alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
τι ξεκαρφωτο ηταν αυτο
Ποιο?
τι ξεκαρφωτο ηταν αυτο
τα βυζια της αλιντισσας
τα βυζια της αλιντισσας
εννοεις εχει μεγαλα βυζια...Τελικα ειναι ωραια γυναικα αυτη και μου ειχε διαφυγει.
Αν ειναι αληθινη και οντος εχεις κανει παιδια τοτε εχεις πολυ καλο σωμα :oΤο τατου ειναι σχεδον στο μουνι μου ρε βλάκα.Η φωτο εχει τραβηχτει απο πανω και φαινεται λες και ειναι στην κοιλιά το τατου...και τα βυζιά μου τεραστια φαινονται και η κοιλιά μου περιεργη και όλα ,εχω κατεβασει και το μαγιο πιο κάτω αν δεις.Δεν καταλαβαίνω το χωσιμο πραγματικά .Τι θες τώρα να σου βγάλω φωτο το μουνί μου με το τατου?
Δεν εχω βαλει ποτέ ψεύτικη φωτό και δεν έχω πει ποτέ ψεμματα για κάτι εδώ μέσα .Μεχρι το ονομα μου,που μενω εχω πει..τελοσπάντων ..πες οτι νομιζεις ...δεν επρεπε να ασχοληθώ μαζί σου απο την αρχή γιατί είσαι κακός πούστης.
εννοεις εχει μεγαλα βυζια...
εχεις δει τη φατσα της?την εχεις δει απο κοντα? αν ναι οκ αλλιως...Οχι. Εννοω αυτο που ειπα.
ρε μλκ γλου εισαι εδω
εχεις δει τη φατσα της?την εχεις δει απο κοντα? αν ναι οκ αλλιως...
έλα ρε μλκ..πουτανοκαψουρης είναι..φαίνεται στα μάτια του axaxaxaxaxaxaxa
δεν ειχα τη χαρα...Εσυ την εχεις δει?
Αν ναι, πληροφορησε με.
εισαι απαραδεκτος βγηκε η τσοντα της κεντρα γουιλκινσον και δεν την εχεις ποσταρει ακομα
μαλακια ειναι λες;ες βγηκε η τσοντα της κεντρα γουιλκινσον και δεν την εχεις ποσταρει ακομα
αν και μαλακια τσοντα ειναι αλλα απο σενα δεν το περιμενα
αφου θα την κατεβασεις τη με ρωταςμαλακια ειναι λες;
αντε ρε καλη υπομονη και μ'ενα πονο δεν θυμαμαι τι λενε αλλα ξερω οτι δε κερασες ουτε μια μπυρα για τον αποχαιρετισμοαντε σας καληνυχτω γιατι παρουσιαζομαι αυριο και πρεπει να χω φρεσκια επιδερμιδα...
απο δω και μπρος θα κοιμαστε πιο ησυχοι...
τα ξαναλεμε σε καμμια βδομαδα
μια συμβουλη....μπες σχετικα νωρις,μην παρεις κινητο με καμερα για αρχη και καλη θητεια ρε....σε πριμενουμε....αντε σας καληνυχτω γιατι παρουσιαζομαι αυριο και πρεπει να χω φρεσκια επιδερμιδα...
απο δω και μπρος θα κοιμαστε πιο ησυχοι...
τα ξαναλεμε σε καμμια βδομαδα