gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πηγα να ριξω στοιχημα ρεεξαφανιστηκε ο γλ μαν
![]()
![]()
δεν εχει τι να πει τωρα...![]()
![]()
![]()
πηγα να ριξω στοιχημα ρεεξαφανιστηκε ο γλ μαν
![]()
![]()
δεν εχει τι να πει τωρα...![]()
![]()
![]()
μπα μου τον φαγαν μπαμπεσικα σε μια κλειστη αερομαχια,μαλλον θα μπει στο παιχνιδι ο icemanθα κανει καμια καταθεση ψυχης παλι και θα μπαινει σα μαβερικ![]()
![]()
και σένα μωρή τσατσούλα άγιος άνθρωπος τι σε νοιάζει η προσωπική ζωή του μπόλτη και του κελακίου και τον ρωτούσες?![]()
![]()
![]()
σαιντ ειναι.....αραβικης προελευσης....αλ σαιντ ναουμε....αλαχου ακμπαρΣειντ μην πιστευεις τιποτα απ οτι λεει ο Μπολντης...δεν ηταν ποτε αξιοπιστος.Γκαραντι αυτο που γραφω.
πες μας και οτι πιστεψες τον μπολντη![]()
![]()
εγω δεν ημουν ;)Μεγαλειότατος, Λόπεθ, Λατρείας, Τραβαμούνης, gloυπαίος (και αν δεν απατώμαι και του λόγου σας), ήταν παρόντες στο "ξεβάκωμα" που του έκανα βγάζοντας τις αναρτήσεις στον αέρα.
Μεγαλειότατος, Λόπεθ, Λατρείας, Τραβαμούνης, gloυπαίος (και αν δεν απατώμαι και του λόγου σας), ήταν παρόντες στο "ξεβάκωμα" που του έκανα βγάζοντας τις αναρτήσεις στον αέρα.
εγω δεν ημουν ;)![]()
τυπε εγω για τον γλ ξερω τι προγραμμα του ειχε κανει το αριστουργημα ;)Είσαστε και πολύ μάλιστα.
Εσεις εισαστε που είχατε αφήσει αιχμές ότι τον μαρχάλεψε το αριστούργημα, και αυτός αντέτεινε ότι δεν την είχε καν ακουστά. Τότε ήταν που του έβγαλα φόρα παρτίδα τα ποστ που συνομιλούσαν με το αριστούργημα και τον ξεβράκωσα. ;)
τυπε εγω για τον γλ ξερω τι προγραμμα του ειχε κανει το αριστουργημα ;)
τυπε θυμασαι τι γινοταν καποτε με νωντα,σταμουλη κτλ?Βάλτωσε το θρεντ...![]()
Ιάσονος 10 Αντριάνα: Ξεπέτα κατά σύστημα. Μακριά από αυτόν το ναό της ξεπέτας.
τυπε θυμασαι τι γινοταν καποτε με νωντα,σταμουλη κτλ?
2 φορές που την έχω πάρει τελευταία...γαμήθηκε σαν το σκυλί...ούτε που της πέρασε από το μυαλό,να με ξεπετάξει...
Με εσένα,τι έγινε...για γράψε 2 λόγια...
Εσύ Μπίλη κάνεις τρελά γαμήσια ακόμα και με την Μάγια/Μπάρμπαρα!
Ο μέσος μπουρδελιάρης καλό είναι να γνωρίζει ότι οι άνθρωποι που άνοιξαν τον καινούριο οίκο Ιάσωνος 10 θέλουν να βγάλουν τα λεφτά της επένδυσης τους με το σύστημα της ξεπέτας. Χειρότερα απ' το μέσο όρο του Μεταξουργείο. Νομίζω ότι αρκούν αυτά που έγραψα, δεν είμαι κάνα παιδαρέλι να μην ξέρω τι γίνεται. Το ίδιο και όσοι διαβάζουν.
κι εγω εχω αρχισει να βαριεμαι τυπε, ο πιρφοροαντμιν καταφερε να διωξει η να ξενερωσει τα καλυτερα μελη και οι μονοι που γραφουν ειναι ειτε τσατσοι κομματων ή προμοτορες ή τραβελοφιλοι και δροσεροι, δεν εχει πλεον κανενα νοημα η συμμετοχη εδω....θα προτεινω στη νωντοσια την πληρη και ολοκληροτικη αποχωρηση ολων των νωντοτυπων :-τυπε θυμασαι τι γινοταν καποτε με νωντα,σταμουλη κτλ?