gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
απο δωματιο ποσταρεις;εγω ανεβαινω στην σκεπη...Με εκθετεις βλακα γλ, οποιος περναει στο δωματιο μου τα βλέπει αυτα...
απο δωματιο ποσταρεις;εγω ανεβαινω στην σκεπη...Με εκθετεις βλακα γλ, οποιος περναει στο δωματιο μου τα βλέπει αυτα...
Αφου εισαι βλάχος...απο δωματιο ποσταρεις;εγω ανεβαινω στην σκεπη...
στην σοφιτα εχω το στρατηγειο των λαπτοπ για ολους τους κλωνουςΑφου εισαι βλάχος...
σπερασπερεεεεεεεεεεςςς........
Αφου εισαι βλάχος...
Πωω και βαριεμαι να παω σε στούντιο τώρα....
δεν τα μαθες τα νεα πατερα;δεν θα γινει ποτε τσατ τελικα....ακυρο....Καυλησπέραααααααααααααααααααααααα χύσταραδες.
Τι εγινε βλεπω καινουρια μπανερ?
Αντε αμα βαλει κι η γκωλοκυνθους μπανερ, μετα μπορει να μεριμνησουμε και για τσατ
που εισαι τυπερμαν?Καυλησπέραααααααααααααααααααααααα χύσταραδες.
Τι εγινε βλεπω καινουρια μπανερ?
Αντε αμα βαλει κι η γκωλοκυνθους μπανερ, μετα μπορει να μεριμνησουμε και για τσατ
Λεω και εγω λοιπον να αποχωρήσω ,το πηρα αποφαση, θα παω για τελευταια φορα εκει που γάμησα πρωτη φορα σε μπουρδέλο....εγω εχω βαρεσει 2 μαλακιες σημερα....
θα κατεβαινα φυλης αλλα βαριεμαι ρε πουστη μου....
δλδ;Λεω και εγω λοιπον να αποχωρήσω ,το πηρα αποφαση, θα παω για τελευταια φορα εκει που γάμησα πρωτη φορα σε μπουρδέλο....
Εγω παω να βαρεσω 2-3 , με τη σκεψη των 20χρονων οπτασιων που συνουσιαστηκα εχτες στη φυληςεγω εχω βαρεσει 2 μαλακιες σημερα....
θα κατεβαινα φυλης αλλα βαριεμαι ρε πουστη μου....
Εχυναααααααααααααααααααααα τυπεπου εισαι τυπερμαν?
Λεω και εγω λοιπον να αποχωρήσω ,το πηρα αποφαση, θα παω για τελευταια φορα εκει που γάμησα πρωτη φορα σε μπουρδέλο....
Εγω παω να βαρεσω 2-3 , με τη σκεψη των 20χρονων οπτασιων που συνουσιαστηκα εχτες στη φυλης
Εχυναααααααααααααααααααααα τυπε
Ουτε τωρα καταφερα να παω χωματιανού...τυπε εγω χωθηκα το σαββατο στην ελενα απο χωματιανου.... εχεις τιμησει?