Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εδω εισαι καλο μου; Ξεσαλωσες με τα μαστιγια χαχαχαχα

Ρε αμα πας σε μπουρδελο ειναι πες 15, αμα παρεις μια απο δρομο ειναι πιο φθηνη αφου δεν πληρωνει(και καλα) για σπιτι; :think:
Οι πιο πολλες μαυρες περνουν 30 για σπιτη, και αλλες γαμιουνται σε γκαραζ και αμαξια...

Nhrhida

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αρα δεν ειναι πιο οικονομικες... Γι αυτες γιατι δεν υπαρχουν κριτικες; Η υπαρχουν;

Επισκέπτης
Μπόλντεμορτ,πριν λίγο γύρισα,και διάβασα τις πρώτες σελίδες που έχασα όσο έλειπα,και είδα ότι υποστήριζες το απόβρασμα,το σίχαμα,το φαφούτη της ελληνικής τιβι τον γεωργίου....συγχαρητήρια για το επίπεδο σου μάγκα....και συγχαρητήρια για το επίπεδο κάποιων γυφτο-στρέιτ που οι μισές λέξεις που χρησιμοποιούν είναι η λέξη με τα 3 Α.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ :jerking:

Συνεχίζω το διάβασμα και άμα πετύχω κι άλλα μαργαριτάρια θα τα σχολιάσω :rolleyes:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μπόλντεμορτ,πριν λίγο γύρισα,και διάβασα τις πρώτες σελίδες που έχασα όσο έλειπα,και είδα ότι υποστήριζες το απόβρασμα,το σίχαμα,το φαφούτη της ελληνικής τιβι τον γεωργίου....συγχαρητήρια για το επίπεδο σου μάγκα....και συγχαρητήρια για το επίπεδο κάποιων γυφτο-στρέιτ που οι μισές λέξεις που χρησιμοποιούν είναι η λέξη με τα 3 Α.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ :jerking:

Συνεχίζω το διάβασμα και άμα πετύχω κι άλλα μαργαριτάρια θα τα σχολιάσω :rolleyes:
Προτεινε εσυ δλδ καποιο αξιοπιστο προσωπο της τιβι... :jerking:

Επισκέπτης
Προτεινε εσυ δλδ καποιο αξιοπιστο προσωπο της τιβι... :jerking:

Ο Μικρούτσικος....αλλά δυστυχώς έχει εξαφανιστεί από την τιβι....ελπίζω να επιστρέψει :)

Ο Γεωργίου είναι ο κλασικός κωλόγερος του καφενείου...και έχει το θράσος να βγαίνει στην τιβι,και να λέει τις παλαιοληθικές απόψεις του :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο Μικρούτσικος....αλλά δυστυχώς έχει εξαφανιστεί από την τιβι....ελπίζω να επιστρέψει :)

Ο Γεωργίου είναι ο κλασικός κωλόγερος του καφενείου...και έχει το θράσος να βγαίνει στην τιβι,και να λέει τις παλαιοληθικές απόψεις του :jerking:
Ενταξει υπάρχουν ατομα τα οποια ειναι κολημένα με το παρελθον.....

Εμενα μου αρεσε ο Β.Μπονάτσος ( θεος συχωρεστον)....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α ξαναμπηκαν τα κοριτσια μας??? Θελουν πορνο ενημερωση???

πουστικη κιθαρα... να πα να γαμηθουν ολες οι παλιοπουστρες απο την τι βι...

δεν γουσταρω να τις βλεπω τυπε... και πες με κομπλεξικο. στα αρχιδια μου. Οι πουστρες ειναι πουστρες  :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο μας ελειπε να μιλησει και για επιπεδο ο πουστριλος που τον αρπαζει απο τον κωλο

οτι επιπεδο εχει ο κωλος του εχει και αυτος και αυτη ειναι η αποψη μου

για αυτο δεν ειχα και ποτε φιλους ομοφυλοφιλους να συζητησουμε τι?

Επισκέπτης
Το τατου ειναι σχεδον στο μουνι μου ρε βλάκα.Η φωτο εχει τραβηχτει απο πανω και φαινεται λες και ειναι στην κοιλιά το τατου...και τα βυζιά μου τεραστια φαινονται  και η κοιλιά μου περιεργη και όλα ,εχω κατεβασει και το μαγιο πιο κάτω αν δεις.Δεν καταλαβαίνω το χωσιμο πραγματικά .Τι θες τώρα να σου βγάλω φωτο το μουνί μου με το τατου?

Δεν εχω βαλει ποτέ ψεύτικη φωτό   και δεν έχω πει ποτέ ψεμματα για κάτι εδώ μέσα .Μεχρι το ονομα μου,που μενω εχω πει..τελοσπάντων ..πες οτι νομιζεις ...δεν επρεπε να ασχοληθώ μαζί σου απο την αρχή γιατί είσαι κακός πούστης.

Αλίντ....γουστάρεις να κάνουμε ένα meeting,για να το επιβεβαιώσω και γω ότι λες αλήθεια; :birdman:

Επισκέπτης
Α ξαναμπηκαν τα κοριτσια μας??? Θελουν πορνο ενημερωση???

πουστικη κιθαρα... να πα να γαμηθουν ολες οι παλιοπουστρες απο την τι βι...

δεν γουσταρω να τις βλεπω τυπε... και πες με κομπλεξικο. στα αρχιδια μου. Οι πουστρες ειναι πουστρες  :2funny: :2funny: :2funny:

Κρίμα γιατί είσαι νέο παιδί....άμα ήσουν 60 θα σε δικαιολογούσα....αλλά τώρα είσαι αδικαιολόγητος :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω εισαι καλο μου; Ξεσαλωσες με τα μαστιγια χαχαχαχα

Ρε αμα πας σε μπουρδελο ειναι πες 15, αμα παρεις μια απο δρομο ειναι πιο φθηνη αφου δεν πληρωνει(και καλα) για σπιτι; :think:

δεν ειναι ολα τα μπουρδελα με 15 τυπισσα... 15 εχει στο μεταξουργειο... βρισκεις και με 10 βεβαια αλλα εκει εγω προσωπικα δεν εχω πατησει ακομη.
20 εχει στη φυλης - φωκαιας - διδυμου κτλπ
και σε μερικα εχει και με 25 πχ στην Λιοσιων πανω απο τον σταθμο Αττικης στην Αλκαμενους  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
117 νομιζω αλλα και 113

Παντως εγω οσες φορες εχω ξηγηθει εξτρα 10αρικακι περα απο το 20ευρω... γιατι δεν τα τσιγκουνευομαι κιολας ειδικα οταν τα χω...
ειχα αψογη περιποιηση ... και εξτρα χρονο.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom