kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν ηταν ο αλεξ αυτος
ο αλεξ εχει χοληστερινες και τετοια
με τοση ζεστη και κινηση θα ειχε μεινει στον τοπο :S
τον απαξίωσες :S
δεν ηταν ο αλεξ αυτος
ο αλεξ εχει χοληστερινες και τετοια
με τοση ζεστη και κινηση θα ειχε μεινει στον τοπο :S
Ε ότι και να ΄ταν έκανε σαν γελοίος αυτός.μπορει ομως η γκομενα να εχει περιουσια και αυτος να ειναι ενας λεχριτης βρωμιαρης ανεργος ζιγκολο που πουλαει ερωτες για να της φαει την περιουσια.....το σκεφτηκες αυτο;
Θα ξεράσω. :SΕννοείται ότι θα πηγαινα. Αλλά όχι με γκρινια.
Θα πηγαινα με ναζακι "ελα μωρεεεεεε...πηγαινε που διψαει το μωρακι σουυυυυυυ"....
οι πουτανες οι μανες φταιν για ολα.....καναν τα αγορια μαλακοκαυληδεςΕ ότι και να ΄ταν έκανε σαν γελοίος αυτός.
Ο δικός σου πώς φαινότανε?Ε ότι και να ΄ταν έκανε σαν γελοίος αυτός.
Θα ξεράσω. :S
Για πες ρε αγάπη ,πώς πρέπει να τα μεγαλώνουμε?Ποιά είναι η φράση κλειδί που πρέπει να τους λέμε απο μικρά?οι πουτανες οι μανες φταιν για ολα.....καναν τα αγορια μαλακοκαυληδες
Τί εννοείς δεν κατάλαβαΟ δικός σου πώς φαινότανε?![]()
Ε καλα, μην απολογεισαι, δεν είναι κακο να με σκέφτεσαι. Δεν εισαι η μονη εξαλλου.Είχα μπει απο το τάμπλετ στο μπου βρε ψωνάρα κι έτσι σε θυμήθηκα..
Αυτός που σε πάει παραλία και σε βάζει να βλέπεις μουντιάλ.Τί εννοείς δεν κατάλαβα![]()
μ αρεσει η νεα αυτη ατακακόψε μέσα λίγο ψωμί να ποτίσει και σέρβιρέ το στο μπος θα το έτρωγε την γνώμη σου![]()
Μεγαλες δηλωσεις μεγαλων ανδρων. Ξερναει με τα ναζακια ο άλλος. Μωρε τι μας λες. Μας επεισες.Θα ξεράσω. :S
Με την οικογένεια ήμουν παραλία ρε χαμένε ,όχι με γκόμενο.Αυτός που σε πάει παραλία και σε βάζει να βλέπεις μουντιάλ.![]()
Τωωωωωωωωωωωωωωωωωωωρα?Αυτός που σε πάει παραλία και σε βάζει να βλέπεις μουντιάλ.![]()
Άλλη ατρομητη και ασυμβιβαστη από δω.Με την οικογένεια ήμουν παραλία ρε χαμένε ,όχι με γκόμενο.
Και δεν κατάλαβα πιστεύεις οτι υπήρχε περίπτωση κάποιος να με βάλει να κάνω κάτι ,αν δεν το θέλω εγώ?
Δε με ξέρεις καθόλου.
Ναι ρε είναι πολύ τυπάτο.Ενώ το "ακούω γνώμες" είναι μάπα.μ αρεσει η νεα αυτη ατακα
ειναι σοφιστικε
μπορει να μπινελικιαζεις, κολλας κι ενα τη γνωμη σου στο τελος κι αλλαζει ολο το υφος της προτασης...πολυ καλο!!!!![]()
Τι μαγιό φορούσεςΜε την οικογένεια ήμουν παραλία ρε χαμένε ,όχι με γκόμενο.
Και δεν κατάλαβα πιστεύεις οτι υπήρχε περίπτωση κάποιος να με βάλει να κάνω κάτι ,αν δεν το θέλω εγώ?
Δε με ξέρεις καθόλου.
Ηρθε η ώρα να αποκαλυφθείς.Άλλη ατρομητη και ασυμβιβαστη από δω.
Μωρε πού σας βρήκαμε ολους....
οτι οι γυναικες θελουν πουτσα και ξυλοΓια πες ρε αγάπη ,πώς πρέπει να τα μεγαλώνουμε?Ποιά είναι η φράση κλειδί που πρέπει να τους λέμε απο μικρά?![]()