memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
nai...kai kala..... ;)και καλα τον ρωτησε για Taftaar...![]()
nai...kai kala..... ;)και καλα τον ρωτησε για Taftaar...![]()
μακαρι ρε μαν να χαμε κ μεις Μεταξι σε μικρογραφια εδω περα...με ενα 10 αρικακι να γαμαμε αβερτα.ναι ρε με τους ξεφτιλες....μαζι σου
εδω τυπε και που εχουμε η νεολαια πιρφοριζει στο γκαζι αντι να γαμαει στα μπουρδελακια με 10 ευρωμακαρι ρε μαν να χαμε κ μεις Μεταξι σε μικρογραφια εδω περα...με ενα 10 αρικακι να γαμαμε αβερτα.
Γαμω την βλαχια μου, γαμω....
μακαρι ρε μαν να χαμε κ μεις Μεταξι σε μικρογραφια εδω περα...με ενα 10 αρικακι να γαμαμε αβερτα.
Γαμω την βλαχια μου, γαμω....
ναι το χω δει το βιντεο..η νεολαια ειναι αποπροσανατολισμενη μαν.....κλαρινικι,φρεντο κ ξυρισμα στηθους κ νομιζουν οτι εχουν πιασει το νοημα της ζωης,,,,τα αρχιδια τους εχουν παρει ομως...ξεροσταλιαζουν πισω απο την μπαζολα Ελλεινιδα,ενω θα μπορουσαν καθε μερα να χωνουν το κρεατινο τους ραβδι τιμια κ με αξιοπρεπεια σε μια πληθωρα μουνιων ζεστων κ φιλοξενων.....εδω τυπε και που εχουμε η νεολαια πιρφοριζει στο γκαζι αντι να γαμαει στα μπουρδελακια με 10 ευρωτο γεγονος το καυτηριασε ο μεγιστος δημητρακης στο τελευταιο του βιντεο
![]()
![]()
nai...kai kala..... ;)
γαμησετα..........Μαν γαμησα με ενα δεκαρικακι 10€ σημερα ένα μουνι,πολύ καυλα
εχω γραψει κριτικη
αυτο ουτε με 50€ δεν το παίρνετε εκει κατω.... :S
γαμησετα..........
περιμενω να διαβασω μπιλυ13.θα ξεροχυσεις...δεν εχει ανεβει η κριτικη γιατι ο αντι...εχει παει να δει τον γαυρο....![]()
περιμενω να διαβασω μπιλυ13.![]()
ναι ε?δεν εχω τηλεοραση εδω ρε μαν...αργει το ματς μαν,τωρα ξεκιναει....![]()
ναι ε?δεν εχω τηλεοραση εδω ρε μαν...
καλα αυριο τοτες
παντως γλυφοκωλι δεν επεσε...μονο γλυφομουνι - πολυ - ....![]()
![]()
![]()
![]()
κ μονο με 10 ευρω... ;)
εδω τυπε και που εχουμε η νεολαια πιρφοριζει στο γκαζι αντι να γαμαει στα μπουρδελακια με 10 ευρωτο γεγονος το καυτηριασε ο μεγιστος δημητρακης στο τελευταιο του βιντεο
![]()
![]()
κανονικα δεν έκανε 69,αλλα την καταφερα τελικα
ο επιμένων νικα...![]()
στα μουτρα σου τραβελοφιλε![]()
![]()
![]()