ποια ειναι αυτη?
Μια τύπισσα.
ποια ειναι αυτη?
καλα..το να τα κλεισει δε μου λεει κατι...θα βγαινουν οι πουτανες στο δρομο...πως θα σταματησει την υποβαθμιση των περιοχων θα ηθελα να δω
και που θα ειναι αυτη η περιοχη δεν μας ειπες....
δεν γινεται αυτο ρε.... εμεις εχουμε συνηθισει
να τρωμε μετα και απο το ρουμανικο κατω στην αχαρνων με δουλευεις?
θα στο παμε και αυτο εκει ρε τυπε.στην καντζα θα γινει μαλον που θα εχει και σταση ο προαστιακος.η σταση της ηδονης θα λεγεται.και που θα ειναι αυτη η περιοχη δεν μας ειπες....
δεν γινεται αυτο ρε.... εμεις εχουμε συνηθισει
να τρωμε μετα και απο το ρουμανικο κατω στην αχαρνων με δουλευεις?
αχ ρε μπολντ...ειλικρινα....εχω αλλα θεματα που με απασχολουν...οχι το που θα πανε τα μπουρδελα...και για να ειμαι ειλικρινης βρισκω λογικο να απασχολει καποιον το που θα πανε τα μπουρδελα μονο αν μενει ακομα με τους γονεις του και χαρτζηλικωνεται ή εχει λυσει οικονομικα το προβλημα της ζωης του ή εχει γαμω τις δουλειες εν πασει περιπτωσει....εδω δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει και εσενα το προβλημα σου ειναι το που θα τρως μετα το πηδημα? και στην Καντζα θα χει κανα σουβλατζιδικο πως κανεις ετσι
ελινα?θα στο παμε και αυτο εκει ρε τυπε.στην [glow=red,2,300]καντζα[/glow] θα γινει μαλον που θα εχει και σταση ο προαστιακος.η σταση της ηδονης θα λεγεται.
το βρηκα!!!θα το κανουμε εκει που ειναι η Ψιταλια τωρα και θα πηγαινει ο κοσμος να γαμαει με βαρκες!!!τελεια θα ειναι!!θα ανοιξουν και θεσεις εργασιες,θα κανουμε και πλωτα μπουρδελα,γονδολες με γυμνες μουνες μεσα να σε πηγαινουν στο μπουρδελονησο.Εγω για πλακα το ειπα για την Καντζα
Μπορει να γινει και στην παλληνη ή τα γλυκα νερα
μλκια...τα νοτια προαστεια καθολου δεν τα βολευει...
να κανουν δυο περιοχες....μια παλληνη/γλυκα νερα/καντζα και αλλη μια προς αναβυσσο/λαγονησι/παλαια φωκαια
παρε ρε μαλακα το κινεκτ και ασε τις μηχανες,να μας πεις αν αξιζει.Ναι βλεπω τις εγνοιες σου τυπισσα... συνεχεια εδω εισαι.
Παρολαυτα... προτιμω να εχω τετοιες εγνοιες παρα αλλες...
ακομα μικροι ειμαστε και δεν ειμαι και για πολλα πολλα εγω
γιατι?
γιατι δεν θελω μεροκαματο...
θελω 1000ΑΡΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ....
ΘΕΛΩ 1000ΑΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΘΑΝΑΤΟ...
Μπολντ πες την αληθεια....ποσο προβληματικος εισαι?
καλα,δεν προκειται να γινει ποτε κατι τετοιο...σστο πουτσο μου σου χω ξαναπει
εγω πλακα κανω εδω μεσα...
ειμαι καφρος... τελειωσε
αλλα ειμαι αρκετα προβληματικος μπορω να πω
να φανταστεις αμα μου κολλησει γκομενα
αυτη τη περιοδο θα την χιλοπιτωσω
για να παω στα μπουρδελα
τι επαθε ρε η κοπελα εχασε τις αισθησεις της;
τι επαθε ρε η κοπελα εχασε τις αισθησεις της;
σωστος τυπεαλλα θα ζητησω τηλεφωνο πρωτα...
για κανα τηλε - ΦΟΝΙΚΟ
ξερει ο απολυτος ;)
υπερβολες.....θα πηγαινουμε με βαρκαρη για πηδημα;Κάτι σαν τη Σπιναλόγκα, ας πούμε;