brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.078
- Πόντοι
- 2.606
μην μου μιλάς βρώμικα μωρή μυρτω κοντοβαεσυ ρε αρχιδι εχεις στοιχεια για αυτο που ειπες μολις;
μην μου μιλάς βρώμικα μωρή μυρτω κοντοβαεσυ ρε αρχιδι εχεις στοιχεια για αυτο που ειπες μολις;
τυπε το πιο εμπιστο ατομο στο σαιτ ειναι ο παπαζοληςπεφτει πολυ κοτσομπολιο με τα π.μ.
μερικα δεν λεγονται στα θρεντ γιατι αφορουν κ προσωπικα δεδομενα κτλ... ;)
καλά ρε κουφάλες όλοι με τα πμ είστε σηνέχεια ?
μόνο εγώ είμαι καθαρός και με απόλυτη διαφάνεια ?![]()
τυπε το πιο εμπιστο ατομο στο σαιτ ειναι ο παπαζολης
αν μαθει κατι δεν το λεει σε κανεναν![]()
οτι ειπα μεχρι τωρα ειναι αληθεια. ;)Καθίστε ρε παιδιά γιατί πήρατε φόρα... Αν αληθεύουν αυτά που λέτε σημαίνει ότι στο σάιτ μπαίνουν σοβαρά ψυχικά διαταραγμένα άτομα. Για ποιό λόγο να λένε ψέματα; τι κρύβουν; :S
εμενα παρακολουθουν ρε βλακα....γκαγκα εισαι δεν καταλαβαινεις;![]()
![]()
αναγκαστικα σβηνεις π.μ γιατι αν γεμισει δεν μπορεις να δεχτεις καινουργια..καπως ετσι την πατησα κ γω κ δεν κρατησα αυτα που επρεπε κ τα σβησα ολα.... :oτύπε θα είχα κόψει φλέβα....
αν και ποιο παλιά (όταν e;ixa προτωπ;arei το pc) δεν βαριόμουνα μιλούσα και εγώ πολύ με face και mails![]()
Εμένα μου στέλναν πμ ότι είμαι κάποιος Σκούμπυ.
Πιστεύω ότι αυτοί που συχνάζουν σε στούντιο εκτίθονται γιατί τους κουτσομπολεύουν οι πουτάνες. (πχ. σφυροκόπημα στα τέσσερα γλίτσα από νωντοκέλυ)
εμενα παρακολουθουν ρε βλακα....γκαγκα εισαι δεν καταλαβαινεις;μην μου μιλάς βρώμικα μωρή μυρτω κοντοβαόπου γράφει κι εισαι εσυ εκείνη την ωρα κατευθείαν τον σφραγίζουν τυχαίο? μπορει ....
εμενα παρακολουθουν ρε βλακα....γκαγκα εισαι δεν καταλαβαινεις;![]()
![]()
αμα φας μπαν εσυ παντως δεν θα ναι συμπτωσηΈχει δίκιο ο κ. Μπράμπος. Πολλές οι "συμπτώσεις", Μεσιέ...![]()
ζητα μου συγνώμη, είπες το νικ μου αρχιδιδεν ασχολουμαι με το ατομο μαν αν και λογικα θα ειναι ψυχοπαθης νεοναζι
αμα φας μπαν εσυ παντως δεν θα ναι συμπτωση
καλα κρασια μανΜόλις σας έκανα αναφορά για απειλή και προσπάθεια εκφοβισμού.![]()
καλα κρασια μαν
δεν ασχολουμαι με το ατομο μαν αν και λογικα θα ειναι ψυχοπαθης νεοναζικαλα εγω για πλακα στο είπα πιο πολυ να σε πείραξω αλλα ναι το χω παρατηρήσει αυτο οτι εχει συμβεί Αυτο που έγραψα