gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
απο δωματιο ποσταρεις;εγω ανεβαινω στην σκεπη...Με εκθετεις βλακα γλ, οποιος περναει στο δωματιο μου τα βλέπει αυτα...![]()
![]()
![]()
απο δωματιο ποσταρεις;εγω ανεβαινω στην σκεπη...Με εκθετεις βλακα γλ, οποιος περναει στο δωματιο μου τα βλέπει αυτα...![]()
![]()
![]()
Αφου εισαι βλάχος...απο δωματιο ποσταρεις;εγω ανεβαινω στην σκεπη...![]()
![]()
![]()
![]()
στην σοφιτα εχω το στρατηγειο των λαπτοπ για ολους τους κλωνουςΑφου εισαι βλάχος...![]()
![]()
![]()
σπερασπερεεεεεεεεεεςςς........
Αφου εισαι βλάχος...![]()
![]()
![]()
Πωω και βαριεμαι να παω σε στούντιο τώρα....
δεν τα μαθες τα νεα πατερα;δεν θα γινει ποτε τσατ τελικα....ακυρο....Καυλησπέραααααααααααααααααααααααα χύσταραδες.
Τι εγινε βλεπω καινουρια μπανερ?
Αντε αμα βαλει κι η γκωλοκυνθους μπανερ, μετα μπορει να μεριμνησουμε και για τσατ![]()
που εισαι τυπερμαν?Καυλησπέραααααααααααααααααααααααα χύσταραδες.
Τι εγινε βλεπω καινουρια μπανερ?
Αντε αμα βαλει κι η γκωλοκυνθους μπανερ, μετα μπορει να μεριμνησουμε και για τσατ![]()
Λεω και εγω λοιπον να αποχωρήσω ,το πηρα αποφαση, θα παω για τελευταια φορα εκει που γάμησα πρωτη φορα σε μπουρδέλο....εγω εχω βαρεσει 2 μαλακιες σημερα....
![]()
![]()
![]()
![]()
θα κατεβαινα φυλης αλλα βαριεμαι ρε πουστη μου....
δλδ;Λεω και εγω λοιπον να αποχωρήσω ,το πηρα αποφαση, θα παω για τελευταια φορα εκει που γάμησα πρωτη φορα σε μπουρδέλο....
Εγω παω να βαρεσω 2-3εγω εχω βαρεσει 2 μαλακιες σημερα....
![]()
![]()
![]()
![]()
θα κατεβαινα φυλης αλλα βαριεμαι ρε πουστη μου....
Εχυνααααααααααααααααααααααπου εισαι τυπερμαν?![]()
Λεω και εγω λοιπον να αποχωρήσω ,το πηρα αποφαση, θα παω για τελευταια φορα εκει που γάμησα πρωτη φορα σε μπουρδέλο....
Εγω παω να βαρεσω 2-3![]()
, με τη σκεψη των 20χρονων οπτασιων
που συνουσιαστηκα εχτες στη φυλης
![]()
Εχυναααααααααααααααααααααα![]()
![]()
τυπε
Ουτε τωρα καταφερα να παω χωματιανού...τυπε εγω χωθηκα το σαββατο στην ελενα απο χωματιανου.... εχεις τιμησει?