πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εσύ είσαι ΆντρΑς Παλαιάς κοπής.οτι οι γυναικες θελουν πουτσα και ξυλο
Εσύ είσαι ΆντρΑς Παλαιάς κοπής.οτι οι γυναικες θελουν πουτσα και ξυλο
Το ποιο ωραιο μου το ειχε πει μια γκομενα στο παρελθον (η ιδια που καθρεφτιζε τον κωλο της στον καθρεφτη, που λεγαμε χθες).Για πες ρε αγάπη ,πώς πρέπει να τα μεγαλώνουμε?Ποιά είναι η φράση κλειδί που πρέπει να τους λέμε απο μικρά?![]()
Αν μη τι άλλο σου έφτιαχνε το κέφι με την μαλακία της η τύπισσαΤο ποιο ωραιο μου το ειχε πει μια γκομενα στο παρελθον (η ιδια που καθρεφτιζε τον κωλο της στον καθρεφτη, που λεγαμε χθες).
"Το παιδι δεν χρειαζεται πολλα. Απλα να προσεχεις μην σου πεθανει, μην σου αρρωστησει, να το ντύνεις και να το ταιζεις καλα και να προσεχεις μην σου το πηδήξουνε. Κατά τα αλλα θα μεγαλωσει μια χαρα από μονο του".
Υπαρχουν κι άλλες ωραιες ατακες της, θα τις αναφερω εν καιρω.Αν μη τι άλλο σου έφτιαχνε το κέφι με την μαλακία της η τύπισσα![]()
Υπαρχουν κι άλλες ωραιες ατακες της, θα τις αναφερω εν καιρω.
Οι δικες σου γκομενες είναι μουγκες τύπε? Οι δικες μου μιλανε, τι να κανουμε. Κι ας μην το πιστευεις.
Και το κυριότερο τρώνε.Οι δικες σου γκομενες είναι μουγκες τύπε? Οι δικες μου μιλανε, τι να κανουμε. Κι ας μην το πιστευεις.
δεν υπαρχει περιπτωση ελλεηνιδα να αρθρωσε προταση με πανω απο δεκα λεξεις που εβαλες εσυΟι δικες σου γκομενες είναι μουγκες τύπε? Οι δικες μου μιλανε, τι να κανουμε. Κι ας μην το πιστευεις.
του gl βοσκουν![]()
δεν υπαρχει περιπτωση ελλεηνιδα να αρθρωσε προταση με πανω απο δεκα λεξεις που εβαλες εσυ
Ειναι κανεις εδω![]()
Ειναι κανεις εδω![]()
προτειμο ελληνιδες τυπε, δεν μ αρεσουν τα μουνακια του μουντιαλΌχι τύπε...έλα στις φωτό από μουνάκια στο Μουντιάλ...![]()
μαθε ορθογραφια ρε αγραμματεπροτειμο ελληνιδες τυπε, δεν μ αρεσουν τα μουνακια του μουντιαλ
![]()
προτειμο ελληνιδες τυπε, δεν μ αρεσουν τα μουνακια του μουντιαλ
![]()
Etsi μπραβο,τις βαρεθήκαμε.προτειμο ελληνιδες τυπε, δεν μ αρεσουν τα μουνακια του μουντιαλ
![]()