st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
καυλα ολκης!
κι ασε τον ντιοπουλη να τρεχει στους σοσιαλιστες και στις ψυχιατρικες, μπας και του κατσει κανα ελεεινιδι (κατα το σαφριδι)...
αν ηταν πιστος στις αρχες του νωντισμου, αυτο οφειλε να κανει...παιδια γιατι ο νικ7 μισουσε θανασιμα τον σταμ90;
καυλα ολκης!
κι ασε τον ντιοπουλη να τρεχει στους σοσιαλιστες και στις ψυχιατρικες, μπας και του κατσει κανα ελεεινιδι (κατα το σαφριδι)...
Ακάποτα τύπε?Εχω πελωρια αναγκη να αδειασω μεσα της, χαϊδευοντας αυτα τα οπισθια.
Ακάποτα τύπε?
Γεια σου φίλεγεια σου αλεκο
δεν είναι φιλος σουΓεια σου φίλε
χασοδικη θα την πας στο ρακκαν για σουσι την χοντρη?Γεια σου φίλε
Ναι, το συμφωνησαμε.χασοδικη θα την πας στο ρακκαν για σουσι την χοντρη?
θα πρεπει να αναλαβεις νομικος συμβουλος της κοσκο για να πληρωσεις τον λογαριασμο 18 κινγκ κραμπ θελει αυτη στην καθησια της για ορεκτικοΝαι, το συμφωνησαμε.
Και μετα στο μαγαζι τού άγιου γιατι θελει και κουμπα λιμπρε για την χωνεψη.θα πρεπει να αναλαβεις νομικος συμβουλος της κοσκο για να πληρωσεις τον λογαριασμο 18 κινγκ κραμπ θελει αυτη στην καθησια της για ορεκτικο
ελπιζω να μην παει μετα και χεσει εκει για θα την κανει την τουαλετα σαν σουρεαλιστικο πινακα του σαμ φρανσιςΚαι μετα στο μαγαζι τού άγιου γιατι θελει και κουμπα λιμπρε για την χωνεψη.
κες κεσε σαμ φρανσις?ελπιζω να μην παει μετα και χεσει εκει για θα την κανει την τουαλετα σαν σουρεαλιστικο πινακα του σαμ φρανσις
Συμφωνησαμε επισης να ειναι ελαφρα ντυμενη, μπουτια βυζια εξωελπιζω να μην παει μετα και χεσει εκει για θα την κανει την τουαλετα σαν σουρεαλιστικο πινακα του σαμ φρανσις
τυπε για να ντυθει ελαφρα η πενταγιω θελει 2 τοπια υφασμα :SΣυμφωνησαμε επισης να ειναι ελαφρα ντυμενη, μπουτια βυζια εξω
Eλπιζω να μην ζηλευεις τύπε, εχω διακρινει οτι της εχεις μια ελαφρα αδυναμία.τυπε για να ντυθει ελαφρα η πενταγιω θελει 2 τοπια υφασμα :S
κες κεσε σαμ φρανσις?
τυπε θα σε ποναει η μεση μετα, όπως του γλιτσα όταν τον καβαλησε η χοντρη :SEλπιζω να μην ζηλευεις τύπε, εχω διακρινει οτι της εχεις μια ελαφρα αδυναμία.
ποσο παει αυτος ο πίνακας γεματος ψωλοχυσιματα τυπε?
θα πατε και για ντουγκεον μετα?Συμφωνησαμε επισης να ειναι ελαφρα ντυμενη, μπουτια βυζια εξω