Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν μενω κεντρο οποτε δε μπορω να σου απαντησω....ξερω πολλους που μενουν κεντρο ομως....και ξερω και αρκετους που μενουν διπλα στα ρδελα...και ειναι ατομα της ηλικιας μου....και απλα δε γουσταρουν....δεν γουσταρουν τα ρδελα, δε γουσταρουν τους μεταναστες, δε γουσταρουν τα πρεζακια κτλ κτλ κτλ...εσενα και εμενα που δε μενουμε εκει προφανως δε μας νοιαζει και τοσο...το δημαρχο τους ομως τον εκλεξανε για συγκεκριμενους λογους....καθολου εντυπωση δε μου κανει που κλεινει καποια μπουρδελα...πιθανον να ανοιξουν σε αλλη περιοχη...

υγ. αν δεν σου ειναι ενοχλητικο γιατι δεν πας να μεινεις κολωνο ή μεταξουργειο? :)
ναι ειδικα τον καμινη τον ψηφισαν οσοι δεν θελουν τους μεταναστες  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σε ποια περιοχη θα ανοιξουν ρε τυπισσα?
Στην Εκαλη?

δεν ξερω καλε μου τι σκοπευουν να κανουν....πιθανον να βαλουν καποιες προϋποθεσεις ως προς τι πως θα λειτουργουν τα σπιτακια και να επιτρεπουν με αυστηρους ορους τη λειτουργια....μπορει να κανουν ρεντ λαιτ ντιστρικτ...τι να σου πω.....αυτο που σιγουρα δε μου κανει εντυπωση ειναι οτι στα πλαισια της "εξυγιανσης" μιας περιοχης επιλεγει να κλεισει τα μπουρδελα....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
τιποτα σημαντικο μωρε....απλα το σπιτι του πχ. που τωρα κοστιζει 200.000 θα πουλιοταν για 80.000...μικροπραγματα :)
μην λεμε μλκς το μεταξουργειο ηταν γενικα υποβαθμισμενο αλλα ναι μεν υποβαθμιζεται η περιοχη αλλα συντρεχουν και αλλοι λογοι και μη μου πεις πως τα πρεζακια θα ακολουθησουν τα μπουρδελα οπου πανε :idiot:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι ειδικα τον καμινι τον ψηφισαν οσοι δεν θελουν τους μεταναστες  :2funny:

εχμ....ξερω πολλους τετοιους που τον ψηφισαν γιατι ειχαν δει κι αποειδει με τον κακλαμανη.......ο καμινης αλλωστε ωρυοταν και καλα οτι θελει να διωξει τους μεταναστες ενω ο κακλαμανης ειχε πει τοτε σε μια τυπισσα "να αλλαξεις πολη"......το μη χειρον βελτιστον....δεν ξερω ρε παιδια δεν ψηφιζω στην αθηνα τι να σας πω :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μην λεμε μλκς το μεταξουργειο ηταν γενικα υποβαθμισμενο αλλα ναι μεν υποβαθμιζεται η περιοχη αλλα συντρεχουν και αλλοι λογοι και μη μου πεις πως τα πρεζακια θα ακολουθησουν τα μπουρδελα οπου πανε :idiot:

οχι βεβαια....το μεταξουργειο και ο κολωνος ηταν υποβαθμισμενες περιοχες αλλα τωρα εχει παραγινει το κακο...δεν ειπα οτι φταινε τα μπουρδελα φυσικα....τα μπουρδελα μαλλον φταινε λιγοτερο απο ολα τα υπολοιπα....απλα ειναι το πιο ευκολο να κανεις απο το να πακεταρεις τους μεταναστες ή τα πρεζακια....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τοσα γκομενακια ρε ψοφανε εξω για γαμησι,κανε καμια διαιτα κουνα και λιγο τον κωλο σου,φτιαξου λιγο να δεις πως θα βρεις γκομενα.παρε αυτο να δεις πως θα γινεις

