nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
η Βαλερυ με εστελνε π.μ να την συναντησω Αθηνα οταν κατεβω.
πριν κανα 2 χρονια αυτα.
Φοιτήτρια ήταν;
η Βαλερυ με εστελνε π.μ να την συναντησω Αθηνα οταν κατεβω.
πριν κανα 2 χρονια αυτα.
δεν ξερω,δεν θυμαμαι να μου ειχε πει ιδιοτητα.Φοιτήτρια ήταν;
εδώ είναι που έχασε το μέτρο δεν το λες αυτό ;)
που ξερω,καπου τα λεγαμε σε καποιο θρεντ κ με εστειλε στα καπακια π,μ να με ρωτησει απο που ειμαι κτλ...Πως και σε έβαλε στο μάτι η Βάλερυ;
ποια Μαριαννα ρε?η μαριάννα η γιατρός ήταν![]()
που ξερω,καπου τα λεγαμε σε καποιο θρεντ κ με εστειλε στα καπακια π,μ να με ρωτησει απο που ειμαι κτλ...![]()
αντε να παρει κ αυτη ποδι.Τώρα μόνο η Έριναλ έχει μείνει ταχτικό μέλος.
ουτε που την θυμαμαι μαν...την μονη Μαριαννα που θυμαμαι ειναι εκει με τα αυτια τα πεταχτα που το παιζει φωτογραφος κ μοντελο κ λιγο απο ολα με τζατζικιη μαριάννα2004 μαν η γιατρός![]()
μνμ απο μπολντη πριν κανα 2 χρονια οτι τον εχει σπασει ψυχολογικα ο λοπεζ στα θρεντ κ δεν μπορει να τον αντιμετωπισει λεκτικα...τον εβριζε κιολας τον Λοπεζ...
σημερα υποτιθεται ειναι φιλαρακια κ ευαγγελιζουν τον Μπολντισμο.
Δυστηχως εχω διαγραψει τα π.μ.![]()
εσυ τα ξερεις ,στα εχω πει προ πολλου,.,,μακαρι να ειχα τα π.μ θα επεφτε ξεβρακωμα στο βυσμα του Λιμενικου.
αντε να παρει κ αυτη ποδι.![]()
Φέτος θα διώξω τον Έκτορα. Να πάει στο κοσμοπόλιταν να ανταλλάσει συμβουλές για ενυδατικές κρέμες.Εδώ είναι αντρικό σάιτ.
Βλέπω μια ψύχρα αναμεσά σας.Ας πρόσεχε τύπε...![]()
Το ξέρετε ότι εγώ έφερα την πρώτη φουρνιά γυναικών στο φόρουμ; Την τουρκόσπορη μουνίτσα και την κύπρια γουάιτρόουζ;![]()
μνμ απο μπολντη πριν κανα 2 χρονια οτι τον εχει σπασει ψυχολογικα ο λοπεζ στα θρεντ κ δεν μπορει να τον αντιμετωπισει λεκτικα...τον εβριζε κιολας τον Λοπεζ...
σημερα υποτιθεται ειναι φιλαρακια κ ευαγγελιζουν τον Μπολντισμο.
Δυστηχως εχω διαγραψει τα π.μ.![]()