master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
πραγματιλοιπον μη μου πειραζετε την κιθαρα ειναι ευαισθητο παιδακι.....
πραγματιλοιπον μη μου πειραζετε την κιθαρα ειναι ευαισθητο παιδακι.....
επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θες να σου κανω δωρο ενα χριστουγεννιατικο γευμα στα μακ ντοναλντ σκρουτζDavid El 14 de julio de 2008 a las 18:01
Η πονηρή απομίμηση των McDonalds, αλλά με ανελέητες χολιστερινομερίδες για Ελληναράδες που προετοιμάζουν τα παιδιά τους για ένα κακό μέλλον με κοιλάρες και κωλάρες. Κατά τ' άλλα, συνθήκες εργασίας: "μεσαιωνικού τύπου σκλαβιά". Μισοί υπάλληλοι Αλβανοί κι οι άλλοι μισοί (για ξεκάρφωμα) Αλβανοποιημένοι -απ' τις άθλιες συνθήκες- ντόπιοι, σύγχρονοι σκλάβοι πάντοτε μ' έναν πολύ δυσάρεστο προϊστάμενο πάνω απ' το κεφάλι τους και μία διδαγμένη ευγένεια τύπου: "δεσποινίς Σίσυ; ένα γκουντίσσιμο άσπρη σάλτσα παρακαλώ" κλπ κλπ. Όλο το πλέγμα συνοψιζόμενο σ' αυτή την κακοραμμένη κιτς κούκλα σε σχήμα αρκούδας με τα βαμμένα χείλια και το φτηνιάρικο λογοπαίγνιο ΑΡΓΚΟΥΝΤΑΚΙ (φαντάζομαι χαρές που θα κανε το μεσαίο στέλεχος με το γυαλιστερό κουστουμάκι όταν του ενέκριναν το λογοπαίγνιο).
Προχειροφαγείο για χοντροκομμένους. Καλά Ξεχειλώμματα !
που να δεις εναν αλλον στο κοσμοπολιταν που διαβαζα,τον λενε το λαγνομπιφτεκιγουάνα μπι-φτέκι 2
ακου νικ που εχει ο αλλος σε φορουμ
αμε γιατι οχιαμα ειναι να μου κανονισεις ενα ιτινγκ και μιτινγκ και με την λουκρητια οκ....;
καλα ρε αλητη....που βρηκες τετοιο μηνυμα μου και το παραθετεις; ντροπη σου....αμε γιατι οχι
ποιος θα ειναι ομως το επαθλο ποιανου
φαε την πιτουλα σου τωρα ειναι και ζεστηκαλα ρε αλητη....που βρηκες τετοιο μηνυμα μου και το παραθετεις; ντροπη σου....
βρε κουφαλιτσα.τι φοβηθηκες?λες να σε χτυπαγα?τι μου λεγες δεν ειμαι εγω και δεν ειμαι εγω.τοτε αν ησουν εσυ τι περιμενες εκει,το τρολει?Ρε κωλοκυθοκεφτέ μάστερ.....από τις 8 και 10 μέχρι τις 9 παρά 10 ήμουν στον ηλεκτρικό και σε περίμενα.....δεν μίλησα καν μαζί σου....γιατί λες ψέματα;
ενα χοτ ντογκ απο το ικεα καλυτεραπωπω τωρα γουσταρω ενα χοτ ντογκ απο το αλου φαν παρκ
τσιφουτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηενα χοτ ντογκ απο το ικεα καλυτερα
βρε κουφαλιτσα.τι φοβηθηκες?λες να σε χτυπαγα?τι μου λεγες δεν ειμαι εγω και δεν ειμαι εγω.τοτε αν ησουν εσυ τι περιμενες εκει,το τρολει?
ρε βλαμενε εμενα βρηκες να πας να παιξεις;την ορεξη σου εχω;απεδειξες ποσο βλαμενος εισαι με εκανες να τρεχω για να σε συναντησω και μου λες μετα μαλακιες.εκτος και αν ηρθες καθολου χταποδι και επιασα τον φουκαρα και τον ζαλισα τσαμπα.Λες μαλακίες.....σου δίνω λοιπόν άλλη 1 ευκαιρία.....αν πάλι με στήσεις και δεν έρθεις είσαι κοτάρα του κερατά ;)