loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
και ξαφνικα.......οι φωνες κοπασαν.....τα χαμογελα σβησανε.....οι ανασες γινανε βαριες....τα ματια χαμηλωσαν....ενος λεπτου σιγη....
και ξαφνικα.......οι φωνες κοπασαν.....τα χαμογελα σβησανε.....οι ανασες γινανε βαριες....τα ματια χαμηλωσαν....ενος λεπτου σιγη....
θα σε στριμωξει πουθενα κ δε θα ξερεις απο που μπηκε το φιλικο γκολακι...
Περνα απ'εξω και θα δεις τη σφράγιση !προφανως
αυτο ειναι σοβαρο...
Η διδυμου???? Ο ναος????
Η πρωτη μου φορα εκει ηταν το 2004 ελεος
δεν θα το αντεξω...
καλα ρε ερευνητη γιατι δεν ειπανε τιποτα σε αλλα θρεντς?
XAXXAAXAXAXXAAXXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXAXAAXXAAXAXXA .... μαλλον ο χονδροσκυλουλης κουτσουμπινης θα περναει δυσκολες ωρες .... :'( :'( :'( :'(και ξαφνικα.......οι φωνες κοπασαν.....τα χαμογελα σβησανε.....οι ανασες γινανε βαριες....τα ματια χαμηλωσαν....ενος λεπτου σιγη....
αυτες τις φωνουλες που λες.....τις ακους συχνα?
επι του θεματος....θα ειμαστε φιλεεεεεεεεεεες δηλαδη και δε θα κανουμε τιποτα?
προτιμω να ειμαι φιλη με τα αγορια που γαμουν κι ολας και θα γυρισουν τσοντα
(χαχαχαχαχα σορρυ λουκ αλλα δε μπορουσα να κρατηθω....χαχαχαχαχαχαχα
γελαω και μονη μου )
εμενα θα μου κανει πορνοτουρινγκ το φιλαρακι μου καθε βδομαδα θα γαμουμε και θα ξαναγαμουμε τα κοκορετσα και γουρουνοπουλεςΠαγωσε το φορουμ αποτομα....ολοι θα τρεχουν πλεον θεσσαλονικη οπου ο υπερ-γαματος δημαρχος μπουταρης εκτος του τσοντοκαναλου θα δημιουργησει ειδικη περιοχη ρεντ-λαιτς οπως στο αμστερνταμ
η παλια κλασικη βολτα του μπουρδελιαρη ετσι οπως την ξεραμε και την αγαπησαμε αλλαζει!!!
χαλαρα.....
εγω δεν ειμαι φιλος καληνυχτακιας.....
αμα ειναι ωραιο μωρο... θα το παιξω λιγο φιλος
και μετα θα της ορμηξω να την φαω σαν σουβλακι.
Εσυ που δουλευεις τσατσονι σε μπουρδελακι ,γιατι μας κρυβεις πληροφοριες ?Παγωσε το φορουμ αποτομα....ολοι θα τρεχουν πλεον θεσσαλονικη οπου ο υπερ-γαματος δημαρχος μπουταρης εκτος του τσοντοκαναλου θα δημιουργησει ειδικη περιοχη ρεντ-λαιτς οπως στο αμστερνταμ
η παλια κλασικη βολτα του μπουρδελιαρη ετσι οπως την ξεραμε και την αγαπησαμε αλλαζει!!!
μην πινεις καφεδες ρε σε θελω ντουρο να μπορεις να ανταπεξελθεις γερο
αντε βρε.....σε βλεπω σε αναζητηση γκομενας μετα....Περνα απ'εξω και θα δεις τη σφράγιση !
Κατι που δεν εχει ξαναγινει .
Ακομα 22 ημερες εχουμε σιγουρες για φυστικι !
Εσυ που δουλευεις τσατσονι σε μπουρδελακι ,γιατι μας κρυβεις πληροφοριες ?
Θα σου δωσουμε και πουρμπουαρ .Ριχτα !
XAXXAAXAXAXXAAXXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXAXAAXXAAXAXXA .... μαλλον ο χονδροσκυλουλης κουτσουμπινης θα περναει δυσκολες ωρες .... :'( :'( :'( :'(
καλα πες μου τι θες να κανουμε φιληηηηηηηηηηηηη ?
Περνα απ'εξω και θα δεις τη σφράγιση !
Κατι που δεν εχει ξαναγινει .
Ακομα 22 ημερες εχουμε σιγουρες για φυστικι !
.... ειναι νωρις ακομα ....ε δεν ξερω.....ας μιλησουμε για ρουχα και παπουτσια
λαρισα δεν ξαναβγαινω τσαρκα...τελος....δεν ξερω αν σας το χα πει....υπαρχει λογος....εμενα θα μου κανει πορνοτουρινγκ το φιλαρακι μου καθε βδομαδα θα γαμουμε και θα ξαναγαμουμε τα κοκορετσα και γουρουνοπουλες
ελα ρε μλκ τοσα μπουρδελα υπαρχουν ακομαδεν μπορει καποιο λαθος θα εγινε :-
εισαι σιγουρος? η μου κανεις πλακα?
αντε βρε.....σε βλεπω σε αναζητηση γκομενας μετα....
πορνογερο.... ειναι νωρις ακομα ....
γεια σου .....
εσενα πως να σε λεω ????
μεσιε ? φιλοοοο ? ή κουτσουμπινι ???
πορνογερο