gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
που το πε αυτο ρε βλητο;καλα ρε ραδικι γραφει ομως τι την ενοχλει λιγοτερο
τα ραδικια ειναι πικρα.....
που το πε αυτο ρε βλητο;καλα ρε ραδικι γραφει ομως τι την ενοχλει λιγοτερο
προτημω χιλιες φορες να βλεπω γκευ να δινουν ενα φιλι η να κρατιουνται χερι χερι παρα εμετικα στρ8 ζευγαρακια σε παρκα κ καφε που κοντευουν να γαμηθουν.ρε ανεμοδαρμενε!!!!!!!!
αναμεσα σε ενα γκευ ζευγαρι που κατιεται χερι χερι και σε ενα στρ8 που γαμιεται δημοσια προτημω το πρωτο.
διαβαζε.
ναι...προτημω χιλιες φορες να βλεπω γκευ να δινουν ενα φιλι η να κρατιουνται χερι χερι παρα εμετικα στρ8 ζευγαρακια σε παρκα κ καφε που κοντευουν να γαμηθουν.
οποτε λουκ εσυ αυριο σα μανα πηγαινε το παιδι σου στο παρκακι να βλεπει αυτο το θεαμα αυτο μας λες δηλαδη
ειδες γιατι δεν ηθελα να μπω σε αυτη τη συζητηση λες πραγματα που δεν τα πιστευεις οπως σου πα και πιο πανω αλλα δε πειραζει γιου νοου :-*ναι...
εχω πει χιλιες φορες που το μονο που με νοιαζει γ το παιδι μου ειναι να εχει υγεια ψυχικη και σωματικη.Καλε ως γνωστον ο γκι ελ και το λουκ ειναι πολυ ανοιχτομυαλοι και δεν εχουν προβλημα με τους gay,φτανει να μην ειναι τα παιδια τους.
ουτε εγω εχω ιδιαιτερο προβλημα αρκει να μην με ενοχλουν και να ειναι διακριτικοι σπιτι τους ας κανουν οτι θελουν αλλα εξω ας ειναι κυριοι.Καλε ως γνωστον ο γκι ελ και το λουκ ειναι πολυ ανοιχτομυαλοι και δεν εχουν προβλημα με τους gay,φτανει να μην ειναι τα παιδια τους.
εχω πει χιλιες φορες που το μονο που με νοιαζει γ το παιδι μου ειναι να εχει υγεια ψυχικη και σωματικη.
τπτ αλλο...
τωρα αν μου βγει ομοφοβικος θα λυπηθω πολυ πραγματικα...
οι παρωπιδες σαν αξεσουαρ ποτε δε μου ταιριαζαν...
τα παιδια μας οτι θελουν ας ειναι .....τι θα τα κανουμε ;θα τα κρεμασουμε;δεν λεω ναναι καμια ξεφωνημενη......θα προτιμουσα απλα να μην το ξερω καν τι κανει στην προσωπικη του ζωη...Καλε ως γνωστον ο γκι ελ και το λουκ ειναι πολυ ανοιχτομυαλοι και δεν εχουν προβλημα με τους gay,φτανει να μην ειναι τα παιδια τους.
τι δε καταλαβαινεις ρε χαρα μου αληθεια?!ειδες γιατι δεν ηθελα να μπω σε αυτη τη συζητηση λες πραγματα που δεν τα πιστευεις οπως σου πα και πιο πανω αλλα δε πειραζει γιου νοου :-*
συμφωνω!!!αλλα το ιδιο πιστευω κ γ τους στρ8!ουτε εγω εχω ιδιαιτερο προβλημα αρκει να μην με ενοχλουν και να ειναι διακριτικοι σπιτι τους ας κανουν οτι θελουν αλλα εξω ας ειναι κυριοι.
τα παιδια μας οτι θελουν ας ειναι .....τι θα τα κανουμε ;θα τα κρεμασουμε;δεν λεω ναναι καμια ξεφωνημενη......θαπροτιμουσα απλα να μην το ξερω καν τι κανει στην προσωπικη του ζωη...
στο καλο...Την κανω παω για υπνο αρκετη μαλακια ειδαν σημερα τα ματακια μου.
Ψευτοπροοδευτικοι που νομιζουν οτι η ισοπεδωση των αξιων σημαινει και αναπτυξη.
Αχ...
καλον υπνο.....ελπιζω να δεις για εφιαλτη -εκει στον καλο τον υπνο -τον γιο σου γκει και με φτερα στην παρελαση του βερολινου.....και να ξυπνησεις....Την κανω παω για υπνο αρκετη μαλακια ειδαν σημερα τα ματακια μου.
Ψευτοπροοδευτικοι που νομιζουν οτι η ισοπεδωση των αξιων σημαινει και αναπτυξη.
Αχ...
καλα ρε μλκ και εγω ολοκληρο οπλαστασιο γιατι το φτιαχνω για συλλογητα παιδια μας οτι θελουν ας ειναι .....τι θα τα κανουμε ;θα τα κρεμασουμε;δεν λεω ναναι καμια ξεφωνημενη......θα προτιμουσα απλα να μην το ξερω καν τι κανει στην προσωπικη του ζωη...
Είπαμε σπαμ σπαμ,αλλα το οτι θα λέγατε εδω μέσα τα περη γκει γαμήσια,και γκει γλωσοφυλα δεν το περίμενα απο εσας...
Νταξυ αν παίζουν δυο κοριτσακια ειναι λιγο καυλοτικό,