Επισκέπτης
εδω τυπε περιμενουμε να ξαναγραψει ο σλαβιανκα γιατι ο μηδας θα πεσει σε καταθλιψη :S
αν δεν είχες τόση επαφή με την μπάλα θα ήμουν 100% σίγουρος ότι ήσουν ένας ακόμα κλώνος του νώντα όμως αυτός είναι τέρμα άμπαλος δεν ασχολείται ;)
εδω τυπε περιμενουμε να ξαναγραψει ο σλαβιανκα γιατι ο μηδας θα πεσει σε καταθλιψη :S
αν δεν είχες τόση επαφή με την μπάλα θα ήμουν 100% σίγουρος ότι ήσουν ένας ακόμα κλώνος του νώντα όμως αυτός είναι τέρμα άμπαλος δεν ασχολείται ;)
το πιο σωστο που εχεις πει στα 2636 ποστ σου
Καλησπέρα στα παιδιά
χεχεχεχε καλα φιλε εσυ?τι γινεται ρε μαν , σε αφησαν να φυγεις απο το σαιτ της ποιοτητας ?![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα στα παιδιά
τι να λεγα ρε μηδα βοηθαάκυρος χαιρετισμός για την 1 μετά τα μεσάνυχτα![]()
τυπ δεν ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο τρολλαρισμα κανω ;)αν δεν είχες τόση επαφή με την μπάλα θα ήμουν 100% σίγουρος ότι ήσουν ένας ακόμα κλώνος του νώντα όμως αυτός είναι τέρμα άμπαλος δεν ασχολείται ;)
τι να λεγα ρε μηδα βοηθα
τυπ δεν ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο τρολλαρισμα κανω ;)
δεν είχα κάνει κράτηση τραπέζι και μπήκα ψαρωμενος μανγεια σας χαίρετε κάτι ουδέτερο είναι πάντα μια ασφαλής λύση![]()
δεν είχα κάνει κράτηση τραπέζι και μπήκα ψαρωμενος μαν![]()
έβλεπες παπαδόπουλο από το σάιτ έμαθα ότι είναι μεγάλος μουνάκιας και κοκάκιας μαθαίνεις πολλά από το σάιτ![]()
μηδα το σάιτ ειναι η δομήέβλεπες παπαδόπουλο από το σάιτ έμαθα ότι είναι μεγάλος μουνάκιας και κοκάκιας μαθαίνεις πολλά από το σάιτ![]()
παλια ηταν κοκακιας μαν , παλια , προσεχε πως μιλας![]()
μηδα το σάιτ ειναι η δομή