You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
εχω κοιταξει αλλοδαπη βυζαρου μεσα στο μετρο με τετοιο τροπο ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ που με το που σηκωνω το βλεμμα και την κοιταω στα ματια μου κανει σιωπηλη αυτη τη χειρονομια σα να μου λεει "πας καλα;"οταν συνομιλω με βυζαρου παντα εκτιθεμαι...κανω τιτανιες προσπαθειες για να κρατησω το βλεμμα μου μακρια απ το επιμαχο σημειο....αλλα νομιζω οτι γουσταρουν που τις κοιταμε....οποτε ολα καλα
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
ναι τη χαλασε τη χαμουρα....ξυπνησανε και οι αλλοδαπες ξεκωλιαρες τωραεχω κοιταξει αλλοδαπη βυζαρου μεσα στο μετρο με τετοιο τροπο ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ που με το που σηκωνω το βλεμμα και την κοιταω στα ματια μου κανει σιωπηλη αυτη τη χειρονομια σα να μου λεει "πας καλα;"
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ντπα, χθες για πρωτη φορα μετα απο χρονια ακουσα ξανα βογγυτα στην πολυκατοικια
επιτελους ενδειξεις σεξουαλικης ζωτικοτητας σ αυτη τη γειτονια!!!
gia pes to skhniko
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
ολα καλα θα πανε...ταυρος εισαι...εχεις τη ψυχολογια του λυκου που ψαχνει το θηραμα τουΠιστευεις οτι μπορει να εχω καταθλιψη ή να βαρεθηκα τις γυναικες; Μπα, μαλλον η φυσιολογικη φθορα του χρονου....!
Φευγω εκδρομη διημερη στην Παρο.
προσεξε λιγο διατροφη, σωμα και πνευμα και μη μασας....κι οταν γυρισεις στειλε πιμι να σου προτεινω ενα βιβλιο περι υγειας
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
φιασκο εντελως...αλλα απ το ολοτελα καλη και η....gia pes to skhniko
κατα της τρεις ακουω -ανοιχτα παραθυρα- ελαφρα βογγυτα "α, α" και δυνατη κορυφωση "αααααααααααααα"....μονο που ηταν αντρικη :S δεν ακουσα ιχνος ηχητικου στοιχειου που να αποδεικνυει την υπαρξει γυναικας
μπορει να του παιρνε πιπα
συγνωμη αν σε απογοητευσα φιλε
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
φιασκο εντελως...αλλα απ το ολοτελα καλη και η....
κατα της τρεις ακουω -ανοιχτα παραθυρα- ελαφρα βογγυτα "α, α" και δυνατη κορυφωση "αααααααααααααα"....μονο που ηταν αντρικη :S δεν ακουσα ιχνος ηχητικου στοιχειου που να αποδεικνυει την υπαρξει γυναικας
μπορει να του παιρνε πιπα
συγνωμη αν σε απογοητευσα φιλε
με ξενερωσες
για πες συμβουλες για την υγεια μου
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
με συγχωρεις...αλλα δε με θελει η τυχημε ξενερωσες
για πες συμβουλες για την υγεια μου
δεν υπαρχει χρυσος κανονας....δες τι ειπα και σε δουκα (πιο πισω)....ολιστικη αντιληψη περι υγειας...δεν αρκει μοναχα να ειμαστε μονο σωματικα ντουροι, να γυμναζομαστε και να τρωμε υγιεινα-θρεπτικα, αλλα να εχουμε και μια ψυχικη και νοητικη ισορροπια και υγεια.....νους υγιης εν σωματι υγιή
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
με συγχωρεις...αλλα δε με θελει η τυχη
δεν υπαρχει χρυσος κανονας....δες τι ειπα και σε δουκα (πιο πισω)....ολιστικη αντιληψη περι υγειας...δεν αρκει μοναχα να ειμαστε μονο σωματικα ντουροι, να γυμναζομαστε και να τρωμε υγιεινα-θρεπτικα, αλλα να εχουμε και μια ψυχικη και νοητικη ισορροπια και υγεια.....νους υγιης εν σωματι υγιή
ναι αλλα εχω ψυχολογικα
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
αν δεν μπορεις να το καταπολεμησεις μονος σου, με τη δυναμη του νου σου, με τη γνωση του εαυτου σου (αυτογνωσια), να βρεις τι ειναι αυτο που πραγματικα θες και τι ειναι αυτο που σε χαλαει, απευθυνσου σ ενα ψυχολογο...ναι αλλα εχω ψυχολογικα
αν εχεις κανα ειδος ψυχωσης, τοτε ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα γιατι σημαινει οτι και βιολογικα μεσ τον εγκεφαλο σου εχεις κοψει καπιστρι.... οποτε και χοντραινει το πραγμα (αγωγες και τα λοιπα)...οτι χειροτερο ειναι οταν χανεις το μυαλο σου, κι αυτο γιατι δεν καταλαβαινεις οτι το χεις χασει, αντιλαμβανεσαι οτι αυτο ειναι το "κανονικο" σου...
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
ναι αλλα εχω ψυχολογικα
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ντοπα χωρις το σαη θα σουν καλυτερος
γνωμη
ναι το εχω ξαναπει οτι μετανιωσα τις πουτανες κ το σαιτ αλλα οχι το νετ αυτα τα χρονια
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
πιστευεις οτι θα μπορουσες να το κοψεις, ή ζημια πλεον εχει γινει οποτε δεν εχει νοημα?ναι το εχω ξαναπει οτι μετανιωσα τις πουτανες κ το σαιτ αλλα οχι το νετ αυτα τα χρονια
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
πιστευεις οτι θα μπορουσες να το κοψεις, ή ζημια πλεον εχει γινει οποτε δεν εχει νοημα?
επειδη βλεπω κ με πικερ τι γραφετε
η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να περασει καποιος απο τις τανες για 1-2 χρονια σε μικρη ηλικεια κοντα στα 20 κ μεχρι κει
οχι να του γινει συνηθεια η να βολευτει στην ευκολη λυση
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
για το βατραχο τι γνωμη εχεις? πραγματικα ομως?
εκφρασου ελευθερα
καλο παιδι
ηταν επιλογη του η ζωη που εκανε δουλιτσα ζαμπονοτυροπιτα νετ κ πουτανες
πιστευω δεν ειχε κοψει καπιστρι απλα αυτο διαλεξε γτ ισως ειχε ζησει ''κανονικα΄΄ παλια κ δεν του αρεσε
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
και γιατι δε μπαινει πλεον...καλο παιδι
ηταν επιλογη του η ζωη που εκανε δουλιτσα ζαμπονοτυροπιτα νετ κ πουτανες
πιστευω δεν ειχε κοψει καπιστρι απλα αυτο διαλεξε γτ ισως ειχε ζησει ''κανονικα΄΄ παλια κ δεν του αρεσε
μηπως εγινε "καλα"
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
και γιατι δε μπαινει πλεον...
μηπως εγινε "καλα"
μπαινει
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
ναι πρεπει να υπαρχει ισορροπια....οχι να του γινει συνηθεια η να βολευτει στην ευκολη λυση
απ την αλλη ομως δεν μπορεις να τρως και ολη σου την ενεργεια για να ριξεις ενα μπουτσο...πας σε κανα μπαρακι γλυκοκοιταζεις καμια και σου γυρναει μια ξυνιλα λες και της γαμησες το μουνι που την πεταγε