Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Θα ηθελα να αναφερω επειδη ειμαι στενος απο πισω και εχω προβλημα με καποιες αιμοπραιδες πισω στον πρωκτο. Οπως εχω αναφερει αυτο το στραπον το εχουν στο στουντιο Αριστοτελους 5 και με εχουν τρελανει τα κοριτσια εκει στο γαμησι ειδικα η φιλη μου η Μπελλα

Την επομενη φορα θα ενημερωσω 2 ημερες νωριτερα εκτος βεβαια απο την Παολα που θα ερθει με τις πανυψηλες μποτες της να ερθουν και αλλα τα κοριτσια η Κελλυ και η φιλη μου η Τζουλι με ψηλες μποτες. Αυτη φορα δεν θα με πατανε 2 γυναικιες μποτες αλλα 6 γυναικιες μποτες στο κεφαλι. Οσο το σκεφτομαι καυλωνω και με τρελαινει να νιωσω επιτελους σκουπιδι η χαλι.

Για την επισκεψη πληρωσα 120 ευρω για 1 ωρα. Κανονικα 60 ευρω θα πρεπει να τους εδινα συμφωνα με τις υπηρεσιες που απολαυσα.

τι να πρωτοκραξεις σε αυτο

ω ρε παναγια μου

:S :S :S :S :S :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Θα ηθελα να αναφερω επειδη ειμαι στενος απο πισω και εχω προβλημα με καποιες αιμοπραιδες πισω στον πρωκτο. Οπως εχω αναφερει αυτο το στραπον το εχουν στο στουντιο Αριστοτελους 5 και με εχουν τρελανει τα κοριτσια εκει στο γαμησι ειδικα η φιλη μου η Μπελλα

Την επομενη φορα θα ενημερωσω 2 ημερες νωριτερα εκτος βεβαια απο την Παολα που θα ερθει με τις πανυψηλες μποτες της να ερθουν και αλλα τα κοριτσια η Κελλυ και η φιλη μου η Τζουλι με ψηλες μποτες. Αυτη φορα δεν θα με πατανε 2 γυναικιες μποτες αλλα 6 γυναικιες μποτες στο κεφαλι. Οσο το σκεφτομαι καυλωνω και με τρελαινει να νιωσω επιτελους σκουπιδι η χαλι.

Για την επισκεψη πληρωσα 120 ευρω για 1 ωρα. Κανονικα 60 ευρω θα πρεπει να τους εδινα συμφωνα με τις υπηρεσιες που απολαυσα.

τι να πρωτοκραξεις σε αυτο

ω ρε παναγια μου

:S :S :S :S :S :S
γιατι ρε Κωστακη?ο τυπος ειναι μερακλης! :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε καλα τα λεει το παλουκαρι....πληρωνει το κατιτις παραπανω και θελει ολα τα κομφορτ για την κωλοτρυπιδα του....δεν μπορει να πηγαινει εκει και να φευγει ξεκωλιασμενος καθε φορα.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φτανει ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τυπε καλα τα λεει το παλουκαρι....πληρωνει το κατιτις παραπανω και θελει ολα τα κομφορτ για την κωλοτρυπιδα του....δεν μπορει να πηγαινει εκει και να φευγει ξεκωλιασμενος καθε φορα.......

Κανονικά πρέπει να κάνει παράπονα...έτσι είναι... :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
...περιμένω την γνώμη του @memos@n... :rockon:
ο μεμοσαν ειναι ο strapon expertie....η γνωμη του βαραινει οσο και να πεις...αυτος ξερει τα τεχνικα χαρακτηριστικα και τις προδιαγραφες και τις σωστες οργανοληπτικες ιδιοτητες ενος καλου στραπον για μια στενη κωλοτρυπιδα με αιμοροιδες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
στην τελικα να παρει iso το κωλομαγαζο αν θελει να ειναι τοπ στο αυταρχικο.....iso απο στενους για στενους,οχι για κωλους σαν του λιλα και του ιπποτη

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
στην τελικα να παρει iso το κωλομαγαζο αν θελει να ειναι τοπ στο αυταρχικο.....iso απο στενους για στενους,οχι για κωλους σαν του λιλα και του ιπποτη
ο ιπποτης δεν εδωσε πολλα δικαιωματα για το κωλοτρυπιδι του...περισσοτερο για ψωλες ελεγε κ ποσταρε....
ο Λιλας νομιζω ειναι αξεπεραστος κ εκτος συναγωνισμου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom