alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ηταν τοσο χοντρη τύπε. Καμια ογδονταρια κιλα ηταν.γιατι να μην εκανε τυπε με αναβατόριο την ανέβαζε ο προηγούμενος στο κρεβάτι
Δεν ηταν τοσο χοντρη τύπε. Καμια ογδονταρια κιλα ηταν.γιατι να μην εκανε τυπε με αναβατόριο την ανέβαζε ο προηγούμενος στο κρεβάτι
Δεν ηταν τοσο χοντρη τύπε. Καμια ογδονταρια κιλα ηταν.
με ύψος πυγμαιου τυπε ;Δεν ηταν τοσο χοντρη τύπε. Καμια ογδονταρια κιλα ηταν.
αλιντισσα νομιζω ταιριαζουμε πολυ
Τι τρολακι είσαι ρε
πμ το Ε9αλιντισσα νομιζω ταιριαζουμε πολυ
θες να τα φτιαξουμε;
εσενα θα σε βάλω πάνω στο καβλι μου να σε ζυγισω για να μαι σίγουρος οτι δεν λες ψέμματα
Τι τρολακι είσαι ρε
δε στελνω ποτε πιεμπμ το Ε9
Ούτε κατσίκα δε κάθεται με αυταλοιπον εχω ενα οικοπεδο μισο στρεμμα λιγα μετρα απο το μετρο βοτανικος
ενα εξοχικο 80 τ.μ. 100 μετρα απο τη θαλασσα μια ωρα απο την αθηνα
δυο στρεμματα ποτιστικα με ελιες ελαιοποιησιμες στη σπαρτη
και τεσσερα στρεμματα χερσα στη βοιωτια
με αυτα τι γαμαω;
τη νικολCRX250λοιπον εχω ενα οικοπεδο μισο στρεμμα λιγα μετρα απο το μετρο βοτανικος
με αυτα τι γαμαω;
με τα μισά σου κάθομαι εγωλοιπον εχω ενα οικοπεδο μισο στρεμμα λιγα μετρα απο το μετρο βοτανικος
με αυτα τι γαμαω;
τυποι δυστυχως εγινε το 4-0Ούτε κατσίκα δε κάθεται με αυτα
Aν θυμασαι που το λεγαμε, ηταν εκεινη που οταν την γυριζα σπιτι με το αυτοκινητο στις 6 το πρωι ειδε εναν φουρνο Βενετη στο δρομο και μου τραβαγε το μανικι φωναζοντας "φουρνος! φουρνος! φουρνος!"
Τι τρολακι είσαι ρε
1,63.με ύψος πυγμαιου τυπε ;
Προτιμας ακινητα απο μετρητα? εκπλησσομαι.πμ το Ε9
Ναι ρε πώς δεν θυμάμαι???Ξεχνιούνται αυτά?Aν θυμασαι που το λεγαμε, ηταν εκεινη που οταν την γυριζα σπιτι με το αυτοκινητο στις 6 το πρωι ειδε εναν φουρνο Βενετη στο δρομο και μου τραβαγε το μανικι φωναζοντας "φουρνος! φουρνος! φουρνος!"
πμ το Ε9
Η ιδια ειναι. Ανεβηκε στην πολυθρονα και κοιταζοταν στον καθρεφτη του απεναντι τοιχου, φορωντας ενα κοκκινο βρακι. Και γυριζε τον κωλο στον καθρεφτη και ελεγε "πες, πες, δεν ειμαι γαμάτη? πες!!!"Αλλα και μια άλλη τρομερή περίπτωση είχες ρε Αλεξ..Μια χοντρή που κοιταζε τον εαυτό της στον καθρεφτη ??Θυμισε μου το στορυ