alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε οποιος πηδαει πολλα παλούκια....Τυπε μου φαινεται οτι ερωτευτηκες η κανω λαθος/
Τύπε οποιος πηδαει πολλα παλούκια....Τυπε μου φαινεται οτι ερωτευτηκες η κανω λαθος/
Θυμηθηκα κι άλλη ατακα της ρε συ.
Την γυρνουσα σπιτι της με το αυτοκινητο χαραματα, γυρω στις 6 το πρωι. Μου λεει "πειναω, αν βρουμε κατι σταματα".
Και ξαφνικα ενώ λαγοκοιμοταν στη θεση του συνοδηγου, νιωθω ένα χερι να μου τραβαει το μανικι. Την βλεπω να χοροπηδάει στο καθισμα, να δειχνει έναν Βενετη στην ακρη του δρομου και να φωναζει "Μωρο μου! Φουρνος! Φουρνος! Φουρνος! Φουρνος!"
Ο ιππότης είναι κατάλληλος να απαντήσει σε αυτό.Τύπε οποιος πηδαει πολλα παλούκια....
Τύπε είμαι σε μια ηλικια, που το εχω παρει αποφαση να μην δηλητηριάζομαι με αοριστους φοβους. Μου φτανουν οι ορισμένοι.Ετσι για να σε τσιτώσο.
Πιατεύω οτι έχουμε γνωριστεί σε ανύποπτο χρόνο. ;)
Γαμάτη τυπισσα
Ρε συ με επιασε νευρικο γελιο και γυριζει και μου λεει κιολας "τι γελας σαν μαλακας?"
Γαμάτη τυπισσα
Πάντως η λέγαμενη θα σου επέμενε να χωρίσεις ,σωστά?Τύπε είμαι σε μια ηλικια, που το εχω παρει αποφαση να μην δηλητηριάζομαι με αοριστους φοβους. Μου φτανουν οι ορισμένοι.
fixedΡε συ με επιασε νευρικο γελιο και γυριζει και μου λεει κιολας "τι γελαςσανρε μαλακας?"
Πιατεύω οτι έχουμε γνωριστεί σε ανύποπτο χρόνο. ;)
Η λεγαμενη μου ειχε πει επι λεξη το εξης:Πάντως η λέγαμενη θα σου επέμενε να χωρίσεις ,σωστά?
Τύπου "ή χωρίζεις ή χωρίζουμε"..
Τυπε δεν πιστευω να ησουν ευγενικος χορηγος?Η λεγαμενη μου ειχε πει επι λεξη το εξης:
"Μην τυχον και χωρισεις για μενα. Την άλλη μερα θα σε διωξω. Τι να σε κανω 15 χρονια μεγαλυτερο μου? Εγω θελω να παντρευτω ένα παιδι της ηλικιας μου να μεγαλώσουμε μαζι".
Χορηγος είμαι παντα. Αυτό δεν αλλαζει σε σχεση με τον χαρακτήρα ή τις ανάγκες της κοπελας.Τυπε δεν πιστευω να ησουν ευγενικος χορηγος?
Τυπε δεν πιστευω να ησουν ευγενικος χορηγος?
Η λεγαμενη μου ειχε πει επι λεξη το εξης:
"Μην τυχον και χωρισεις για μενα. Την άλλη μερα θα σε διωξω. Τι να σε κανω 15 χρονια μεγαλυτερο μου? Εγω θελω να παντρευτω ένα παιδι της ηλικιας μου να μεγαλώσουμε μαζι".
Για τα δεδομενα και τις αντιληψεις τίνος? Τις δικες μου? Όχι.μαν ήταν χοντρή?
Χοντρό.μαν ήταν χοντρή?
Κατάλαβα ήταν χοντρή.Για τα δεδομενα και τις αντιληψεις τίνος? Τις δικες μου? Όχι.