Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ουτε τωρα καταφερα να παω χωματιανού...

Ενα εχω να πω, πηγαιντε στο φυλης84 με την πρασινη εισοδο, που ειναι στον 1ο οροφο.
Τί μωρό ηταν τουτο, πρωτη φορα συμφωνησαμε με τον βωυζολαγνο κι οι δύο, για μια γκομενα οτι ειναι μεγαλη καβλάραααααααααααα!
πρωι η απογευμα τυπε? :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εχω φάει 5 συνεχόμενες φώλες,αν παρατηρήσεις στης κριτικες μου της τελευτες 5-6 αναφέρομαι μονο σε ξεπετανες... Μιλαμε ξενερα, πεταμενα 100-120 ευρω... Και πηρα αποφαση να το σπασω στα δυο αντι για 100 ευρω το μηνα να πηγαίνω 5 πορδέλα θα πηγαίνω 2 στουντιακια ,και ειδικα εκει που ξέρω οτι θα περάσω σιγουρα καλα....

Και ετσι πειρα αποφαση,να κοψω τα μπορντελα και να αφοσιοθω σε αλλους τομεις το αγοραιου ερωτα.......

Εφαγα πολλα ψωμια στα μπουρδέλα, απο τοτε που ξεκίνησα....

Αποχωρήσανε αρκετες ομως που πηγενα συχνα,οπως μαρια φυλης80,και καποιες αλλες οι οποιες ειναι πλεον στουντιογκιρλς,
με αποτελεσμα να μην μπορω να περασω ομορφα μια φορα.....

Ετσι θα παω να κλείσω τον κυκλο μου απο εκει που ξεκίνησα.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
πρωι η απογευμα τυπε? :grin:
απογευμα καβλιαρη.
Επειδη ειναι γνωστο ξεπετατζιδικο(φυλης84-86 κτλ)παραλιγο να μην παω, αλλα με εσπρωξε ο βυζο  :zfuck: :zfuck: στην ακολασια.

Ψηλη πρασινομάτα, κολαση...
Περισοτερα αυριο στις κριτικες  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σταμ με αμαξι θα πας δικιε μου αποψε? πως θα πας τετοια ωρα κλεισανε και τα λεωφορεια...

θα ξηγηθεις ταξακι?  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Κοιτα και εγω για να μην τρωω φολες δεν πηγαινω συχνα... προπερσι το καλοκαιρι πηγαινα καθε βδομαδα και εκανα καταθεσεις...

ε πλεον... 1 φορα το μηνα... ασε μην βαρεθουμε τα μπουρδελα και μετα θελω στουντια... και δεν εχω κιολας τωρα φραγκα γαμησετα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σταμ με αμαξι θα πας δικιε μου αποψε? πως θα πας τετοια ωρα κλεισανε και τα λεωφορεια...

θα ξηγηθεις ταξακι?  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Κοιτα και εγω για να μην τρωω φολες δεν πηγαινω συχνα... προπερσι το καλοκαιρι πηγαινα καθε βδομαδα και εκανα καταθεσεις...

ε πλεον... 1 φορα το μηνα... ασε μην βαρεθουμε τα μπουρδελα και μετα θελω στουντια... και δεν εχω κιολας τωρα φραγκα γαμησετα
Θα κάνω ενα μπανακι,αλλα δεν ξερω ρε τυπε αν παω ειναι επικινδυνα τώρα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απογευμα καβλιαρη.
Επειδη ειναι γνωστο ξεπετατζιδικο(φυλης84-86 κτλ)παραλιγο να μην παω, αλλα με εσπρωξε ο βυζο  :zfuck: :zfuck: στην ακολασια.

Ψηλη πρασινομάτα, κολαση...
Περισοτερα αυριο στις κριτικες  :sunglasses:

Πολυ ξεπεταδικα τα κεντρικα εκει αξιζει να πας μονο αν εισαι απο πριν πολυ καυλωμενος και δεν εχεις βαρεσει μαλακια για 2-3 μερες αλλιως εγω δεν το ρισκαρω..... την μπαρμπορα την εχεις παρει φανταζομαι... καθεται λεει στο δωματιο 25 λεπτα με 20ευρο  :o :o :o

1. Σακιρα  2. Μπαρμπορα 3. Αντριαννα 4. Χριστινα  5. Μαυρη απο Λ. Ιωνιας 12 6. Ντενισα ειναι καποιες προτασεις για αυτη τη περιοδο....

