st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
ναιμπαινει
και γιατι δε συμμετεχει...γιατι δεν αποκαλυπτεται? φοβαται μην τον φαμε...
ναιμπαινει
ναι πρεπει να υπαρχει ισορροπια....
απ την αλλη ομως δεν μπορεις να τρως και ολη σου την ενεργεια για να ριξεις ενα μπουτσο...πας σε κανα μπαρακι γλυκοκοιταζεις καμια και σου γυρναει μια ξυνιλα λες και της γαμησες το μουνι που την πεταγε
συμφωνουμε αγοριναthn pefteis mono se oses se glykokoitane
εστω κ μπαζακι
δεν παρακαλας ποτε γκομενα ουτε μενεις πουτανιαρης για παντα
κ τα 2 ειναι καταστροφικα πιστευω
πας σε κανα μπαρακι γλυκοκοιταζεις καμια και σου γυρναει μια ξυνιλα λες και της γαμησες το μουνι που την πεταγε
Αυτό σημαίνει ότι κάνεις υπέρβαση των μέγιστων επιτρεπτών ορίων
που πρέπει να ασχοληθείς με γκόμενα.
ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.
Με το που βλέπεις κάποια, κοιτάς αν μπορείς να πιάσεις κουβεντούλα ... την κόβεις απότομα, ζητάς τηλέφωνο και εξαφανίζεσαι.
Δεν προλαβαίνουν έτσι να σου κάνουν καμία από τις ελλεηνίδικες πουτανιές,
που κάνουν στους πικεροαλεξότυπους.
το θεμα ειναι οτι δεν μας μιλανε καν στα μπαρακια κ στο δρομο σε καμακι
Αν δώσεις το τηλέφωνό μου δημόσια ή αν αρχίσω και δέχομαι κλήσεις, μα το Θεό θα σε βρω και σε τσακίσω. Θα σε ΤΣΑΚΙΣΩ.
ριγη συγκινησης στο μελιΓκαμησα Γαλλιδα.
ριγη συγκινησης στο μελι
να ξες εκανες περιφανο τον ντοπα
pes skhniko
Δεν μπορεις να αφήνεις εναν άνθρωπο να αφαιρέσει τη ζωή του χωρις να το πολεμησεις, να του δείξεις το αντιθετο. Απο την άλλη δεν μπορεις να τον περιορισεις δια παντος.
Ειναι λεπτες οι διαχωριστικες γραμμες.
Συνήθως η καταθλιψη - για οποιοδηποτε λογο - σε οδηγει σε σκεψεις ή και πραξεις αυτοκαταστροφής. Φυσικα το βημα απο την σκεψη στην πραξη είναι τεραστιο αλλα δεν μπορεις να το ρισκαρεις.
Το εχω σκεφτει και εγω. Το σκεφτομαι. Οταν δε σε γεμίζει τίποτα. Οταν εισαι εγκλωβισμενος. Οταν αυτα που κανεις δε σε γεμιζουν, αλλα σε πνιγουν, σε γεμιζουν άγχος και δυστυχια. Οταν η δουλεια σου φαινεται πια ανουσια και καταπιεστικη. Οταν αυτη που αγαπησες φευγει για παντα..ή φευγεις εσυ μακρια της.
Ειναι μια πραξη αδυναμιας. Μπορει ναι. Απο την άλλη θελει πολυ δυναμη να αφαιρεσεις τη ζωη σου. Οταν η σκεψη στριφογυριζει στο μυαλο σου..εκει συννεχεια.