memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
παραδειγμα προς αποφυγη θα γινει..... :- μακραν το πιο απαξιωμενο νικ στο σαϊτ εβερ..... :- ονειδος!εδω μπηκε πρωτα ως γουαιλντ ροουζ τι να λεμε τωρα
παραδειγμα προς αποφυγη θα γινει..... :- μακραν το πιο απαξιωμενο νικ στο σαϊτ εβερ..... :- ονειδος!εδω μπηκε πρωτα ως γουαιλντ ροουζ τι να λεμε τωρα
ουτε τον πορνοπαππο δεν μπορει να κερδισει σε εναν διαγωνισμο μαλακιας.....δεν εχει την στοφα του νικητηπαραδειγμα προς αποφυγη θα γινει..... :- μακραν το πιο απαξιωμενο νικ στο σαϊτ εβερ..... :- ονειδος!
μεχρι και ο σταμουλης......ο σταμουλης ρε μετα το σπασιμο του δεν ξαναλογκαρεουτε τον πορνοπαππο δεν μπορει να κερδισει σε εναν διαγωνισμο μαλακιας.....δεν εχει την στοφα του νικητη
ακομα και ο παπαζολης ειναι πιο αξιοπρεπηςμεχρι και ο σταμουλης......ο σταμουλης ρε μετα το σπασιμο του δεν ξαναλογκαρετι ξεφτιλικια ζουμε Νωντα Μου στο σαϊτ
![]()
ακομα και ο παπαζολης ειναι πιο αξιοπρεπης
και λοιπον? ξαναεσπασε θες να μου πεις? ποσες φορες θα σπασει επιτελους?δεχτηκε πολλες πιεσεις απο οπαδους τους να ξαναμπει,να τα λεμε αυτα βεβαια
ελπιζω να μην ξανασπασει γιατι θα μπαινει καθε μερα σαν τον κουκο ο εκτορας την ιδια ωρα να μας λεει ακομα σπασμενος ο χασοδικης παιδια;και λοιπον? ξαναεσπασε θες να μου πεις? ποσες φορες θα σπασει επιτελους?![]()
ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη μαν ;)ελπιζω να μην ξανασπασει γιατι θα μπαινει καθε μερα σαν τον κουκο ο εκτορας την ιδια ωρα να μας λεει ακομα σπασμενος ο χασοδικης παιδια;
γραφουμε κι εδω μαν οχι μονο στο αλλοΤι έχουμε εδώ? ;)
:- ευτυχως μεχρι να ξαναφυγει ;)Επέστρεψε ο Άλεξ;
:- ευτυχως μεχρι να ξαναφυγει ;)
;)Τύπε κάποια στιγμή να γίνει Νωντότσαρκα...αλλά θέλω και Σεβαλιέ μέσα...![]()
κουβαλανε και τον νιπουλ γερο ανθρωπο βραδιατικα για σαπορτΗρθα λιγο απο δω να παρω καθαρο αερα μαγκες γιατι πολυ σαπιλα βρωμισε στο αλλο με το κινουμενο πτωμα και τη χοντρη που σερνει απο πισω
Ηρθα λιγο απο δω να παρω καθαρο αερα μαγκες γιατι πολυ σαπιλα βρωμισε στο αλλο με το κινουμενο πτωμα και τη χοντρη που σερνει απο πισω