master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
κανα τσαγακι θα πιουμε?τραβα παρε. δε μ'αρεσει, ουτε να το μυρισω δεν μπορωωω
κανα τσαγακι θα πιουμε?τραβα παρε. δε μ'αρεσει, ουτε να το μυρισω δεν μπορωωω
τυπε δεν ειμαι αβραμης,μονος μου μενωΜάστερ που κρύφτηκες;;;; Σου έκλεισε το φως η μαμά και σε έβαλε για ύπνο;![]()
τραβα παρε. δε μ'αρεσει, ουτε να το μυρισω δεν μπορωωω
κανα τσαγακι θα πιουμε?
τυπε δεν ειμαι αβραμης,μονος μου μενω![]()
![]()
![]()
ελα πιες λιγο ζεστο ρακομελο...εσυ κοιτα να φερεις κανα τσιπουρο να το πιουμε![]()
![]()
εσυ μονο γνησιο φρεσκο χυσομελοελα πιες λιγο ζεστο ρακομελο...![]()
![]()
![]()
![]()
Για σένα θα έχουμε χυμό πορτοκάλι.... ;)
Γιατί ρε παλιόπαιδο μπήκες πάλι; Σου έκλεισε η μαμά το φως,και συ άνοιξες τον υπολογιστή σου στα κρυφά;;; Δε ντρέπεσαι;![]()
ρε μλκ αν ερθω λαρσα θα γαμησουμε καμια ξανθια καυλετα που εχεταιλιγο ακομη;![]()
![]()
![]()
εσυ μονο γνησιο φρεσκο χυσομελο![]()
ελα εσυ και χουμε και ξανθιες περουκες.....ρε μλκ αν ερθω λαρσα θα γαμησουμε καμια ξανθια καυλετα που εχεται
ρε μλκ γιατι στη λαρσα ολες ειναι κοπιες![]()
τι με περασες ρε για ντελιβερι αντε καμια πετσετα με κουβα νερο θα φερω να σας δροσιζω στους γυρουςΚου-μπάρε...όταν ξανασυναντηθούμε με τον μάστερ τον αεκτζή,εσύ θα φέρεις τις πίτσες,για να τρώμε κάτι στα διαλείμματα που θα κάνουμε![]()
θα ρθω ρε και θα μεινω στη οδο μανδηλαραελα εσθ και χουμε και ξανθιες περουκες.....![]()
ελα εσθ και χουμε και ξανθιες περουκες.....![]()
μη λες για γυρους....πειναμε...τι με περασες ρε για ντελιβερι αντε καμια πετσετα με κουβα νερο θα φερω να σας δροσιζω στους γυρους![]()
μη λες για γυρου;....πειναμε...
εκανες τιποτα;4000 ποστ σε λιγότερο από 1 μήνα ο γλ.....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ![]()
![]()
![]()
![]()
αφου ξερεις δεν ειναι αναγκη να ρωτας για να μας πεισεις για το αντιθετο....καλησπερα πουστικη κιθαρατι εγινε με τον μαστερ?
![]()
μαστερακο τι εγινε?κο κο κο?ειναι ωραιο αγορι παντως,απορω γιατι δεν εχει γαμησει καμια ακομη.αν εβγαζε την μαλακια απο τον εγκεφαλο,κατι θα εκανε.