kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
δεν ασχολουμαι με το ατομο μαν αν και λογικα θα ειναι ψυχοπαθης νεοναζι
τζιελ εσυ πολιτικα που τοποθετεισαι?δεξιος η κεντρωος?
δεν ασχολουμαι με το ατομο μαν αν και λογικα θα ειναι ψυχοπαθης νεοναζι
σου κλασα το δεξιζητά μου συγνώμη, είπες το νικ μου αρχιδι![]()
εγω τοποθετουμαι πισω απο τους ναζιστες για να τους εχω στα τεσσερατζιελ εσυ πολιτικα που τοποθετεισαι?δεξιος η κεντρωος?
εγω τοποθετουμαι πισω απο τους ναζιστες για να τους εχω στα τεσσερα
εκτος απο βλακας εισαι και αμορφωτος.....διαβασε κανα βιβλιο ρε φιλε να μαθεις λιγο ορθογραφιαδεν σημαιτεχω σε σπασιματα νικ![]()
ψεματα ειπα,πιπα κωλο τον πηγαινωΟύτε εγώ.
Τέλος πάντων... Όλοι γνωρίζουμε πως έχει διαχωρίσει την θέση του, και πώς δεν έχει καμία σχέση με τις εξαϋλώσεις των νικ σας. Αυτά έχουν διευκρινιστεί. Υπάρχει όμως και κάτι το οποίο παραμένει αδιευκρίνιστο. Κάποια στιγμή έγραψε, ότι είναι φανερό ότι δεν σας θέλουν στον παρόντα. Απεφυγε όμως να διευκρινησει το ποιοί και το γιατί.![]()
τον αφηνω λιγο,τον ξεφτιλιζω δημοσια,τον χυνω στα μουτρα και μετα κικ μπαν ξανα
δεν σημαιτεχω σε σπασιματα νικ![]()
τυπε η κακια και το μισος ειναι η πληρωμενη απαντηση στην πουτανα κοινωνια μαςπρος τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος τεκνα μου μια κακια θα αφησουμε πισω μαζι με τα κοκκαλακια μας![]()
τυπε κατι τετοιες ωρες καταριεμαι την αμορφωσια μου που με καθιστουν ανικανο να αντιληφθω τετοιες εξεζητημενες κοινωνιολογικες προσεγγισεις ;)τυπε η κακια και το μισος ειναι η πληρωμενη απαντηση στην πουτανα κοινωνια μας
γεμιστε μισος την ψυχη σας για αυτους που σας καταντησαν οπως σας καταντησαν και μην δειχνετε ελεος σε κανεναν πουστη....το πρωι πετυχα εναν βουλευτη εξω σε καφετερια πχ πριν παω στην δουλεια και τον προπηλακισα ασχημα.....τυπε κατι τετοιες ωρες καταριεμαι την αμορφωσια μου που με καθιστουν ανικανο να αντιληφθω τετοιες εξεζητημενες κοινωνιολογικες προσεγγισεις ;)
ηθελε να κερασει καφε ο αθλιος......ολοι οι τεμπεληδες πινουν καφεδες ολη μερα και ψωλαρουν
επρεπε να του πεις να γραφτει στο μπου μανηθελε να κερασει καφε ο αθλιος......ολοι οι τεμπεληδες πινουν καφεδες ολη μερα και ψωλαρουν
εμεις εδω δουλευουμε μαν.....τρεις δουλειες κανουμε παραλληλαεπρεπε να του πεις να γραφτει στο μπου μαν![]()
του ειπα εισαι καριολης και συ και ολη σου η φαρατι μπινελικι του εριξες?![]()
τον μπαιζεις,πληκτρολογεις κι αρμεγεις ταυτοχρονα?εμεις εδω δουλευουμε μαν.....τρεις δουλειες κανουμε παραλληλα