Επισκέπτης
ειναι ωραιο αγορι παντως
Με γουστάρεις;;;
ειναι ωραιο αγορι παντως
καλα ρε πατε καλα? δινετε ραντεβου για να αποδειξετε τι? :S
μαλλον να σε πηδηξει θα θελε.....καλα που δεν βρεθηκατε....Με γουστάρεις;;;
Ότι τιμάμε τα παντελόνια μας ;)
[move] [/move]
θα θελες να συναντηθουμεκαλα ρε πατε καλα? δινετε ραντεβου για να αποδειξετε τι? :S
εμεις εχουμε ραντεβου με το τζιελακο παραμονη χριστουγεννωνΡαντεβου ακουω και ραντεβου δεν γλέπω...
ρε σταμ τωρα που μπηκε ο κιθαρας δεν πρεπει να μπει και ο μπασος φιλος μας;
μαλλον να σε πηδηξει θα θελε.....καλα που δεν βρεθηκατε....
ναι γτ απο αυτο φαινεται..
γιατι ρε μλκ πρεπει να στησω τη μανουλα μου για να ειμαι αντραςΗθελα να ξερα....αφού με θεωρεί έναν μαλάκα γιατί φοβάται να με συναντήσει;;;
Ναι,γιατί ο σωστός άνδρας όταν κανονίζει ένα ραντεβού είτε για ξύλο,είτε για να παραδώσει ναρκωτικά,είτε για να βγει με τη γκόμενά του,είτε για να του φέρει τα τάπερ η μαμάκα του (οκ ο τελευταίος δε θεωρείτω πολύ άνδρας).......πρέπει να είναι κύριος και να πηγαίνει
Οχι... Ειχες πει και μονος οτι ειναι υπερμαραθώνιος...
το πηρες ρε το πρωταθλημα?
φυσικα....ραντεβου στην πλατεια της λαρισας....θα φοραω ενα κοκκινο γαριφαλο στο πετο.....εσυ φορα ενα μπλουζακι του ολυμπιακου βολου και να φωναζεις γαμιεται η λαρσα ,λαρισαιοι κωλοβλαχοι και τετοια....αν δεν πεσεις νεκρος απο το ξυλο που θα φας ισως ερθω να σε περιμαζεψω......εμεις εχουμε ραντεβου με το τζιελακο παραμονη χριστουγεννων
γιατι ρε μλκ πρεπει να στησω τη μανουλα μου για να ειμαι αντρας
φυσικα....ραντεβου στην πλατεια της λαρισας....θα φοραω ενα κοκκινο γαριφαλο στο πετο.....εσυ φορα ενα μπλουζακι του ολυμπιακου βολου και να φωναζεις γαμιεται η λαρσα ,λαρισαιοι κωλοβλαχοι και τετοια....αν δεν πεσεις νεκρος απο το ξυλο που θα φας ισως ερθω να σε περιμαζεψω......