Η βασική ερώτηση είναι ποιά κριτική έχετε ζηλέψει και θξα θέλατε να είστε στην θέση του. ;)
Άρα μιλάμε για κριτικές άλλων ο τζιελ προτίμησε να επιλέξει δικιά του.

Γιά πείτε τώρα?

Ωραίο θεματάκι θα ήταν.
βρήκα την κριτική του μέλους πιρφόρου που είχα πει τις προάλλες ότι μου έχει μείνει, τελικά την είχε γράψει παραδίπλα την παραθέτω κόπυ πέιστ θα ήθελα να ήμουν στην θέση του

:
Διπλό μασάζ από τα δυο καβλιάρικα μιλφάκια
Επισκεψη στο φραπεδοποιειο της Σολωμου...Στο μαγαζι μονο τα δυο καβλιαρικα μιλφακια η Ειρηνη απο Λευκορωσια και η Μαρίνα απο Ουκρανια..Αδειο το μαγαζι μονο οι τρεις μας..Αφου χαζολογησαμε λιγο στο σαλονακι μου προτειναν μασαζ τέσσερα χέρια..Επειδη ειναι και οι δυο καβλιαρες σκέφτηκα οτι δεν είναι άσχημη η ιδέα ο συνδυασμος. Τους λεω οκ αλλα θα με ακολουθησετε στο μπανιο..Μπαινω στη μπανιέρα και αυτες απ εξω να μου κανουν καβλωτικο μασαζ με τις σαπουναδες τα χερια τους να κατεβαινουν και χαμηλά...Η αισθηση τεσσερα εμπειρα χερακια να με χαιδευουν παντου με ειχε απογειωσει..μετα γυριζω ακουμπαω στο τοιχο και τους τον δινω και με αρχιζουν σε ενα σαπουνιστο φραπεδακι...Η κ@βλα μου ειχε ξεχυλισει και τους ορμαω τους τραβαω τα φουστανακια και αρχιζω να χουφτωνω τις κωλ@ρες τους...Τους λεω γυριστε καβλι@ρες κουνηθητε και αρχισαν να κουνανε προκλητικα τα κωλαρακια τους...και εγω τους τα χουφτωνα και τους εριχνα φαπες..Μετα μου ρθε πορνοιδεα και χωνω το κεφαλι μου αναμεσα στις κωλαρες τους και με εκαναν σαντουιτς.. Ηταν τοση η καβλα που τους ειπα να γδυθουν και να μπουν και αυτες μεσα αλλά μου παν οτι δε γινεται..
Προχωραμε στα ενδοτερα και με αρχιζουν σε ενα ωραιο μασαζακι..Η Ειρηνη δυνατο απ τη μεση και πανω η Μαρίνα απαλο απο τη μεση και κατω..Οσοι μασαζοφιλοι δε εχετε δοκιμασει διπλο μασαζ χανετε...Το μαγαζι εξαλλου φημιζεται για το πολυ καλο μασαζ που κάνουν. Παραλληλα χαλαρωτικη κουβεντουλα ενω τις χαιδευα τα ποδαρακια και τις κωλάρες..Μετα απο κανα εικοσαλεπτο καλο μασαζακι το γυρισαν στο αισθησιακό και αρχισαν να με καβλώνουν εντεχνα...Δεν θελω και πολυ..Γυριζω και αρχιζουν η μια να με φραπεδιαζει και η άλλη να μου κανει μασαζ στο στηθος και να μου τσιμπάει τις ρωγες.. Αρχισαμε τα προστυχόλογα τους ελεγα πως σας αρεσει να τον παίρνετε καβλιάρες; Και μου λεγαν οτι γουσταρουν αγριο σκισιμο απ το κωλο )) και η Μαρινα μου ψυθιρισε ΄στο αυτί ότι της αρεσει το cim cif...Εχε χαρη που το μαγαζι δεν ειναι μπριζολαδικο )) Τους λεω καβλιάρες ελάτε να μου κωλοτριφτητε και ερχεται η Μαρίνα και μου τριβε το κωλαρακι της στο εργαλειο και κουνιουνταν αισθησιακα οπως στα στριπ και παράλληλα η Ειρήνη με φραπέδιαζε..Στο τέλος ηρθαν και οι δυο και κολλησαν τα κωλαρακια τους και μου τον εκαναν χοτ ντογκ )) Τα φλοκια δεν αργησαν να πεταχτουν απο τόση πίεση και κωλοτριψιμο. Πιτσιλισα τα χεράκια τους με το μαγικο ζωμο μου όπως θα λεγε και ο μεγα πορνιαρης πιτσιλιστης )) Με σκουπισαν επιμελώς και με οδηγησαν στη μπανιέρα όπου με σαπούνισαν πάλι..Εχουν και περιποιημενα ποδαρακια και νυχακια και κάνουν ποδολαγνεια και ποδοφραπε )) προς καθε ενδιαφερομενο..Πήραμε τηλ και το φιλο μου το ποδολάγνο που έγλυφε τα Ρωσιδια στη Κρήτη και τον κάβλωναν τηλεφωνικα, του λεγαν ελα να μας γλυψεις τα ποδαρακια..))