You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
ελα αγορινα, ριξε μια ματια σ αυτο το κειμενο, περι κορτιζολης
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
οποιαδηποτε γυμναστικη και να κανεις ειναι καλη....για πιο χαλαρα, μπορεις να επιλεξεις κατι που δεν εχει εντονο μηχανικο στρες (σωματικη πιεση), υπερενταση, υπερεκκριση αδραναλινης (που ειναι αλλη μια ορμονη του στρες)....περπατημα, τζοκινγκ, κολυμπι, ποδηλατο, καμια αεροβια ασκηση....
Το περπατημα νομιζω οτι ειναι το καλυτερο.
επισης κρινω απαραιτητη τη ληψη ενος καλου πολυβιταμινουχου συμπληρωματος (solgar, lamberts εχουν καλα προιοντα)...και βαλε στη διατροφη σου λυπαρα οξεα Ω3-6-9
Τρωω γαυρο με μαιντανο και τζιντζερ.
και να γκαμας, σφιχτά κωλοτρυπιδια
Στην ηλικια μου πια θελω 50αρι βιαγκρα για να γαμησω κωλο. Δε με συμφερει οικονομικα.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
σκεφτηκα αυτο που μου πες χθες...οτι και καλα τα μιλφονια της δουλειας μου θα μ ειχαν διεκδικήσει αν γουσταραν φαση....κι εγω περισσοτερες πιθανοτητες δινω σ αυτο που λες.....απ την αλλη ομως σκεφτομαι οτι για να μην δειξουν οτι ειναι ξεκωλιαρες, πολλες φορες αφηνουν τις πρωτες κινησεις-μπασιματα σε μας....
μια μερα μιλαγα σε μια η οποια ηταν καθιστη στο γραφειο κι εγω ορθιος μπροστα της, κι αντι να με κοιταει στο προσωπο, ειχε κολλησει για καποια δεευτερολεπτα κι ασυναισθητα κοιταγε στο παντελονι μου...εχω "συλλαβει κι αλλες να κοιτουν, ενω μιλαμε...αφαιρουνται κοιταζοντας στο μπουτσο μου....
μια μερα μιλαγα σε μια η οποια ηταν καθιστη στο γραφειο κι εγω ορθιος μπροστα της, κι αντι να με κοιταει στο προσωπο, ειχε κολλησει για καποια δεευτερολεπτα κι ασυναισθητα κοιταγε στο παντελονι μου...εχω "συλλαβει κι αλλες να κοιτουν, ενω μιλαμε...αφαιρουνται κοιταζοντας στο μπουτσο μου....
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
τζιφος...αρχιδοκαμπος, κι οι λιγοστες που ηταν, συνοδευοντανpos phge to kamaki sthn kafeteria
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
σκεφτηκα αυτο που μου πες χθες...οτι και καλα τα μιλφονια της δουλειας μου θα μ ειχαν διεκδικήσει αν γουσταραν φαση....κι εγω περισσοτερες πιθανοτητες δινω σ αυτο που λες.....απ την αλλη σκεφτομαι για να μην διξουν οτι ειναι ξεκωλιαρες, πολλες φορες αφηνουν τις πρωτες κινησεις-μπασιματα σε μας....
μια μερα μιλαγα σε μια η οποια ηταν καθιστει στο γραφειο κι εγω ορθιος μπροστα της, κι αντι να με κοιταει στο προσωπα, ειχε κολλησει για καποια δεευτερολεπτα κι ασυναισθητα κοιταγε στο παντελονι μου...εχω "συλλαβει κι αλλες να κοιτουν, ενω μιλαμε...αφαιρουνται κοιταζοντας στο μπουτσο μου
θα σου ειχαν δωσει το πρασινο φως απο την αρχη
επισης οπως ειχα ξαναπει κ στον μαλακα τον νωντα ποτε γκομενικα στον κυκλο ειδικα στην δουλεια
αμα κανεις κατι κ χωρισετε την παρατησεις πλακωθειτε κλπ μετα αυτη θα λεει διαφορα για σενα για να σε βλαψει
οτι εισαι αδερφη δεν μπορεις να γαμησεις δεν ξερεις θελεις δονητες στον κωλο κλπ τα οποιο μπορει ψεμματα μπορει αληθεια ο στοχος της ειναι να σε μειωσει στους αλλους συναδελφους πελατες κ αφεντικα
ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ κ οχι τυχαια με πολυ δολο κ παρτο σαν δεδομενο αυτο που σου λεω
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
τζιφος...αρχιδοκαμπος, κι οι λιγοστες που ηταν, συνοδευονταν
αχ0α0χα0χ0α0χα0χ0α0χα0
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
σε πιστευω φιλε μου
ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ κ οχι τυχαια με πολυ δολο κ παρτο σαν δεδομενο αυτο που σου λεω
αμα μου κανε τετοιο σκηνικο....θα την βρισκαν κομματιασμενη στον καδο εξω απ τη δουλεια....με την τιμη μου δεν παιζει κανενα βρωμομουνο
για δωσε κανα παραδειγμα αγοριναθα σου ειχαν δωσει το πρασινο φως απο την αρχη
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
Μιαλάνε για μαγκιά και απαξίωση στις γκόμενες, κάτι γλοιώδεις κωλοδαχτυλιασμένοι, που κλαίνε γονυπετείς έξω από το τσαρδί της Κορίνας, και στέλνουν πιρφοροπιμία, σε όποια σαπιομούνα το παίζει γκόμενα.
