alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Και θυμαμαι και τι ειχες σχολιασει. "Γι αυτο την συμπαθουσες τοσο, επειδη σου εφτιαχνε το κεφι".Ναι ρε πώς δεν θυμάμαι???Ξεχνιούνται αυτά?
Και θυμαμαι και τι ειχες σχολιασει. "Γι αυτο την συμπαθουσες τοσο, επειδη σου εφτιαχνε το κεφι".Ναι ρε πώς δεν θυμάμαι???Ξεχνιούνται αυτά?
Αμα δεν πω την μαλακία μου δεν μπορώΚαι θυμαμαι και τι ειχες σχολιασει. "Γι αυτο την συμπαθουσες τοσο, επειδη σου εφτιαχνε το κεφι".
τυπε μήπως ηταν παραμορφωτικος ο καθρέπτης ;Η ιδια ειναι. Ανεβηκε στην πολυθρονα και κοιταζοταν στον καθρεφτη του απεναντι τοιχου, φορωντας ενα κοκκινο βρακι. Και γυριζε τον κωλο στον καθρεφτη και ελεγε "πες, πες, δεν ειμαι γαμάτη? πες!!!"
Και δεν ηταν χοντρη!!!!τυπε μήπως ηταν παραμορφωτικος ο καθρέπτης
Τσουπωτη ηταν.
Oχι, το σκεφτηκα αρκετα τοτε και καταλαβα οτι ειχες απολυτο δικιο.Αμα δεν πω την μαλακία μου δεν μπορώ
Και γιατί τα σπάσατε τελικά?Oχι, το σκεφτηκα αρκετα τοτε και καταλαβα οτι ειχες απολυτο δικιο.
Και γιατί τα σπάσατε τελικά?
για ενα σαντουιτςΚαι γιατί τα σπάσατε τελικά?
Καποια στιγμη εκεινη μου ειπε οτι δεν οδηγει καπου ολο αυτο, οτι κοντευει τα 28 και πρεπει να δει τι θα κανει με τη ζωη της και τραβηξε το δρομο της.Και γιατί τα σπάσατε τελικά?
Απαπα γάμους ήθελε..μακρυάΚαποια στιγμη εκεινη μου ειπε οτι δεν οδηγει καπου ολο αυτο, οτι κοντευει τα 28 και πρεπει να δει τι θα κανει με τη ζωη της και τραβηξε το δρομο της.
για ενα σαντουιτς
Ναι, ηθελε και γαμο και παιδια. Αλλά οχι μαζι μου. Μου ελεγε οτι ακομη κι αν χωριζα δεν ηθελε να με παντρευτει.Απαπα γάμους ήθελε..μακρυά
αντι να βάλει δαχτυλίδι στο χέρι το βαλε στο στομάχιΚαποια στιγμη εκεινη μου ειπε οτι δεν οδηγει καπου ολο αυτο, οτι κοντευει τα 28 και πρεπει να δει τι θα κανει με τη ζωη της και τραβηξε το δρομο της.
ειπαμε ηταν χοντρή οχι χαζήΝαι, ηθελε και γαμο και παιδια. Αλλά οχι μαζι μου. Μου ελεγε οτι ακομη κι αν χωριζα δεν ηθελε να με παντρευτει.
Μπα, απο τοτε που χωρισαμε εβαλε μερικα κιλα ακομη.αντι να βάλει δαχτυλίδι στο χέρι το βαλε στο στομάχι
Ούτε χοντρη ούτε χαζη.ειπαμε ηταν χοντρή οχι χαζή
ε τοτε σιγουρα τυφλήΟύτε χοντρη ούτε χαζη.
τοσο που στεναχωρηθηκεΜπα, απο τοτε που χωρισαμε εβαλε μερικα κιλα ακομη.
τυπε αυτα ειναι πουτανιστικα κολπα των γυναικωνΝαι, ηθελε και γαμο και παιδια. Αλλά οχι μαζι μου. Μου ελεγε οτι ακομη κι αν χωριζα δεν ηθελε να με παντρευτει.
Γιατι ρε τύπε, συμπαθητικο παιδι ειμαι.ε τοτε σιγουρα τυφλή
Δεν ηταν τύπος που θα καθοταν να στενοχωρηθει. Οταν επαιρνε μια αποφαση την υπηρετουσε εμμονικά.τοσο που στεναχωρηθηκε