Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ο μεμοσαν ειναι ο strapon expertie....η γνωμη του βαραινει οσο και να πεις...αυτος ξερει τα τεχνικα χαρακτηριστικα και τις προδιαγραφες και τις σωστες οργανοληπτικες ιδιοτητες ενος καλου στραπον για μια στενη κωλοτρυπιδα με αιμοροιδες

Αν τα διαβάσει αυτά,θα σε βρίσει... :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αν τα διαβάσει αυτά,θα σε βρίσει... :)
γελαει ο κοσμος με αυτα που γραφει  γλιτσας τυπε.... :jerking:

νομιζει πως επειδη εκεινος εφαγε ασαλιωτο νταμπλ φιστινγκ απο το κελλακι και επεζησε. οτι και ο τυπος night7080 θα εχει τοσο ανοιγμενη και εκπαιδευμενη σουφρα σαν τον γλιτσα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γελαει ο κοσμος με αυτα που γραφει  γλιτσας τυπε.... :jerking:

νομιζει πως επειδη εκεινος εφαγε ασαλιωτο νταμπλ φιστινγκ απο το κελλακι και επεζησε. οτι και ο τυπος night7080 θα εχει τοσο ανοιγμενη και εκπαιδευμενη σουφρα σαν τον γλιτσα
φιλε η κελυ σε ειπε μεμουλα,δεν ξερω βρειτε τα....

τον δε μπιλυ13 ουτε καν τον ανεφερε :think:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

το νωντοκελλακι δεν λεει μαλακιες  ;) απο το μυαλο σου τα βγαζεις επειδη δε μπορεις να αντιμετωπισεις το ξεσκεπασμα που σου εκανα για το προγραμμα που σου εκανε το νωντοκελακι που ηταν και ονειρο που εγινε πραγματικοτητα....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

τυπε το ιδιο το κελλακυ μου εκανε αιτημα φιλιας στο φατσοβιβλιο... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
μαθε μπαλιτσα... :-* :-* :-*

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
το νωντοκελλακι δεν λεει μαλακιες  ;) απο το μυαλο σου τα βγαζεις επειδη δε μπορεις να αντιμετωπισεις το ξεσκεπασμα που σου εκανα για το προγραμμα που σου εκανε το νωντοκελακι που ηταν και ονειρο που εγινε πραγματικοτητα....
εγινε πρωκτο-ραφη τυπε μετα?  :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εξαφανιστηκε ο γλ μαν
:grin: :grin: :grin:

δεν εχει τι να πει τωρα... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
εχει βοηξει η πιατσα για το νταπλ φιστιγκ....εχω δεχθει κατα καιρους π.μ εαν αληθευει το προγραμμα που ελαβε ο gl απο νωντο-Κελλυ...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
ρε τι εγινε με βατραχο και το θρεντ του...γιατι το κλειδωσανε τα φασισταρια?...χουντα εχουμε?

ο σλαβι παλι τη παπια κανει????

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε τι εγινε με βατραχο και το θρεντ του...γιατι το κλειδωσανε τα φασισταρια?...χουντα εχουμε?

ο σλαβι παλι τη παπια κανει????
ο σλαβι προσεχει μη του καουν τα κουλουρακια με κανελλα και σοκολατα που μαγειρεψε  :jerking: :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.395
Πόντοι
25.467

Το "νωντοκελλάκι" το έδωσε στεγνά ο κ. Βοδιμόρτης αποκαλύπτωντας ότι συνεργαζεται μαζί του στις δολοπλοκίες του. Τελικά μου φαίνεται πως σας δουλεύει όλους και το παίζει σε διπλό ταμπλό.

Όχι.

Απλώς θυμάμαι τοτε που ορκιζόσαστε ότι δεν γνωρίζατε την Κέλυ το "αριστούργημα", και πως τα γυρίσατε όταν έβγαλα στη φόρα την ανάρτηση με τη συνομιλία σας.  :)

Δεν κραταω στο μνημονικο μου πράγματα που έχουν συμβει μεσα σε ενα φορουμ γιατι έχω πλουσια ζωη εκτος αυτού. Με το "μερακληδικα" γουστα δεν καταλαβαινω τι εννοεις , οπως επισης δεν καταλαβαινω πως δεν πηρες χαμπαρι οτι σε εκεινη την διένεξη σε δουλευαμε και οι 2. Η τυπισσα επειδη με ειχε συμπαθησει έκανε οτι της έλεγα. Βασικα της ελεγα να σου πει κάποια πραγματα απο το πμ και απλα στα ελεγε. Δεν ηταν δυσκολο.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το "νωντοκελλάκι" το έδωσε στεγνά ο κ. Βοδιμόρτης αποκαλύπτωντας ότι συνεργαζεται μαζί του στις δολοπλοκίες του. Τελικά μου φαίνεται πως σας δουλεύει όλους και το παίζει σε διπλό ταμπλό.
πες μας και οτι πιστεψες τον μπολντη  :jerking: :jerking:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Το Κελλάκυ...?  :cheesy:
Λες μύστη μου...?  :o

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656

και σένα μωρή τσατσούλα άγιος άνθρωπος τι σε νοιάζει η προσωπική ζωή του μπόλτη και του κελακίου και τον ρωτούσες?  :2on1: :2on1: :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom