artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
γκομενες που βρισκεις?
δεν βρισκει ο αλεξ τις γκομενες, εκεινες τον βρισκουν τυπε
γκομενες που βρισκεις?
δεν βρισκει ο αλεξ τις γκομενες, εκεινες τον βρισκουν τυπε
θυμαμαι ενα στο σουπερμαρκετ που την επεφτε σε μια κ της ελεγενα της δωσει σαλαμια κ σερβιετες
Aπλως με ρωτησε ποιες ειναι οι πιο φτηνες σακουλες σκουπιδιων και γονατισα να δω τις τιμες επειδη ηταν στο κατω ραφι. Δεν της επιασα εγω κουβεντα, εκεινη μου επιασε.θυμαμαι ενα στο σουπερμαρκετ που την επεφτε σε μια κ της ελεγενα της δωσει σαλαμια κ σερβιετες
Η γοητεία δεν μαθαινεται.με καμακι ρε να μας δωσεις συμβουλες
Aπλως με ρωτησε ποιες ειναι οι πιο φτηνες σακουλες σκουπιδιων και γονατισα να δω τις τιμες επειδη ηταν στο κατω ραφι. Δεν της επιασα εγω κουβεντα, εκεινη μου επιασε.
Τα περι "περηφανιας" ειναι δικα σου. Το κακο ειναι οτι δεν την ξαναπετυχα.αν ναι θυμαμαι οτι ελεγες οτι γονατισες μπροστα της κ ησουν περηφανος γιαυτο :S :S :S
Τα περι "περηφανιας" ειναι δικα σου. Το κακο ειναι οτι δεν την ξαναπετυχα.
Εχω. Μολαταυτα δεν θελει δυναμη ή κοπο. Θελει απλως τροπο. Μια (οχι πολυ) παχουλη πρωην εντυπωσιαζοταν παντως απο το ποσο ευκολα την "μανουβραριζα" και το χαιροταν πολυ.τις χοντρες πως μπορεις κ τις γαμας?
εχεις πολυ δυναμη?
τις χοντρες πως μπορεις κ τις γαμας?
εχεις πολυ δυναμη?
Εχω. Μολαταυτα δεν θελει δυναμη ή κοπο. Θελει απλως τροπο. Μια (οχι πολυ) παχουλη πρωην εντυπωσιαζοταν παντως απο το ποσο ευκολα την "μανουβραριζα" και το χαιροταν πολυ.
με αρπαγη την γυριζες στο κρεβάτι ;Εχω. Μολαταυτα δεν θελει δυναμη ή κοπο. Θελει απλως τροπο. Μια (οχι πολυ) παχουλη πρωην εντυπωσιαζοταν παντως απο το ποσο ευκολα την "μανουβραριζα" και το χαιροταν πολυ.
Ξερεις τι χαρα εκανε που μπορουσα και την στριφογυριζα ανετα???με αρπαγη την γυριζες στο κρεβάτι ;
τυπε στο ικεα ειχα δει κατι μινι κλαρκ κουφετο για τετοιες περιπτωσειςμε αρπαγη την γυριζες στο κρεβάτι ;
γιατι να μην εκανε τυπε με αναβατόριο την ανέβαζε ο προηγούμενος στο κρεβάτιΞερεις τι χαρα εκανε που μπορουσα και την στριφογυριζα ανετα???
Τυπε υπαρχει συμβολισμος. Η γυναικα γουσταρει να νιωθει οτι μπορεις να την χειριστεις.τυπε στο ικεα ειχα δει κατι μινι κλαρκ κουφετο για τετοιες περιπτωσεις