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
τελευταια μετα τη δυση του ηλιου, εχω καθιερωσει και πηγαινω μ ενα φιλαρακι για περπατημα-τσαρκα: μοναστηρακι, θησειο, Διονυσιου Αρεοπαγιτου, πλακα και κλεινει ο κυκλος ξανα στο μοναστηρακι.... ισως απ τους καλυτερους περιπατους που μπορει να κανει κανεις καλοκαιρι στην Αθηνα ανοιγει η ορεξη για πολλα "πραγματα"....
Το περπατημα νομιζω οτι ειναι το καλυτερο.
Τρωω γαυρο με μαιντανο και τζιντζερ.
Στην ηλικια μου πια θελω 50αρι βιαγκρα για να γαμησω κωλο. Δε με συμφερει οικονομικα.
ε οχι και βιαγκρα για φρεσκια πιπινοκωλοτρυπα :o
καλος κι ο μαϊντανος και το τζιντζερ (αντιοξειδωτικα, C, κτλ)....αλλα αντι για γαυρο καλυτερα σαρδελα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
[size=15pt]Μ.Υ.ΠΛΗ.BOU[/size] Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών Bourdela.com
Γραφείο Ενημέρωσης Μελών
Δελτίο Τύπου
Σε συνέχεια του από 27ης Ιουλίου 2016 δελτίου τύπου : η υπηρεσία ενημερώνει οτι ταυτοποιήθηκε και ο τέταρτος συμμετέχων.
Πρόκειται για τον γνωστό μαϊντανό του περιβάλλοντος του ναπολεονίσκου, γνωστό ως "Λαδοκρεβατάκια" ή "ο Κουμπάρος με την ξαδέλφη".
Η υπηρεσία ενημερώνει επίσης τα μέλη, ότι μετα από αιφνιδιαστική επέμβαση, συνελήφθει ο καραφλόπουστας κλώνος με το σαρδόνιο χαμόγελο, γνωστός ως "Χταποδάκιας" ή "το αυτοκτονημένο χρυσάυγουλο", ο οποίος κρατείται και ανακρινεται στα γραφεία της.
Γραφείο Ενημέρωσης Μελών
Αθήνα 29 Ιουλίου 2016
Δελτίο Τύπου
Σε συνέχεια του από 27ης Ιουλίου 2016 δελτίου τύπου : η υπηρεσία ενημερώνει οτι ταυτοποιήθηκε και ο τέταρτος συμμετέχων.
Πρόκειται για τον γνωστό μαϊντανό του περιβάλλοντος του ναπολεονίσκου, γνωστό ως "Λαδοκρεβατάκια" ή "ο Κουμπάρος με την ξαδέλφη".
Η υπηρεσία ενημερώνει επίσης τα μέλη, ότι μετα από αιφνιδιαστική επέμβαση, συνελήφθει ο καραφλόπουστας κλώνος με το σαρδόνιο χαμόγελο, γνωστός ως "Χταποδάκιας" ή "το αυτοκτονημένο χρυσάυγουλο", ο οποίος κρατείται και ανακρινεται στα γραφεία της.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.894
- Πόντοι
- 2.606
Γραφείο Ενημέρωσης Μελών
Αθήνα 29 Ιουλίου 2016
Δελτίο Τύπου
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Γραφείο Ενημέρωσης Μελών
Έκτακτο Δελτίο Τύπου
Σήμερον 29η Ιουλίου 2016 περί τη δευτέραν πρωινήν, απεκαλύφθησαν εκ της υπηρεσίας μας, πιρφοριστικές σαλιαριστικές και μουνοδουλικές ενέργειες που προσπαθούσε να αποκρύψει γνωστό μέλος του παρόντος ιστοτόπου προκειμένου να μην καταπέσει το δημιούργημα του.
Πρόκειται για το μέλος Picker, γνωστό ως "Κορινάκια" ή "ο Νομοθέτης"
Μετά από αυτές τις απακαλύψεις που απέδειξαν την φρικτη αυτη απάτη, ο Picker θα πρέπει να θεωρείται πλέον από τα μέλη, ως Ψευδογκουρού και ως κοινός Απατεώνας καθώς και να αντιμέτωπίζεται ως τετοιος.
Γραφείο Ενημέρωσης Μελών
Αθήνα 29 Ιουλίου 2016
Έκτακτο Δελτίο Τύπου
Σήμερον 29η Ιουλίου 2016 περί τη δευτέραν πρωινήν, απεκαλύφθησαν εκ της υπηρεσίας μας, πιρφοριστικές σαλιαριστικές και μουνοδουλικές ενέργειες που προσπαθούσε να αποκρύψει γνωστό μέλος του παρόντος ιστοτόπου προκειμένου να μην καταπέσει το δημιούργημα του.
Πρόκειται για το μέλος Picker, γνωστό ως "Κορινάκια" ή "ο Νομοθέτης"
Μετά από αυτές τις απακαλύψεις που απέδειξαν την φρικτη αυτη απάτη, ο Picker θα πρέπει να θεωρείται πλέον από τα μέλη, ως Ψευδογκουρού και ως κοινός Απατεώνας καθώς και να αντιμέτωπίζεται ως τετοιος.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Να παω καμια βολτα ή να διαβασω κριτικες γκουινο για να με παρει ο υπνος;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Να παω καμια βολτα ή να διαβασω κριτικες γκουινο για να με παρει ο υπνος;
Βόλτα.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
ε οχι και βιαγκρα για φρεσκια πιπινοκωλοτρυπα :o
Πιστευεις οτι μπορει να εχω καταθλιψη ή να βαρεθηκα τις γυναικες; Μπα, μαλλον η φυσιολογικη φθορα του χρονου....!
Φευγω εκδρομη διημερη στην Παρο.