dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ψωλες.τυπε οι καλαμαριωτισσες κ πανοραμιτισες ειναι hard target group :S :S :S :S
τις εχω ζησει.
ψωλες.τυπε οι καλαμαριωτισσες κ πανοραμιτισες ειναι hard target group :S :S :S :S
τυπε ειχε προγραμμαΝωρίς δεν είναι τύπε? θυμήθηκα τον αχαχουχας τώρα που κοιμόταν στις 21:30 και ξύπναγε στις 05:30 και απάνταγε στα χθεσινά ποστς!
Λες να είχε κότες για να κοιμάτε νωρίς και κόκορα να τον ξυπνάει από το χάραμα?νυσταξα ρε μαν...ο αχαχου κοιμοτανε με τις κοτες ρε μαν.
ψωλες.
τις εχω ζησει.
ακουστηκε καπως γκει αλλα για τον ντιμιτς εγγυωμαι εγω,ειναι στρειτ 100 τα εκατο
φιλε σε πειραζει να γλειφομουνιασω την ροζυ;Επεσε μανούρα το απόγευμα και την εχασα? Θα μου πει κανενας?
ακουστηκε καπως γκει αλλα για τον ντιμιτς εγγυωμαι εγω,ειναι στρειτ 100 τα εκατο
Λες να είχε κότες για να κοιμάτε νωρίς και κόκορα να τον ξυπνάει από το χάραμα?
o Μητσος λογικα θα ειχε κ μπαξε...μπορει κ μποστανι.Λες να είχε κότες για να κοιμάτε νωρίς και κόκορα να τον ξυπνάει από το χάραμα?
o Μητσος λογικα θα ειχε κ μπαξε...μπορει κ μποστανι.![]()
Σίγουρα θα είχε χώρο όπου θα αποθήκευε μεγάλες ποσότητες από τρόφιμα για μια ώρα ανάγκης. Λάδι, αλεύρι, όσπρια κλπ. Ποσότητες που δεν δικαιολογούν προσωπική χρήση.![]()
Αν είναι να πηγαίνουμε να γράφουμε τις ενημερώσεις για τα μπουρδέλα στο θρεντ για τον Έμπολα.ΕΛΕΟΣ.
ποιος τυπε?Σε λίγο θα σας βάλει να του χορεύετε τσιφτετέλι.
λιγα τα ψωμια του,αν παρεκτραπει βαρα αναφορα και φευγειΣε λίγο θα σας βάλει να του χορεύετε τσιφτετέλι.