τυπε εγω ψοφαω μονο που τις βλεπω...
οποτε ασε με ησυχο τα παχη μου τα καλη μου  ;) :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ξερω καλε μου τι σκοπευουν να κανουν....πιθανον να βαλουν καποιες προϋποθεσεις ως προς τι πως θα λειτουργουν τα σπιτακια και να επιτρεπουν με αυστηρους ορους τη λειτουργια....μπορει να κανουν ρεντ λαιτ ντιστρικτ...τι να σου πω.....αυτο που σιγουρα δε μου κανει εντυπωση ειναι οτι στα πλαισια της "εξυγιανσης" μιας περιοχης επιλεγει να κλεισει τα μπουρδελα....
αυτο θα ηταν το καλυτερο,να διαλεγαν μια απομακρισμενη περιοχη,και να υπηρχαν εκει μονο μπουρδελα και στουντια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχμ....ξερω πολλους τετοιους που τον ψηφισαν γιατι ειχαν δει κι αποειδει με τον κακλαμανη.......ο καμινης αλλωστε ωρυοταν και καλα οτι θελει να διωξει τους μεταναστες ενω ο κακλαμανης ειχε πει τοτε σε μια τυπισσα "να αλλαξεις πολη"......το μη χειρον βελτιστον....δεν ξερω ρε παιδια δεν ψηφιζω στην αθηνα τι να σας πω :P
καμινης θελει να τους διωξει?ποτε το ειπε αυτο?
εγω πιστευω οτι οσοι τον ψηφισαν σκεφτηκαν οτι ποιο χειροτερη αθηνα δεν μπορει να υπαρξει απο αυτην του κακλαμανη
αλλα αυτο με τους μεταναστες δεν τοχω ξανακουσει

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτο θα ηταν το καλυτερο,να διαλεγαν μια απομακρισμενη περιοχη,και να υπηρχαν εκει μονο μπουρδελα και στουντια.

οποτε ξερεις...οποιος πηγαινε προς τα εκει...θα κανε μπαμ για ποιο λογο παει....χααχαχαχαχαχχ :2funny:
που πας αγαπη μου???
εχμ.....προς...καντζα μερια....εχω μια σημαντικη δουλεια με εναν πελατη...

αχαχχααχαχχααχ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καμινης θελει να τους διωξει?ποτε το ειπε αυτο?
εγω πιστευω οτι οσοι τον ψηφισαν σκεφτηκαν οτι ποιο χειροτερη αθηνα δεν μπορει να υπαρξει απο αυτην του κακλαμανη
αλλα αυτο με τους μεταναστες δεν τοχω ξανακουσει

το ειχα δει σε ενα debate μεταξυ των δυο αυτο το συγκεκριμενο...οτι ο καμινης και καλα εχει ενα πλανο ως προς το πως θα μειωσει τους λαθρομεταναστες....κατα την αποψη μου το μη χειρον βελτιστο...δεν πιστευω οτι θα κανει κατι το ιδιαιτερο ο καμινης....ειδομεν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Παικτη και εγω μολις σε βλεπω
στο μετρο και στο τρενο να σαλιαριζεσαι
σαν τον γυφτο με την πατσαβουρα την ελλεηνιδα...
μου ρχετε να σε καρπαζωσω και να σε στειλω σε καποιο
απομακρυσμενο ξενοδοχειο να πηδηξεις σαν ανθρωπος
και οχι να φασωνεσαι σαν γυφτος σε δημοσιους χωρους
και κανοντας και επιδειξη αλλα δεν μπορω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παικτη και εγω μολις σε βλεπω
στο μετρο και στο τρενο να σαλιαριζεσαι
σαν τον γυφτο με την πατσαβουρα την ελλεηνιδα...
μου ρχετε να σε καρπαζωσω και να σε στειλω σε καποιο
απομακρυσμενο ξενοδοχειο να πηδηξεις σαν ανθρωπος
και οχι να φασωνεσαι σαν γυφτος σε δημοσιους χωρους
και κανοντας και επιδειξη αλλα δεν μπορω.
καγκουρας δεν ειμαι ρε,ετσι και βλεπω τετοιες μαλακιες μου ερχεται να τους ριξω σφαλιαρες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Μωρη βρωμια...

θα κλεισει τα μπουρδελα λιγο το χεις αυτο?  :'(

καλα..το να τα κλεισει δε μου λεει κατι...θα βγαινουν οι πουτανες στο δρομο...πως θα σταματησει την υποβαθμιση των περιοχων θα ηθελα να δω :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μα με τον προαστιακο φυσικα....να μειωθουν και τα χρεη του οσε :2funny:

και που θα ειναι αυτη η περιοχη δεν μας ειπες....

δεν γινεται αυτο ρε.... εμεις εχουμε συνηθισει

να τρωμε μετα και απο το ρουμανικο κατω στην αχαρνων με δουλευεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom