memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
περαστικος μαν, επρεπε να αλλαξω αβαταρ ;)δεν άντεξες......![]()
περαστικος μαν, επρεπε να αλλαξω αβαταρ ;)δεν άντεξες......![]()
περαστικος μαν, επρεπε να αλλαξω αβαταρ ;)
πόσο παλιά όταν έπαιζε απαράδεκτους![]()
τα λεμε τυπε, να κανονισουμε με προεδρο καμια νωντοτσαρκα αυτες τις μερες ;)
Κοιμούνται όρθιοι τύπε,με τη μια σε τσέκαρα...![]()
περαστικος μαν, επρεπε να αλλαξω αβαταρ ;)
καλησπερα τυπε,που χαθηκες? ανησυχησαμετα λεμε τυπε, να κανονισουμε με προεδρο καμια νωντοτσαρκα αυτες τις μερες ;)
υ.γ. σκατα στα μουτρα του μηδα![]()
θελουμε σχολιασμό μηδα στις φωτο μιλφ να γίνει θεσμόςτο πάω ένα βήμα παραπέρα και λέω δίχως υπερβολή ότι είναι η δομή του σύμπαντος![]()
τα λεμε τυπε, να κανονισουμε με προεδρο καμια νωντοτσαρκα αυτες τις μερες ;)
υ.γ. σκατα στα μουτρα του μηδα![]()
έβλεπες παπαδόπουλο από το σάιτ έμαθα ότι είναι μεγάλος μουνάκιας και κοκάκιας μαθαίνεις πολλά από το σάιτ![]()
λέγε φίλε
αν ο σαμαράς είχε φρανκ άντεργουντ θα έβρισκε τις ψήφους που του έλειπαν για ΠτΔ ;)
επίσης όπως ανέφερα καλό μποτάκι στα κλαρκς στο μολ μαύρο εντόπισέ το από τις κλασικές μαλακισμένες θηλιές πίσω ψηλά προτείνεται![]()
πολλοι θα περασουν τυπε , το θεμα ειναι ποιοι θα αφησουν την σταχτη τους εδω μεσααπόψε μπήκε ο μέμος μετά από καιρό τώρα νεϊμάρ μετά από καιρό ας μπει και ο ντελικατέσεν μετά από καιρό![]()
![]()
πολλοι θα περασουν τυπε , το θεμα ειναι ποιοι θα αφησουν την σταχτη τους εδω μεσα
όχι δεν κατάλαβες ;)
αν ο σαμαράς είχε φρανκ άντεργουντ θα έβρισκε τις ψήφους που του έλειπαν για ΠτΔ ;)
επίσης όπως ανέφερα καλό μποτάκι στα κλαρκς στο μολ μαύρο εντόπισέ το από τις κλασικές μαλακισμένες θηλιές πίσω ψηλά προτείνεται![]()
αλλη φορα να μην γραφεις μαλακιες οτι ειμαι κλωνος του νωντα τυπεαπόψε μπήκε ο μέμος μετά από καιρό τώρα νεϊμάρ μετά από καιρό ας μπει και ο ντελικατέσεν μετά από καιρό![]()
![]()
Σβηστά θα τους έβρισκε
Στείλε λίνκ για το μποτάκι ;)
αλλη φορα να μην γραφεις μαλακιες οτι ειμαι κλωνος του νωντα τυπε
To μητρικο νικ "Απολυτος" τι κανει δικε μου;αλλη φορα να μην γραφεις μαλακιες οτι ειμαι κλωνος του νωντα τυπε