο :|
ναι οκ αυτο σε πειραξε εσενα....
το να μεγαλωνεις τα παιδια σου διπλα σε πουτανες
ενω οταν το 50% σημερα των γαμων ειναι διαλυμενο
και φερνει η μανα τον γκομενο σπιτι και γαμιουνται μπροστα στα παιδια...
ασε μας ρε τυπισσα τωρα και εσυ ολο μαλακιες ακουω
κατι θα παθουν τα παιδια του παστρικου τωρα.... ο μεν γιος θα του πεσει η πουτσα αν δει μπουρδελο
και η μεν κορη θα γινει πουτανα?
μηπως ειχες φαει και παγωτο στη μαπα το γνωστο αστειακι
σκεψου ομως να σου φερναν ολα τα ντελα στην πευκη και μαζι τα πακια ......θα σ αρεσε;ναι οκ αυτο σε πειραξε εσενα....
κατι θα παθουν τα παιδια του παστρικου τωρα.... ο μεν γιος θα του πεσει η πουτσα αν δει μπουρδελο
ε οταν φας παγωτο φωναξε με να στο δειξω δε μπορω να το περιγραψωδεν το ξερω το αστειακι
δεν μενω κεντρο οποτε δε μπορω να σου απαντησω....ξερω πολλους που μενουν κεντρο ομως....και ξερω και αρκετους που μενουν διπλα στα ρδελα...και ειναι ατομα της ηλικιας μου....και απλα δε γουσταρουν....δεν γουσταρουν τα ρδελα, δε γουσταρουν τους μεταναστες, δε γουσταρουν τα πρεζακια κτλ κτλ κτλ...εσενα και εμενα που δε μενουμε εκει προφανως δε μας νοιαζει και τοσο...το δημαρχο τους ομως τον εκλεξανε για συγκεκριμενους λογους....καθολου εντυπωση δε μου κανει που κλεινει καποια μπουρδελα...πιθανον να ανοιξουν σε αλλη περιοχη...
υγ. αν δεν σου ειναι ενοχλητικο γιατι δεν πας να μεινεις κολωνο ή μεταξουργειο?
σκεψου ομως να σου φερναν ολα τα ντελα στην πευκη και μαζι τα πακια ......θα σ αρεσε;
σκεψου ομως να σου φερναν ολα τα ντελα στην πευκη και μαζι τα πακια ......θα σ αρεσε;
τοσα γκομενακια ρε ψοφανε εξω για γαμησι,κανε καμια διαιτα κουνα και λιγο τον κωλο σου,φτιαξου λιγο να δεις πως θα βρεις γκομενα.παρε αυτο να δεις πως θα γινειςναι οκ αυτο σε πειραξε εσενα....