ο μπιλυ ξερει πιο πιπερατα απο μενα,αλλα αν αποφασισει να τα πει καποια στιγμη ,παιζει να πεσει ο σερβερ.![]()
Άστα να παν στο "διάλο"...όσοι ξέρουν-ξέρουν...
ο μπιλυ ξερει πιο πιπερατα απο μενα,αλλα αν αποφασισει να τα πει καποια στιγμη ,παιζει να πεσει ο σερβερ.![]()
τυπε αυτο ειναι ειδηση σοκ
ειναι σαν να λες οτι ο αλεξ δεν ειναι δικηγορος
και ο λακης οδοντιατρος
:S
εσυ ρε αρχιδι εχεις στοιχεια για αυτο που ειπες μολις;ο τζιελ ο τσομπάνης τον δίνει
Άστα να παν στο "διάλο"...όσοι ξέρουν-ξέρουν...![]()
Τα περισσότερα είναι από τον Σταμ.Δίψαγε για καθοδήγηση αυτό το παιδί. Χαμένος κόπος. Στο τέλος επηρεάστηκε από λάθος άτομα.
θα τον κυνηγανε στις πιατσες μετα...Sorry man...θα γίνει διπλωματικό επεισόδιο...![]()
δεν υπαρχει κανενας εκτορας μαν στο σαιτ....μια κυπρια η ροχαλα εκανε αντρικο κλωνο και τρολλαρει-ψωλαρει
τυπε αυτο ειναι ειδηση σοκ
ειναι σαν να λες οτι ο αλεξ δεν ειναι δικηγορος
και ο λακης οδοντιατρος
:S
τυπε γραψε και εσυ κανα βιβλιο οπως ο ιπποτηςΆστα να παν στο "διάλο"...όσοι ξέρουν-ξέρουν...![]()
πεφτει πολυ κοτσομπολιο με τα π.μ.
μερικα δεν λεγονται στα θρεντ γιατι αφορουν κ προσωπικα δεδομενα κτλ... ;)
Είναι εκπαιδευμένος.![]()
δικιο εχεις,αλλα εχω μια κακη συνηθεια να καθαριζω συχνα το inbox.Εσυ εκανες μαλακια μαν που δεν κρατησες το κλαψομουνιασμα του μπολντυ και το σιχτιρισμα του στπν λοπεζ. Κατι τετοια δεν τα σβηνεις ειναι για αρχειο ξεφτιλας
Τύπε έσβησα 1500 πμ και ήδη έχω 188 πάλι,ενώ σβήνω κάθε μέρα... :S
στο είχα πει όμως...ήταν δύσκολες εποχές για "βιαστες"... ;)έλα billy13....![]()
![]()
![]()
![]()
που με έδωσες στο μπος και το βιαστής έγινε εραστής![]()
Είναι εκπαιδευμένος.![]()
έτσι είναι, προσυπογράφω![]()
τυπε γραψε και εσυ κανα βιβλιο οπως ο ιπποτης![]()
πεφτει πολυ κοτσομπολιο με τα π.μ.καλά ρε κουφάλες όλοι με τα πμ είστε σηνέχεια ?
μόνο εγώ είμαι καθαρός και με απόλυτη διαφάνεια ?![]()