gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
:o :o :o :oΡε κωλοκυθοκεφτέ μάστερ.....από τις 8 και 10 μέχρι τις 9 παρά 10 ήμουν στον ηλεκτρικό και σε περίμενα.....δεν μίλησα καν μαζί σου....γιατί λες ψέματα;
:o :o :o :oΡε κωλοκυθοκεφτέ μάστερ.....από τις 8 και 10 μέχρι τις 9 παρά 10 ήμουν στον ηλεκτρικό και σε περίμενα.....δεν μίλησα καν μαζί σου....γιατί λες ψέματα;
κερνας χοτντογκ;λοιπον σε 20 λεπτα ειμαι στο αλου οποιος θελει ας εμφανιστη
:o :o :oκαλα ρε αλητη....που βρηκες τετοιο μηνυμα μου και το παραθετεις; ντροπη σου....
εσυ να πας αλου στη λαρσακερνας χοτντογκ;
ρε βλαμενε εμενα βρηκες να πας να παιξεις;την ορεξη σου εχω;απεδειξες ποσο βλαμενος εισαι με εκανες να τρεχω για να σε συναντησω και μου λες μετα μαλακιες.εκτος και αν ηρθες καθολου χταποδι και επιασα τον φουκαρα και τον ζαλισα τσαμπα.
τρωω ενα προφιτερολ τωρα....φαε την πιτουλα σου τωρα ειναι και ζεστη
σου λεω ειναι οτι ναναι ο τυπος....μακρια....ενα σου λεω.....:o :o :o
αλλος,αλλα πολυ κοντα στο σημειο,και δεν υπηρχε κανεις αλλος εκτος απο εναν παππου.ρε ο παππουστης ησουν?Άλλος θα ήταν και θα με μπέρδεψες ΗΛΙΘΙΕ
την αλλη φορα να κανονισετε να κρατατε ενα γαριφαλο...Άλλος θα ήταν και θα με μπέρδεψες ΗΛΙΘΙΕ
σου λεω ειναι οτι ναναι ο τυπος....μακρια....ενα σου λεω.....
βρε α να χαθεις που θα με βγαλεις και ψυχακια αρρωστακι που λεει ο φλος νωνταςσου λεω ειναι οτι ναναι ο τυπος....μακρια....ενα σου λεω.....
που ναναι αραγε το φιλαρακι μου ο λουστφοργκει;βρε α να χαθεις που θα με βγαλεις και ψυχακια αρρωστακι που λεει ο φλος νωντας
τον εχω στειλη για χοτ μπλακ ντογκπου ναναι αραγε το φιλαρακι μου ο λουστφοργκει;
ε πες και συ καμια λεπτομερεια....η πλακα ειναι οτι με εχει αρχισει στα πμ,με ερωτησεις τυπου και πες μου τι μπλουζα φοραγα,και πως ηταν το μαλι μου,αν ειχα κοκκινα μαγουλακια,
αλλος,αλλα πολυ κοντα στο σημειο,και δεν υπηρχε κανεις αλλος εκτος απο εναν παππου.ρε ο παππουστης ησουν?
με πετυχαν αλλοι και με αρχισαν στα μπινελικιαΡε Χατζηαβάτη,εγώ ήμουν για 40 λεπτά εκεί και δεν πέτυχα κανέναν με φανέλα της ΑΕΚ....
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟ ούτε καν κότα δεν είσαι!!!
η πλακα ειναι οτι με εχει αρχισει στα πμ,με ερωτησεις τυπου και πες μου τι μπλουζα φοραγα,και πως ηταν το μαλι μου,αν ειχα κοκκινα μαγουλακια,
ειναι ωραιο αγορι παντως,απορω γιατι δεν εχει γαμησει καμια ακομη.αν εβγαζε την μαλακια απο τον εγκεφαλο,κατι θα εκανε.ε πες και συ καμια λεπτομερεια....