alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Γι αυτό είναι κατά. Κι εγω κατά είμαι.Το σέβομαι,αν και έχεις κάνει την μαλακία στο παρελθόν.![]()
Γι αυτό είναι κατά. Κι εγω κατά είμαι.Το σέβομαι,αν και έχεις κάνει την μαλακία στο παρελθόν.![]()
Παιδιά έχεις?Όπως ολοι οσοι είναι ή ηταν παντρεμένοι.
Φανταζομαι όμως τη μαμα.
"Αντε παντρεψου οσο εισαι νεα ακομη, σε μερικα χρονια θα είναι αργα, μεγαλωνεις, τι θα γινεις, θα γερασεις μονη, κοιτα την ξαδερφη σου την ταδε που εμεινε μονη πώς κακοπερναει" κλπ κλπ.
Όχι. Αλλά τι σχεση εχει αυτό?Παιδιά έχεις?![]()
Γι αυτό είναι κατά. Κι εγω κατά είμαι.
Καλύτερα γιατί θα τους ζάλιζες τα παπάρια με τις συμβουλές σου.Όχι. Αλλά τι σχεση εχει αυτό?
Ναι, ναι.εσύ σκατά είσαι μην μπερδεύεσαι ;)
Κι αν ειχα κορες?Καλύτερα γιατί θα τους ζάλιζες τα παπάρια με τις συμβουλές σου.![]()
Ναι ρε δεν αντέχεται σου λέω,χείμαρρος η γυναίκα.Ο μπαμπας χαίρεται που είμαι χαρούμενη και τα βγάζω πέρα μόνη μου και της φωνάζει αλλά εκείνη δεν χαμπαριάζει.Όπως ολοι οσοι είναι ή ηταν παντρεμένοι.
Φανταζομαι όμως τη μαμα.
"Αντε παντρεψου οσο εισαι νεα ακομη, σε μερικα χρονια θα είναι αργα, μεγαλωνεις, τι θα γινεις, θα γερασεις μονη, κοιτα την ξαδερφη σου την ταδε που εμεινε μονη πώς κακοπερναει" κλπ κλπ.
Καλύτερα γιατί θα τους ζάλιζες τα παπάρια με τις συμβουλές σου.![]()
Με το βάτραχο θα είσασταν ωραία συνεταιράκια.Ναι, ναι.
Θα έτρεχες ξωπίσω τους.Κι αν ειχα κορες?
Για πές ποιόν άντρα θεωρείς εσύ άξιο.Ναι ρε δεν αντέχεται σου λέω,χείμαρρος η γυναίκα.Ο μπαμπας χαίρεται που είμαι χαρούμενη και τα βγάζω πέρα μόνη μου και της φωνάζει αλλά εκείνη δεν χαμπαριάζει.
Εντωμεταξύ κάθε φορά θα μου για καποιανής φίλης της τον γιο ο οποίος είναι άξιος,θέλει να κάνει οικογένεια κτλ
1 φορά άντε 2 το χρόνο βλεπόμαστε και γίνεται όλο αυτό πάντα.
Εχω ήδη παντρευτεί 1 φορά,δεν ξέρω αν σου διαφεύγει,δικαιούμαι να θέλω να μην το ξανακάνω.κλασικη ατακα οσων δεν μπορουν να παντρευτουν
Καρφί για τον βάτραχο.κλασικη ατακα οσων δεν μπορουν να παντρευτουν
Ουφ μεγάλη κουβέντα ανοίγεις..Για πές ποιόν άντρα θεωρείς εσύ άξιο.![]()
Καρφί για τον βάτραχο.![]()
Κι εγω καμια φορα σκέφτομαι ότι αν χωριζα δεν θα ξαναπαντρευομουν ποτέ, αλλά ηρθε η εποχή που γνωρισα καποια που με εκανε να ευχηθω να ημουν ελευθερος για να την παντρευτω.Εχω ήδη παντρευτεί 1 φορά,δεν ξέρω αν σου διαφεύγει,δικαιούμαι να θέλω να μην το ξανακάνω.
Το θεμα της γηροκομησης είναι οντως υπαρκτο παντως.εγώ φίλε δεν είμαι κατά του γάμου το αντίθετο μάλιστα
εσένα ποιός λες να σε γηροκομήσει το μπος θα τα τινάξει γρήγορα τα σκυλιά ζούνε λίγο κάτι πρέπει να κάνεις![]()
Σε βλέπω πολύ κοντά στο να χωρίσεις.Κι εγω καμια φορα σκέφτομαι ότι αν χωριζα δεν θα ξαναπαντρευομουν ποτέ, αλλά ηρθε η εποχή που γνωρισα καποια που με εκανε να ευχηθω να ημουν ελευθερος για να την παντρευτω.
Αρα μην προτρεχεις...
Ουφ μεγάλη κουβέντα ανοίγεις..
Ποιος σου είπε ρε βλάκα οτι θα προλάβω να γεράσω.εγώ φίλε δεν είμαι κατά του γάμου το αντίθετο μάλιστα
εσένα ποιός λες να σε γηροκομήσει το μπος θα τα τινάξει γρήγορα τα σκυλιά ζούνε λίγο κάτι πρέπει να κάνεις![]()
Μετα από 16 χρονια γαμου? Δεν παιζει.Σε βλέπω πολύ κοντά στο να χωρίσεις.![]()