![]()
Και εγώ πηδώντας τη γκομενά σου και να μου δίνει γλωσσόφιλα στο πισωκολλητό.![]()
χαχαχαχαχα....ναι ησουν ο μοναδικος που του τα έκανε αυτά.....

![]()
Και εγώ πηδώντας τη γκομενά σου και να μου δίνει γλωσσόφιλα στο πισωκολλητό.![]()
Εσύ ποιόν θα έπαιρνες τηλέφωνο?Πήραμε τηλ και το φιλο μου το ποδολάγνο που έγλυφε τα Ρωσιδια στη Κρήτη και τον κάβλωναν τηλεφωνικα, του λεγαν ελα να μας γλυψεις τα ποδαρακια..))
Ναι αλλά κάθε στιγμή ήταν σαν να ήσουν ο μοναδικός.χαχαχαχαχα....ναι ησουν ο μοναδικος που του τα έκανε αυτά.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλά κάθε στιγμή ήταν σαν να ήσουν ο μοναδικός.![]()
Την γούσταρες κουφαλίτσαπωπω,τωρα θυμηθηκα τα γαμησα που πεφτανε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Την γούσταρες κουφαλίτσααλλά να σε απατάει με τον λεμπρόν πως το άντεξες.
![]()
Θα γυρίσει ρε που θα πάει ;) κάπου θα γαμιέται πάλι μόλις βαρεθεί θα επιστρέψει στα παλιά λημέρια.:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Θα γυρίσει ρε που θα πάει ;) κάπου θα γαμιέται πάλι μόλις βαρεθεί θα επιστρέψει στα παλιά λημέρια.![]()
Εσύ ποιόν θα έπαιρνες τηλέφωνο?
Ναι αλλά κάθε στιγμή ήταν σαν να ήσουν ο μοναδικός.![]()
καλά αυτός δεν ξέρει τι του γίνεται έβγαλε πρώτο τον καβ που είναι αυτός που ποστάρει περισσότερο αλλά δεν επιλέγει τι ανεβάζει και μοιραία βάζει πολλή σαβούρα ενώ ο βασιλοφρων όπως και εγώ είναι εμφανές ότι επιλέγουμε προσεκτικά ;)
Τα καλυτερα μουνια ποσταρει , απέχεις έτη φωτός σε ποιοτητα με τις σαβουρες σου![]()
δε γαμιέσαι ρε![]()
δε γαμιέσαι ρε![]()
δεν ξέρεις φίλε δεν είσαι μερακλής ;)
Ο κοσμάς ξέρει να διαλέγει στουντιακά κορίτσια,λίγο στα αματούρια τα χαλάει. ;)μπαζάς εισαι κοσμα, οχι μερακλης , σταματα να κοροϊδεύεις τον ευατο σου για τα παντα![]()
Ο κοσμάς ξέρει να διαλέγει στουντιακά κορίτσια,λίγο στα αματούρια τα χαλάει. ;)
καλησπερα νιπλ,πως παει τυπε καλα?
εδω τυπε περιμενουμε να ξαναγραψει ο σλαβιανκα γιατι ο μηδας θα πεσει σε καταθλιψη :Sολα καλα , τα νεα σου ?