Επισκέπτης
εκανες τιποτα;
Τα έχεις μάλλον τα 40 χιλιάδες μέχρι το τέλος του χρονου όπως είχα πει....και το τέλος του επόμενου χρόνου θα έχεις φτάσει τα 100 χιλιάδες
καλησπερα πουστικη κιθαρα τι εγινε με τον μαστερ?
Τίποτα
εκανες τιποτα;
καλησπερα πουστικη κιθαρα τι εγινε με τον μαστερ?
ακου τι λεει η λιμουραβρε κουφαλιτσα.τι φοβηθηκες?λες να σε χτυπαγα?τι μου λεγες δεν ειμαι εγω και δεν ειμαι εγω.τοτε αν ησουν εσυ τι περιμενες εκει,το τρολει?
αν εχεις κανα κονε να μπουμε και στο γκινες....μην το ξεχνας.....Τα έχεις μάλλον τα 40 χιλιάδες μέχρι το τέλος του χρονου όπως είχα πει....και το τέλος του επόμενου χρόνου θα έχεις φτάσει τα 100 χιλιάδες
Τίποτα
λουστ να σου πω κατι;ακου τι λεει η λιμουρα
γυρισες παππου?Γεια σας μουνακια
ρε αβραμη ποσα κλωνιδια εχεις πια.ρε μαλακα γιατι δεν πας σε ενα ιδρυμα να σε βοηθησει καποιος.μαστερακο τι εγινε?κο κο κο?
πως νιωθεις που κοτεψες και εισαι τζαμπα μαγκας? ;)ρε αβραμη ποσα κλωνιδια εχεις πια.ρε μαλακα γιατι δεν πας σε ενα ιδρυμα να σε βοηθησει καποιος.
Γεια σας μουνακια
μου αρεσει που πας να βγεις και απο πανω ρε μαιμου.λες και δεν σε ξερουν ολοι τι τραμπαριφας εισαι.πως νιωθεις που κοτεψες και εισαι τζαμπα μαγκας? ;)
εγω δεν ειμαι η πουστικη κιθαρα βλακα η πουστικη κιθαρα ειναι φιλος μου και ξερω οτι πηγε ;)οποτε ξερω και τι κοτα εισαι ;)το μπουλο βλακαμου αρεσει που πας να βγεις και απο πανω ρε μαιμου.λες και δεν σε ξερουν ολοι τι τραμπαριφας εισαι.
οοοοοοοοοοκ σε πιστεψαμεεγω δεν ειμαι η πουστικη κιθαρα βλακα η πουστικη κιθαρα ειναι φιλος μου και ξερω οτι πηγε ;)οποτε ξερω και τι κοτα εισαι ;)το μπουλο βλακα
γυρισες παππου?
τι λενε τα σκυλια με τα κολαν και το μολυβι μεχρι το αυτι?Οχι...με το iphone γραφω
ρε αβραμη ποσα κλωνιδια εχεις πια.ρε μαλακα γιατι δεν πας σε ενα ιδρυμα να σε βοηθησει καποιος.
ελα ρε εδω ειμαιο μπαρος πηγε για υπνο?
που εισαι μπαρουλη μουελα ρε εδω ειμαι