Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μάγκες λυπάμαι που περιέπεσε σε μερική αχρησία αυτό το τιμημένο θρεντ το άλλο είναι τάση που θα περάσει αλλά πηγαίνει γαμιώντας δεν ξέρω από την μία μου θυμίζει τα μάβερικ τα μικρά γελάδια που αποκόπτονταν από το κοπάδι τους και περιπλανιόντουσαν μόνα τους στην δύση από την άλλη τις μαύρες τρύπες στο διάστημα ένα πολύ μικρό και ασήμαντο σημείο που μπορεί να φέρει τον όλεθρο θέλω να συντρίψω αυτό το σάιτ γιατί είναι υποκριτικό και τέρμα μπουρδέλο κάνει λάθος ο άντμιν που με κρατάει θα του κλείσω το σπίτι επειδή μπορώ και για να κάνω χάζι τα ερείπια εκτός αν αναλάβει ο χαστούρας οπότε θα συνεχίσουμε παρέα ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
μάγκες λυπάμαι που περιέπεσε σε μερική αχρησία αυτό το τιμημένο θρεντ το άλλο είναι τάση που θα περάσει αλλά πηγαίνει γαμιώντας δεν ξέρω από την μία μου θυμίζει τα μάβερικ τα μικρά γελάδια που αποκόπτονταν από το κοπάδι τους και περιπλανιόντουσαν μόνα τους στην δύση από την άλλη τις μαύρες τρύπες στο διάστημα ένα πολύ μικρό και ασήμαντο σημείο που μπορεί να φέρει τον όλεθρο θέλω να συντρίψω αυτό το σάιτ γιατί είναι υποκριτικό και τέρμα μπουρδέλο κάνει λάθος ο άντμιν που με κρατάει θα του κλείσω το σπίτι επειδή μπορώ και για να κάνω χάζι τα ερείπια εκτός αν αναλάβει ο χαστούρας οπότε θα συνεχίσουμε παρέα ;)

Η υπερβολική τριβή με τις διδες Νικολέτα και Συλβίνκα σας έχει σκοτίσει το νου. Οι αναρτήσεις σας έχουν αρχίσει να έχουν περιεχόμενο και ύφος που ομοιάζει σε κατάθεση ψυχής.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.285
Πόντοι
5.006
τι ψυχασθενεις ειστε ρε σεις???? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
εχετε δημιουργησει ολοκληρη ζωη online....τερμα καμενοι,δεν σωζεστε με τιποτα...
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η υπερβολική τριβή με τις διδες Νικολέτα και Συλβίνκα σας έχει σκοτίσει το νου. Οι αναρτήσεις σας έχουν αρχίσει να έχουν περιεχόμενο και ύφος που ομοιάζει σε κατάθεση ψυχής.

σκέψεις καταθέτω όχι ψυχή :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
+1
δεν αξιζει ο βατραχος δικο του θρεντ.

Από τη στιγμή που έγινε παρτάκιας συμφωνώ. >:(

κάνει λάθος ο άντμιν που με κρατάει θα του κλείσω το σπίτι επειδή μπορώ και για να κάνω χάζι τα ερείπια εκτός αν αναλάβει ο χαστούρας οπότε θα συνεχίσουμε παρέα ;)

Τίποτα δε θα κάνεις γιατί είσαι παρτάκιας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
images

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
ρε παιδια να κανω φιλους καποια μελη στο σαιτ αλλα μου λεει ειναι ηδη φιλοι
χωρις να ειναι :huh:
whats this?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Από τη στιγμή που έγινε παρτάκιας συμφωνώ. >:(

Τίποτα δε θα κάνεις γιατί είσαι παρτάκιας.

μόνο μέραρχο στηρίζω εγώ γιατί είναι στρατηγός και εγώ απλός φαντάρος κανέναν άλλον ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καλώς. Προσέξτε πάντως γιατί βρίσκεστε στο μεταίχμιο.

όταν πήγαινα λύκειο είχαν κάνει την εμφάνισή τους στα θεωρητικά μαθήματα οι εκδόσεις μεταίχμιο και έκαναν τον παττάκη να μοιάζει παρωχημένος αισθάνθηκα πολύ όμορφα που θα περνούσε στα αζήτητα αυτό το απολίθωμα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom