gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
kosnikισμος η μονη αληθινη θρησκεια στο μπου να τα λεμε αυτα,μην τα ξεχναμεμόνο μέραρχο στηρίζω εγώ γιατί είναι στρατηγός και εγώ απλός φαντάρος κανέναν άλλον ;)
kosnikισμος η μονη αληθινη θρησκεια στο μπου να τα λεμε αυτα,μην τα ξεχναμεμόνο μέραρχο στηρίζω εγώ γιατί είναι στρατηγός και εγώ απλός φαντάρος κανέναν άλλον ;)
να ξερεις οτι τρως αυγο ποιοτητας.μη γελας τις ταιζω καλαμποκακι δικης μ παραγωγης κ κανουνε πολυ ωραια φρεσκα αυγα,οχι σαν τα σαπια του Καρφουρ![]()
![]()
![]()
μη γελας τις ταιζω καλαμποκακι δικης μ παραγωγης κ κανουνε πολυ ωραια φρεσκα αυγα,οχι σαν τα σαπια του Καρφουρ![]()
![]()
![]()
σκέψεις καταθέτω όχι ψυχή![]()
παντου περισσευεις κ παντου ξεψυχας βατραχε.
Εντελώς σουρεαλιστική απάντηση.
Εύγε.
Μετά την επισήμανσή μου έχετε αρχίσει ηδη να συνέρχεστε.
δεν μας νοιαζουν τα γουστα σου,δεν δινουμε δεκαρα
οι στιχοι πανε για σενα.για σενα μαλλον γραφτηκαν.
ποιητές εκ του προχείρου ;)
μονο Νωντας.kosnikισμος η μονη αληθινη θρησκεια στο μπου να τα λεμε αυτα,μην τα ξεχναμε
γραψε εσυ καλυτερα εαν μπορεις.
δεν μπορεις ομως.
σαν την αλεπου κανει.αυτα που δεν φτανει.
παντου περισσευεις κ παντου ξεψυχας βατραχε.
γατος ο Πακιστανος. ;)nikolaidis![]()
ναι άλλα κάθε φορά που ερχόταν οι τρύπες στο βόλο ο αγγέλακας έφευγε με 2-3 πιπίνια παραμάσχαλα για πήλιο και ούζα![]()
![]()
![]()
;)
όταν πήγαινα λύκειο είχαν κάνει την εμφάνισή τους στα θεωρητικά μαθήματα οι εκδόσεις μεταίχμιο και έκαναν τον παττάκη να μοιάζει παρωχημένος αισθάνθηκα πολύ όμορφα που θα περνούσε στα αζήτητα αυτό το απολίθωμα![]()
και πολύ καλά έκανευπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις δεν λέω όμως γενικά χέζω την ελληνική ροκ σκηνή και την απαξιώνω είπαμε γούστα είναι αυτά
![]()