gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μια χαρα θα περασουμε,θα κανουμε και παρτουζα με το αλιντιΚάτσε εδώ με τον γλίτσα...![]()
μια χαρα θα περασουμε,θα κανουμε και παρτουζα με το αλιντιΚάτσε εδώ με τον γλίτσα...![]()
μια χαρα θα περασουμε,θα κανουμε και παρτουζα με το αλιντι
αστα μουσια απεξω παρηγγειλες.....Εφτιαξα κοτοπουλο στα καρβουνα και τώρα το τσακίζω![]()
Τυπισα θα μας δωσεις την συνταγη?Δυσκολη πρεπει να ειναι ε?Καθησες και αναψες καρβουνα και το τσακιζεις μονη σου?Εφτιαξα κοτοπουλο στα καρβουνα και τώρα το τσακίζω![]()
Οχι ρε εγώ το έφτιαξα.Κανείς δεν έφαγε βέβαια..αστα μουσια απεξω παρηγγειλες.....
το καψες;Οχι ρε εγώ το έφτιαξα.Κανείς δεν έφαγε βέβαια..![]()
Αλλού το έκαψα και αλλου ήταν άψητο. :Sτο καψες;
Εμένα ρωτάς??Περιμένω από την κορασίδα ακόμα να μου πει ως τι εργαζόταν στην νυχτερινή Αθήνα του παρελθόντος... ;)
;)Εμένα ρωτάς??
επρεπε να προσεξεις να το καψεις παντου ομοιομορφαΑλλού το έκαψα και αλλου ήταν άψητο. :S
Ούτε από ευγενεια ρε?Οχι ρε εγώ το έφτιαξα.Κανείς δεν έφαγε βέβαια..![]()
δλδ εσυ απο ευγενεια θα καθοσουν να σε γαμησει ο ιπποτης πχ αν σε καλουσε σπιτι του;Ούτε από ευγενεια ρε?
Ούτε από ευγενεια ρε?
Αν κλεισει η πορτα πισω σου τελειωσε,εχει κλειδωσει και εχει καταπιει το κλειδι...θα μενει και σε κανενα 5ο οροφο ουτε να πιδηξεις απο το μπαλκονι δε θα μπορεις...δλδ εσυ απο ευγενεια θα καθοσουν να σε γαμησει ο ιπποτης πχ αν σε καλουσε σπιτι του;
Δεν είχα καλεσμένους,σιγά μην μαγείρευα εγώ να γινω ρόμπα.Ούτε από ευγενεια ρε?