Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
και μια αρνητικη στον μπολντ γτ μου μιλαει απρεπως!
θα σε ξεφωνισω στο λαιβ ρε!
Για τολμα... και μετα θα σε κουτουπωσω μεσα στην τουαλετα
και μια αρνητικη στον μπολντ γτ μου μιλαει απρεπως!
θα σε ξεφωνισω στο λαιβ ρε!
φροιμα εσυ δεν εχει κλεισει ακομα στο καστΓια τολμα... και μετα θα σε κουτουπωσω μεσα στην τουαλετα
δε μπορω!τα χω με τον τζι!η κλικα μου απαγορευει το διπορτο.Για τολμα... και μετα θα σε κουτουπωσω μεσα στην τουαλετα
φροιμα εσυ δεν εχει κλεισει ακομα στο καστ
δεν θα χωρατε τυπε .......Για τολμα... και μετα θα σε κουτουπωσω μεσα στην τουαλετα
και γω!την πουτσισαμε!
ΜΟΥΝΙΤΣΑ!!!!εχεις θεμα με το φρασεολογιο μου;
περναει τυτοχρονα με την υπογραφη σου!!!θες να πεις κατι>?![move][size=70pt] Β Ι Λ Μ Α .... ΒΙ ΑΙ ΕΛ ΕΜ ΕΙ ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΓΑΠΩ............. ΕΣ ΕΙ ΤΖΙ ΕΙ ΠΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟ [/size][/move]
σαγαπαω φιληηηηηηηηηκαι γω!την πουτσισαμε!
ΜΟΥΝΙΤΣΑ!!!!εχεις θεμα με το φρασεολογιο μου;
καλα οχι...κατσε....οι φιλες τι κανουν? τι θες να κανουμε δηλαδη? να μιλαμε για αγορια και τετοια?
την υπερασπιζομαι!!ειναι 18!!!σκαστε!!!!!!!!!!!
το θεμα με τις τανες στο κοσμο το κλειδωσαν!!!
[move][size=70pt] Β Ι Λ Μ Α .... ΒΙ ΑΙ ΕΛ ΕΜ ΕΙ ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΓΑΠΩ............. ΕΣ ΕΙ ΤΖΙ ΕΙ ΠΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟ [/size][/move]
στο γεννετισιο αναπαραγωγικο μου οργανο σε εγγραφω τουτη την στιγμη που ομιλουμαι.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
εχει πλακα!!!!!!!!!!!!!!!!και????
ναι ρε μλκ και τωρα λογκαρα γαμωω
σαγαπαω φιληηηηηηηηη
απλα ειναι φιλεεεεεςςςς
ΠΡΟΣΟΧΗ οχι ΦΙΛΕΣ ..... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕς....
εχει διαφορα .... και συνοδευεται απο μια φωνουλα που ισως δεν ακουσετε ποτε ... αλλα θα ημαστε φιλεεεες
ετοιμασου ο γλου μας κανει το τραπεζι με πατσα ποδαρακια και γιδα βραστηκαι????
ναι ρε μλκ και τωρα λογκαρα γαμωω
[move][size=70pt] Β Ι Λ Μ Α .... ΒΙ ΑΙ ΕΛ ΕΜ ΕΙ ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΓΑΠΩ............. ΕΣ ΕΙ ΤΖΙ ΕΙ ΠΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟ [/size][/move]
σαγαπαω φιληηηηηηηηη
απλα ειναι φιλεεεεεςςςς
ΠΡΟΣΟΧΗ οχι ΦΙΛΕΣ ..... ΦΙΛΕΕΕΕΕΕς....
εχει διαφορα .... και συνοδευεται απο μια φωνουλα που ισως δεν ακουσετε ποτε ... αλλα θα ημαστε φιλεεεες
στο γεννετισιο .
ΚΛΩΝΕ ΜΟΥ.........αυτο το τεραστιο σεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου θυμιζει λιγο τσαλικη....καθολου μασκιουλιν δεν το βρισκω....
κανεις μπουρδελιαρεις δεν ευθυνεται γ το κλειδωμα.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εχει πεσει πολυ μπουρδελαρια εκει μεσα ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ακου ρε τι γινεται το κοσμο... διπλα στις ανυποψιαστες εχουν παει
και εχουν θρονιαστει οι μπουρδελιαρηδες και τσακωνονται...
ε ρε γλεντια... τον σταματη τον μπαναρανε ???