6 χ 20 = 120 ευρω τις δοκιμασω ολες (τωρα εχω 50)  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τιμη μου λοιπον που θα μπω σε εκεινο το δωματιο της πρωτης πουτανας, υστερα απο 3 χρονια,για τελευταιο μπουρδελογαμήσι

Ομολογω πως θα με πιασει ανατριχιλα οταν μπω,,, τοτε ειταν μια ώριμη ,ψηλη ξανθια, και τωρα θα είναι αλλη....

Δεν πειράζει ομως....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα κάνω ενα μπανακι,αλλα δεν ξερω ρε τυπε αν παω ειναι επικινδυνα τώρα...

Κοιταξε.... Φυλης κεντρο... δεν ειναι επικυνδινα. Οπως ουτε και Φυλης 134 - 109 γωνια με πιπινου κτλπ....

Ουτε διδυμου ειναι τοσο επικυνδινα...

εχω κανει πολλες τσαρκες και μετα τις 12... δεν ειναι κατι το τρομερο και συ θα χεις κανει φανταζομαι

δεν ειδα κατι περιεργο αλλα σε ενα σημειο φοβομουν η αληθεια ειναι γιατι περπατουσα την αχαρνων

και ηταν αδεια... και κυκλοφορουσαν 2-3 μαυροι μονο και 1-2 ταξι και κατι αλλοι στα πεζοδρομια επιναν  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως Κεντρικα φυλης.... εκει στο δρομο μετα ξεπεταδικα... και απο το βαπορι
δεν ειναι επικυνδινα θα χει κοσμο.... τωρα μεταξουργειο κτλπ.... η Λιοσιων ισως ειναι περιεργα τα πραγματα

Λιοσιων μην πας δηλαδη...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μακρια απο μεταξι,απαπα, θα σου θρει απο κει που δεν το ξερεις.....

Ασε που μπορει να σε πάνε μπατσοι για εξακρίβωση....  :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μακρια απο μεταξι,απαπα, θα σου θρει απο κει που δεν το ξερεις.....

Ασε που μπορει να σε πάνε μπατσοι για εξακρίβωση....  :jerking: :jerking:

Εγω τους τα χω πει ρε.... τι να γαμησεις με 15 ευρω.
Εδω καμια φορα αν το βλεπεις και παει για ξεπετα και στη φυλης πρεπει να δωσεις αλλο ενα 10αρικο μεσα
στην αλλη δηλαδη συνολο 20 + 10 = 30 για να μην στην σπασει....

ποσο μαλλον 15. Αλλα νταξει αν εισαι πολυ καυλωμενος... πετυχαινει και με 15.... αναλογα μπορει να πεσεις στην γκομενα
αλλα οι περιπτωσεις ειναι σπανιες... Καλα μεταξουργειο τετοια ωρα τυπε βαρανε ενεσεις εξω απο τα μπουρδελα στη πορτα  :2funny: :2funny: :2funny:

εγω πιστευω [size=30pt] ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ < ΛΙΟΣΙΩΝ  < ΦΥΛΗΣ [/size]

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω τους τα χω πει ρε.... τι να γαμησεις με 15 ευρω.
Εδω καμια φορα αν το βλεπεις και παει για ξεπετα και στη φυλης πρεπει να δωσεις αλλο ενα 10αρικο μεσα
στην αλλη δηλαδη συνολο 20 + 10 = 30 για να μην στην σπασει....

ποσο μαλλον 15. Αλλα νταξει αν εισαι πολυ καυλωμενος... πετυχαινει και με 15.... αναλογα μπορει να πεσεις στην γκομενα
αλλα οι περιπτωσεις ειναι σπανιες... Καλα μεταξουργειο τετοια ωρα τυπε βαρανε ενεσεις εξω απο τα μπουρδελα στη πορτα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ρε.... Αλλα γενικα ειναι το επικεντρο της εγκληματικότητας εκει .... Ομονοια-μεταξουργειο ειναι γαμησετα.....

Υ.Γ Σπανια και εμενα μου εχουν τυχει καλες στο μεταξι,συνηθως ειναι ξεπετανες αλβανεζες... Πολλες αλβανιδες εχει ιασονος....

Nhrhida

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε εχω μια ηλιθια απορια αλλα θα αρχισετε τα κρα κρα παλι και πολυ φοβαμαι οτι 8α παραμεινει απορια. :-

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν σου λέμε.

Nhrhida

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
πες ρε...θα σου πουνε :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:(ε παιδια? :s&m_3:)
εδω εισαι καλο μου; Ξεσαλωσες με τα μαστιγια χαχαχαχα

Ρε αμα πας σε μπουρδελο ειναι πες 15, αμα παρεις μια απο δρομο ειναι πιο φθηνη αφου δεν πληρωνει(και καλα) για σπιτι; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom